ان شاالله همیشه تو زندگیتون موفق باشین.
سلام
آقا تبریییییییک.تبریک به من.تبریک به تو.اصلا تبریک به همه
من معدل شد 19.0185 دقیق رتبه مورد علاقه هم( 125 یا 110 یا 115 یا هر شماره رند دیگه)به نظرت ضربه میزنه؟برای جبرانش درسایی که که گرفتم بیشتر بزنم یا فرقی نمیکنه کدوم درس؟
بعد یکی از دوستام معدلش شده 16.5 درسشم خوبه دیپ مجدد بگیره بهتره؟کدوم رشته؟
تبریک به همه!
ممنون و متشکر!
معدلت خوبه، در کنکور تاثیر درس به درسه و معدل صرفا یه عدده یعنی اگه نهایی درسی رو غیر از 20 گرفتی باید تلاش کنی بالاتر بزنی نسبت به درسایی که 20 گرفتی!پس فرق میکنه کدوم درس رو بالا بزنی
16.5 بهتره دیپ مجدد بگیره، بچه های ریاضی و تجربی ضربدری باشن بهتره دیگه..اگه ریاضیه، تجربی بگیره ولی خب باید خودش سبک سنگین کنه، خوندن زیست و زمین آسون نیست
سلام موفق باشی.
من معدلم امسال ۱۶.۵ شد درس فیزیک خیلی معدلمو پایین کشید اگه واسه کنکور ده درصد بیشتر بگیرم کافیه ؟ یا برم دیپلم ریاضی بگیرم ؟
با اینکه حسابان و هندسه ی ریاضیا خیلی سخته؟
شیمی و ریاضی ۱۸ شدم واقعا به فکر باشم ؟ اخه میگن امسال به خاطر سخت شدن امتحانا نسبت به پارسال میانگین معدل ها کم تر از سالای دیگه بوده (اخ چقد حرف زدم) دمت گرم
موفق باشید با اینکه میدونم به حقتون نرسیدید مثل من .من همیشه اسم شما رو جز نفرات برتر میدیدم .مثل خودم کنکور رو خراب کردین من میشناسم با تراز شما رتبشون شده 37
شما چقدر از اینکه آزمونای قلمچی رو شرکت کردی راضی هستی؟؟؟؟؟از لحاظ کیفیت تعداد مرور برنامه
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
در کل بدلیل شرکت کننده های زید و قویش راضی بودم ، برنامه مرور هشم خوب بود اما سوالات گزینه2 رو بیشتر دوست داشتم
و همون
طور که آقای شهباز پی @shahbazpey هم گفتن، رتبمون با ترازمون خیلی خوانایی نداره متاسفانه!
چقدر زود دیر میشود...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)