سلام دوستان
من با اقا محسن یه گفتگوی کوچیک داشتم گفتم شاید به دردتون بخوره
اول کارنامه ایشون:
ایشون دیپلم ریاضی با معدل کتبی نهایی 8 دارم. در حالی که اول و دوم بالای 19.60 بودم و 25 سال سن دارم و تا سال 87 یعنی سوم رو در سمپاد خوندم شغلم هم آزاد هست بنگاه دارم ولی از بچگی آرزو یپزشکی رو داشتم
بچه ها فکر میکنم کارنامه منو دیده باشین. من زیست شنناسی درصد 86 رو آوردم و ظاهر تنها کسی که در کشور درصد بیشتر از من آورده خانم سارا همتی رتبه 1 کنکور هست.( ممکنه کسای دیگه هم باشن البته )
حالا صحبت های من با ایشون:
من همه منابع رو داشتم تقریبا. توصیه من سی دی های استاد کرامت + کتاب گاج نقره ای هست برای موفقیت کافیه.
برای ژنتیک اگه پایه خوبی دارین و میتونین از در مساله ها ژنوتیپ والدین رو به راحتی حدس بزنین و ژنوتیپ زاده ها رو تعین کنین بهتره همون تست های کتاب گاج یا نشرالگو رو حل کنین ولی اگه پایه خوبی برای ژنتیک ندارین لازمه که قبلش حتما کتاب ژنتیک تخته سیاه رو بخونین. در مورد ژنتیک بهترین روش خوندن که میشه هون خوندن مطالب تخته سیاه به ترتیب. برای روش خوندن سال سوم هم فصل ها رو باید یکی یکی بخونی و روش خاصی نداره. مرور کردن و جمع بندی هستن که روش های خاص خودشون رو دارن.
شما ژنتیک تخته سیاه رو بگیرین کاری به بقیه کتابا نداشته باشین که وقتتون رو میگیرن. اگه دانش آموز سوم هستین فعلا خیلی سبز بخونین فقط نیازی به الگو و گاج نیست. فاگوزیست هم یه کتابه که از روی جزوه های استاد روح الله امرایی کپی شده و به هیچ دردی نمیخوره سمتش نرین. زیست تصویری مهروماه خیلی بهتره ولی برای شما لازم نیست سال کنکور تهیه کنینش.
نظر ایشون درباره ی فاگوزیست:
این کتابی که اسم بردی صرفا تقلیدی از درسنامه های خیلی سبز و جزوه استاد امرایی هست و هیچ ارزشی نداره خوندنش باعث میشه ذهن شما از فضای کتاب درسی دور بشه. نویسندش هم زیاد زیست بلد نیست که بیاد کتاب بنویسه. شرط میبندم کنکور امسال شرکت میکرد 50 هم نمیزد.خدا رو شکر من همون اول کار که دیدمش فهمیدم چیه و انداختمش دور
بقیه نظرات ایشون:
من به عنوان شاخ عرصه زیست شناسیاعلام میکنم به جز الگو و گاج به کتاب دیگه ای اعتماد نکنین. همه کتابهای بازار رو دارم از همه انتشارات ها خیلیم خوندمشون ولی این دوتا رو توصیه میکنم فقط.
اگه آموزش لازم دارین فیلم های شرکت رهپویان (علی کرامت) رو تماشا کنین. سراغ جزوه و کتاب های متفرقه نرین.
من زیاد گرفتم. ونوس و آفبا و کنکور آسان است و ... فقط زیست شناسی و فیزیک رهپویان خوب بودن که قیمتشون یک دهم کنکور آسان است بود !
این ها نظرات ایشون بودند من نه چیزی اضافه کردم نه کم کردم ببخشید اگه تیکه تیکه هست