خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

مشکل خواب عصرانه

سلام
      بنظرتون واسه خواب عصر چی کار میشه کرد !? من ساعت ۱ از مدرسه میرسم تا نهار بخورم میشه 1/5 تا تو رخت خواب غلط بزنم و بخوابم میشه 2 ‌! 1 ساعت میخوام بخوابم خود به خود با زنگ موبایل تمدید میشه تا 3.5 ! یکساعت طول میکشه یه میوه ای بخورم و از کسلی دربیام میشه 4.5 ! همینجوری چند ساعت از دست میدم!!! درمانش چیه!؟ اگرم نخوابم سر درد میشم ! یکروز امتحان کردم اینو!
      خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
      VIVA Math & Physics
      E=mC2
      One day I will Become Successful

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط java50 نمایش پست ها
      سلام
      بنظرتون واسه خواب عصر چی کار میشه کرد !? من ساعت ۱ از مدرسه میرسم تا نهار بخورم میشه 1/5 تا تو رخت خواب غلط بزنم و بخوابم میشه 2 ‌! 1 ساعت میخوام بخوابم خود به خود با زنگ موبایل تمدید میشه تا 3.5 ! یکساعت طول میکشه یه میوه ای بخورم و از کسلی دربیام میشه 4.5 ! همینجوری چند ساعت از دست میدم!!! درمانش چیه!؟ اگرم نخوابم سر درد میشم ! یکروز امتحان کردم اینو!

با عرض سلام و وقت بخیر

خواب ظهر که خوبه .... البته به شرطی که 45 دقیقه تا 1 ساعت باشه ..... اگه بتونین 3.5 یا نهایتا 4 درستون رو شروع کنین ، مشکلی نیست

مشکلی که خیلی از داوطلبان کنکور دارن اینه که از همون زمان بیداری هم درست استفاده نمی کنن

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پویا دقتی نمایش پست ها

با عرض سلام و وقت بخیر

خواب ظهر که خوبه .... البته به شرطی که 45 دقیقه تا 1 ساعت باشه ..... اگه بتونین 3.5 یا نهایتا 4 درستون رو شروع کنین ، مشکلی نیست

مشکلی که خیلی از داوطلبان کنکور دارن اینه که از همون زمان بیداری هم درست استفاده نمی کنن
      ولی وقتی نمونده تا کنکور من رتبه 500 تا ۱۵۰۰ منطقه ۱ میخوام
      خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
      VIVA Math & Physics
      E=mC2

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      بگير بخواب هيچ غمت هم نباشه كنكور كيلويي چند...

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      ولی وقتی نمونده تا کنکور من رتبه 500 تا ۱۵۰۰ منطقه ۱ میخوام

یعنی شما فکر می کنین با همون 1 ساعت خواب ، این رتبه دیگه به دست نمیاد ؟؟

به هر حال توصیه می کنم همین مقدار که عرض کردم بخوابین ، تا بتونین با انرژی درستون رو بخونین .... درس خوندن با خستگی بازدهی نداره

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan.bp نمایش پست ها
      بگير بخواب هيچ غمت هم نباشه كنكور كيلويي چند...
      من دنبال رتبه خوبم خواب 4 سال بعد کنکورم قطع نشه مجبور شم برم شهرستان!
      VIVA Math & Physics
      E=mC2

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      اگر ساعت خواب شبانتون تنظیم باشه با نهایت 45 دقیقه انرژی می گیرید.
      ناهار رو سعی کنید دو بخش کنید مقداریش رو قبل خواب و مقداریش رو بعد خواب.
      خوابیدن رو غذا خیلی بده.
      شما 3/5 که بیدار بشید چایی شیرین،میوه نهایت بخوری و دست و پات رو بشوری نیم ساعت بشه.
      یعنی 4 باید شروع کنی.
      اگر دیرتر میشه این عادت بدیه که پیدا کردید و سعی کن که بعد از خواب مستقیما سراغ درس سنگین نرو.
      اینا تجربه بود شایدم عمومیت نداشته باشه.

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      همش به عادته وقتی عادت کنی یه نیم ساعت تا 45 دقیقه می خوابی بعد با نشاط بلند می شی
      بعدشم اینکه می گی طول میکشه خوابت ببره وقتی می خوایی بخوابی یه کتاب بردار مطالعه کن خود به خود چشات سنگین میشه

9. Top | #9
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      داداش هر وقتی که بیدار میشه همون موقع یه اب به دست و صورتت بزن و شروع کن به درس
      دلیلی نداره که برای یک میوه خوردن یک ساعت وقت خودتو از دست بدی

تازه خواب هم خوبه ولی به شروطی

شما نهایتا چهار شروع به درس کن تا شب

موفق باشی
      پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      داداشی اصلا ب این فکر نکن برنامه زندگیتو عوض کنی
      همین استرسی ک میگیری واسه اینکه چرا ظهر میخابی خودش خیلی مضر تر از اون 1-2 ساعت وقته...سعی کن ریلکس باشی...سعی کن کنکورو با خودت تطبیق بدی نه اینکه تو خودتو باش تطبیق بدی...اصن اون دو ساعت مهم نیست اصلا...مهم بقیه تایمت رو درست استفاده کنی
      یک روز رسد غمی به اندازه کوه
      یک روز رسد نشاط اندازه دشت
      افسانه زندگی چنین است گلم
      در سایه کوه باید از دشت گذشت

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MajnOOn نمایش پست ها
      داداشی اصلا ب این فکر نکن برنامه زندگیتو عوض کنی
      همین استرسی ک میگیری واسه اینکه چرا ظهر میخابی خودش خیلی مضر تر از اون 1-2 ساعت وقته...سعی کن ریلکس باشی...سعی کن کنکورو با خودت تطبیق بدی نه اینکه تو خودتو باش تطبیق بدی...اصن اون دو ساعت مهم نیست اصلا...مهم بقیه تایمت رو درست استفاده کنی
      این جمله رو باید با طلا نوشت.ریلکس بودن خیلی خوبه

12. Top | #12
      arj
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      برو خدا رو شکر کن خوابت میبره !
      من جدیدا اصلن ظهرها خوابم نمیبره ، عادت هم دارم ، کلا داغونم کرده ...
      آن كه دانست ، زبان بست وآن كه مي‌گفت،ندانست ...!

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یکی از دلایل خواب آلودگی تغذیه هست. سعی کنین غذای سنگین نخورین که باعث بشه گردش خون رو به سمت دستگاه گوارش بکشه و انرژی کمتری برای مغز بمونه و خوابتون بیاد.

14. Top | #14
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      دوست من خواب عصرانه بسیار هم مفیده. سعی کن تایمی رو که تو عصر میخوابی مقداریشو از خواب شبانه ات کم کنی و اینجوری جبرانش کنی.
      زیاد هم نسبت بهش وسواس نداشته باش . در دراز مدت میبینی که حتی به درس خوندنت کمک هم میکنه.

15. Top | #15
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      شاید مشکل شما عدم خواب کافی در طول شبه که باعث میشه احساس خواب آلودگی زیادی در طول روز داشته باشید
      مقدار خواب شبانه تون چقدره؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن