دانشگاه شاهد یا دانشگاه شیراز با حتمال قبولی خیلی کم و یزد با احتمال قبولی بالا ؟
دانشگاه شاهد یا دانشگاه شیراز با حتمال قبولی خیلی کم و یزد با احتمال قبولی بالا ؟
دیگه دارم به اخر میرسم
اگه مشکلی با چادر نداره دانشگاه شاهد...احتمال پیشرفت زندگی تو تهران بیشتره
یک روز رسد غمی به اندازه کوهیک روز رسد نشاط اندازه دشتافسانه زندگی چنین است گلمدر سایه کوه باید از دشت گذشت
دیگه دارم به اخر میرسم
یک روز رسد غمی به اندازه کوهیک روز رسد نشاط اندازه دشتافسانه زندگی چنین است گلمدر سایه کوه باید از دشت گذشت
به نظر من اول شیراز بعد یزد بعدشم شاهد البته بهتره اول یه تحقیق و بررسی از دانشجویان هر 3 دانشگاه انجام بدید بعد یه مقدار به روحیات و شهر محل سکونت و... بستگی داره![]()
اگه تهرانی هستی و مشکل پیدا میکنی در شهر های دیگه شاهد بهتره اما اگه سطح دانشگاه برات مهمه به ترتیب شیراز یزد شاهد
Sent from my LG G3
خلاف قوانین
ویرایش شده.
دوستان من تجربه تحصیل در شهرستان رو دارم و بدونید شهرستان خوندن برای پسر هم سخته چه برسه به دختر خانم ها
من خودم هم امسال کنکور دادم و پزشکی شاهد معرفی شدم و با توجه به پسر بودنم هم شاهد رو حتی به شهرستانهای نزدیک مثل قزوین ترجیح میدم چه برسه به شیراز

خب بعضیا هستن که حجاب واسشون مهمه شاهد گزینه خوبیه..کلا دانشگاه خوبی هم هست..زشتتون انسانی بود اگه اشتباه نکنم، خیلی اطلاعات نداریم راجع به انسانی ولی اگه تهرانی هستی می ارزه بیای شاهد و گرنه خیر!

دیگه دارم به اخر میرسم
دیگه دارم به اخر میرسم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)