X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 19 از 19
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HANA199665 نمایش پست ها
      الان ایران همش بانت سر کار داره یه ساعت قطع بشه کل کارای اداری مختل میشه
      فک نمیکنم عملی بشه
      نقل قول نوشته اصلی توسط کتی ملیح نمایش پست ها

نه بابا.همچین کاریو نمیکنن... شوخی که نیس،اینترنته:/
      کل کشور مختل میشه....
      همه ی سازمانا داغون میشن،مردم عادی به کنار...

ولی خداوکیلی چه رقمایی،دیگه شنیدنشون عادی شده..400میلیارد تومن
      خب چه غ.ل.ط.ی. میکردین تاحالا که اینقدر بدهی بالامیارین هردفعه
      نقل قول نوشته اصلی توسط daniad نمایش پست ها
      اینا شر و ور عه
      مگه کشکه اینترنت کشور قطع شه
      کل کشور میره رو هوا اینطوری
      ممکنه حتی جنگ بشه
      مطمئنا نمیزارن همچین اتفاقی بیفته
      از زیر ساخت بدم میاد

البته تا اونجایی ک اطلاع دارم، خدمت شما دوستان باس عرض کنم که دستگاه های دولتی و بانک ها با اینترنت مخابرات و دیگر isp های دزد صفت کار نمیکنند اونا با edsl(اینترنت ما*هواره ایی) وصل میشن .

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      لطفا
      اگه با مکانیسم خرید اینترنت در ایران آشنا نیستید ، پیشنهاد میکنم مطلب زیر رو با دقت مطالعه کنید

تعداد مشترکین اینترنت در ایران 26 میلیون نفره که فقط 24% از نت پرسرعت استفاده میکنند
      گرچه که بین 192 کشور دنیا ، رتبه 169 در سرعت اینترنت خیلی عجیب به نظر نمیاد

درحال حاضر انحصار خرید پنهای باند اینترنت در ایران بر عهده شرکت خصوصی پیشگامان کویر یزد هست که هر stm1(هرباند 155 مگابیتی) رو به مبلغ 8.5 میلیون تومن از شرکت های خارجی اینترنت دنیا میخره و به مبلغ 9 میلیون تومن به شرکت دولتی ارتباطات زیرساخت میفروشه و این شرکت دولتی ،بدون انجام کار خاصی ، قیمت عرضه ایترنت رو در تهران 2.6 برابر و در شهرستان ها 3.5 برابر میکنه و به شرکت های داخلی عرضه کننده مانند شاتل ، آسیاتک و ... محول میکنه
      حالا دوباره این شرکت های داخلی عرضه کننده هر باند رو بین 8 کاربر به اشتراک میزارن و قیمت واسه کاربر نهایی هشت برابر میکنن

به زبون ساده ، هر stm1 که ابتدا 8.5 میلیون خریداری شده بود ، درنهایت به قیمت 235 میلیون به کاربران نهایی فروخته میشه ( 25 برابر )

همه این معادلات و قیمت گزاری ها هم زیر نظر سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هست که خیلی جالبه خود همین سازمان هم باز زیر نظر سازمان ارتباطات هست !!!!!
      یعنی هم خودش کار میکنه و هم خودش به کارش نظارت ( ایرانه دیگه ...)

با این اوصاف من موندم شرکت ارتباطات زیرساخت با این درآمد کهکشانی که بدست میاره ، چگونه بدهی داره؟ یا این سود سرشار واسش کافی نبوده ؟!

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

3. Top | #18
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biskie نمایش پست ها
      لطفا
      اگه با مکانیسم خرید اینترنت در ایران آشنا نیستید ، پیشنهاد میکنم مطلب زیر رو با دقت مطالعه کنید

تعداد مشترکین اینترنت در ایران 26 میلیون نفره که فقط 24% از نت پرسرعت استفاده میکنند
      گرچه که بین 192 کشور دنیا ، رتبه 169 در سرعت اینترنت خیلی عجیب به نظر نمیاد

درحال حاضر انحصار خرید پنهای باند اینترنت در ایران بر عهده شرکت خصوصی پیشگامان کویر یزد هست که هر stm1(هرباند 155 مگابیتی) رو به مبلغ 8.5 میلیون تومن از شرکت های خارجی اینترنت دنیا میخره و به مبلغ 9 میلیون تومن به شرکت دولتی ارتباطات زیرساخت میفروشه و این شرکت دولتی ،بدون انجام کار خاصی ، قیمت عرضه ایترنت رو در تهران 2.6 برابر و در شهرستان ها 3.5 برابر میکنه و به شرکت های داخلی عرضه کننده مانند شاتل ، آسیاتک و ... محول میکنه
      حالا دوباره این شرکت های داخلی عرضه کننده هر باند رو بین 8 کاربر به اشتراک میزارن و قیمت واسه کاربر نهایی هشت برابر میکنن

به زبون ساده ، هر stm1 که ابتدا 8.5 میلیون خریداری شده بود ، درنهایت به قیمت 235 میلیون به کاربران نهایی فروخته میشه ( 25 برابر )

همه این معادلات و قیمت گزاری ها هم زیر نظر سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هست که خیلی جالبه خود همین سازمان هم باز زیر نظر سازمان ارتباطات هست !!!!!
      یعنی هم خودش کار میکنه و هم خودش به کارش نظارت ( ایرانه دیگه ...)

با این اوصاف من موندم شرکت ارتباطات زیرساخت با این درآمد کهکشانی که بدست میاره ، چگونه بدهی داره؟ یا این سود سرشار واسش کافی نبوده ؟!
      ای بابا عجب توقعاتی داری شما الان وضع بازار خرابه با 25 برابر که هیچ با 85 برابرم نمیشه اختلاص کرد...!
      آیا تو چنان که می نمایی ​، تنگی!
      ویرایش توسط mahmoud.n : 28 مرداد 1394 در ساعت 15:02

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط soheil-ss1 نمایش پست ها
      البته تا اونجایی ک اطلاع دارم، خدمت شما دوستان باس عرض کنم که دستگاه های دولتی و بانک ها با اینترنت مخابرات و دیگر isp های دزد صفت کار نمیکنند اونا با edsl(اینترنت ما*هواره ایی) وصل میشن .
      دزد صفت رو خوب گفتی
      آدم باش همین

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن