پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
سلام.
به نظرم تا میتونی فیزیکو فقط حفظ کن چون من واقعا با فیزیک بیگانه ام.
مطمئنم خیلی ها هستن با فیزیک مشکل دارن.
سلام
دوست عزیز شاید بهتر باشه روش درس خوندنتون رو تغییر بدین چون کسی ک معدل کتبیش19 باشه به راحتی میتونه از پس همه ی درس ها بربیاد!!
برای شروع اول از همه برای هرسوال زمان تعیین نکنین، دوم اینکه هر مسئله رو تحلیل کنین و بعدش برین سراغ حل سوال، (برای شروع به روش تشریحی سوالا رو حل کنین تا کمکم راه بیفتین)
دوست عزیز
در مورد کتاب به نظرات دوستان دیگه میتونی رجوع کنی و اون کتابها رو نگاه بندازی.
در مورد دی وی دی اگر میخواید تهیه کنی برای درس فیزیک بر اساس تجربه ای که دارم تدریس احمد مصلایی بی نظیزه ؟
من فقط تدریس مصلایی رو در موسسه پژوهندگان دیده ام . شاید جاهای دیگر هم باشه اما من ندیده ام.
سخن من برای بازاریابی و غیره نیست چون حقیقتا خودم استفاده کردم و میدونم چگونه تدریس میکنه اگر حتی از فیزیک یک کلمه هم نفهمی فوق العاده راحت یاد میگیری !!
در کل در تدریس های غیر حضوری یا همین تدریس های ضبط شده خیلی مهمه که استاد بتونه رابطه ای رو که کلاس ایجاد میکنه بتونه ایجاد کنه و من این مورد رو در هیچ دی وی دی ندیدم چه تدریس های ریاضی و فیزیک آقای دربندی و چه غیره ... اما در دی وی دی های آقای مصلایی واقعا تمام سعی و تلاشش اینه که این رابطه رو ایجاد کنه و انرژی زیادی برای این کار میگذاره .
من برای دی وی دی های زیادی پول دادم و از اکثرشون راضی نبودم مگر دی وی دی های فیزیک مصلایی
امیدورام تونسته باشم کمکی بهتون کرده باشم .
فیزیک خوشخوان درسنامه های کاملی داره
آموزش الگو هم خوبه ببین با کدوم راحت تری
تست هم فیزیک پایه گاج عالی و کافیه برا پیش هم الگو خوبه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)