خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 17 از 17
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh.m نمایش پست ها
      ببین عزیزم واسه نهایی فقط کتاب فقط وفقط کتاب درسی!ینی خط بخ خطشو هم حفظ باش هم مفهومی بخون !من واسه نهایی برا بیست خوندم اما 18.75 شدم ...ببین امسال فاجعه بود سوالا به خصوص زمین یا همین شیمیش با اون عددای مزخرفش !فیزیکش هم نسبت به پارسال سخت تر بود ولی زبان فارسی عربی اینا خوب بودن !در نهایت بازم تاکید میکنم دوست عزیز فقط کتاب درسیتو بخون فقط کتاب !خط به خطش به خصوص واسه زیست مهمه !اصلنم نگو اینجا مهم نیست یا شاید نیاد ممکنه از یه جاهایی سوال بدن که اصلا فکرشم نکرده باشی !
      سلام خیلی متشکرم رشتم ریاضیه ولی خیلی مفید بود ممنون

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط webadres نمایش پست ها
      خواهش میکنم
      خیر نمرات مستمر در نهایی لحاظ نمیشه اما در نمره دیپلم تاثیر داره مثلا من نهایی شدم 19.40 و معدل دیپلمم شد 19.62
      در ضمن یه توصیه دیگه بهت میکنم( چون خودمم قلم چی میرفتم و هنوزم میرم ) : به نظر من قلم چی خیلی تو موفقیتم تاثیر داشت چون منو درس خون تر و نکته بین تر کرد ولی هیچ وقت از مدرسه غافل نشو چون مدرسه هم جو خودشو داره و اگه بتونی رتبه خوبی بین بچه های مدرستون داشته باشی اینجوری روحیه خودت هم بالا تر میره مثلا من خودم تا قبل از نهایی تو مدرسه همیشه بین 7 تای اول بودم (البته تو ازمون اخری که تو مدرسه دادم رتبه ام دو شد ) ولی تو نهایی رتبه 2 منطقه شدم و البته میانگین تراز قلم چی منم زیاد نبود و با تراز 5600 رتبه دو شدم تو منطقه ولی رتبه یک منطقه که دوست خودم هم بود ترازش 6300 بود ولی تو نهایی معدلمون 15 صدم اختلاف داشت

در ضمن دو ماه اخرو خیلی جدی بگیرو نگو من که خوندم و بلدم بلکه اتفاقا دوماه اخر از همه مهم تره چون دوست خودم که همیشه تو مدرسه تو ازمون و معدل دو بود تو نهایی 6 منطقه شد و ازش که پسیدم گفت دو ماه اخر شل گرفتم
      بازم ممنون شهر ما با اینکه خیلی کوچیکه (مازندران ، سوادکوه ، زیراب) و منطقه سه هستیم ولی توش رقیب خیلی زیاده اصلا منم به خاطر همین این انگیزه رو پیدا کردم که به مدیر و معلما همه نشون بدم که منم میتونم جزو اونا بشم ولی یکی هست تو مدرسمون ترازش هفت هزار و خوردیه و رییاضی و نود و خوردی میزنه رقابت باهاش خیلی سخت میشه ولی فکر کنم به نفعمه

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)