خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45
    نمایش نتایج: از 61 به 69 از 69
    1. Top | #61
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط patrik نمایش پست ها
      @rezmile 5000 نفر نیستن 15000 نفرن
      15000 نفر میشه 3 درصد داوطلبان اما سهمیه 25 درصدی دارن
      دپتازه بقیه تبصره ها را ولش کن
      البته این کنکور و پس فردا در استخدامی ها و هرجای دیگه این سهمیه مشاهده میشه

Sent from my LG G3
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

2. Top | #62
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      من خودم سهمیه ی ایثار گر دارم ولی باز با این حال به نظرم وجود این سهمیه های معقول و منطقی نیست
      تامین شهریه های آزاد و غیره ی دانشجویان ه ایثار گر که به نظره من وظیفه ی بناید شهیده
      ولی گرفتن ظرفیت دانشگاه های دولتی دور از انصافه
      حالا این سهمیه ها اگر هم هست باز اشکال نداره
      در هر صورت افرادی جونشون رو وسط گذاشتن
      ولی 25% خیلی زیاده

3. Top | #63
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      @rezmile 5000 نفر نیستن 15000 نفرن
      5000 یا 15000.تفاوتی در اصل موضوع داره؟چرا به حاشیه گیر میدین؟

4. Top | #64
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما که زحمت میکشید تایپ میکنید اطلاعات درست بدید . خیلی فرق داره . تعداد 3 برابره تعدادیه که شما فرمودید @rezmile

5. Top | #65
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lvloh3en نمایش پست ها
      من خودم سهمیه ی ایثار گر دارم ولی باز با این حال به نظرم وجود این سهمیه های معقول و منطقی نیست
      تامین شهریه های آزاد و غیره ی دانشجویان ه ایثار گر که به نظره من وظیفه ی بناید شهیده
      ولی گرفتن ظرفیت دانشگاه های دولتی دور از انصافه
      حالا این سهمیه ها اگر هم هست باز اشکال نداره
      در هر صورت افرادی جونشون رو وسط گذاشتن
      ولی 25% خیلی زیاده
      خیلی باحالی
      Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike

6. Top | #66
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      شما که زحمت میکشید تایپ میکنید اطلاعات درست بدید . خیلی فرق داره . تعداد 3 برابره تعدادیه که شما فرمودید @rezmile

من عذر میخوام.3 برابر.15 هزار نفر

حالا بازم فرقی میکنه؟

7. Top | #67
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pimimessi نمایش پست ها
      ببینین وجود سهمیه ای جدا برای ایثارگران عین بی عدالتی در حق کسانیه که واقعا از نظر علم برتر از اون ها هستن.چرا کسی که درصد هاش به 20 هم نمیرسه باید سر کلاس پزشکی دولتی باشه؟ کسی هست تو کلاس ما که درصد هاش همه بین 20 تا 30 هستش و ایشون داره پزشکی می خونه و قراره دکتر این مملکت بشه.درصد زیست ایشون هست 5درصد. من به شخصه خودم کارنامه ایشون رو دیدم.میگین یه کلاس یه ظرفیت داره و اونها بیشتر و مازاد اون ظرفیت هستن.یعنی مثلا یک ظرفیتی داره و این ها اضافه بر مازاد هستن و بنیاد شهید می خره براشون.اولا بنیاد شهید و ایثارگر موظف هستش شهریه دوره های شهریه پرداز رو بده نه دوره های دیگه و خریدی در کنار نیست این رو ببینین

ماده 66 بنیاد موظف است نسبت به تأمین و پرداخت صد درصد (% 100 ) هزینه شهریه کلیه دانشجویان شاهد (همسر و فرزندان شهدا)،جانباران بیست و پنج درصد (% 25 ) و بالاتر و همسر و فرزندان آنها و آزادگان و همسر و فرزندان آنان را که در مؤسسات آموزش عالیغیرانتفاعی غیردولتی، پیام نور، شبانه دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی و هر مؤسسه و دانشگاه آموزش عالی شهریه بگیر مورد تأیید وزارت علوم،
      تحقیقات و فناوري و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مشغول تحصیل می باشند، اقدام نماید.

دوما اینکه عملا باید کل ظرفیت و توانایی پذیرش دانشجوی یک کلاس برای دانشجویی باشه که تونسته باشه تو رقابت علمی برتر باشه و بودن همچین دانشجویانی سر کلاس ظلمه...سوما..قانون جامع حمایتی از ایثارگران وزارت بهداشت درمان و اموزش پزشکی و وزارت علوم رو اجبار کرده که از میان سهمیه خودش به این ها اختصاص بده.حال بماند که برای هییت علمی و اینها هم باز سهمیه دارن.اینجا رو ببینین

ماده 70 وزارتخانه هاي علوم، تحقیقات و فناوري و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کلیه دانشگاههاي دولتی و غیردولتی و دستگاههاياجرائی مشمول ماده ( 2) این قانون موظفند در اعطاي سهمیه هاي ورود به دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی، بورسهاي تحصیلی داخل و
      خارج از کشور، فرصتهاي مطالعاتی و دوره هاي دکتراي تخصصی بیست درصد (% 20 ) از سهمیه را به همسر و فرزندان شاهد، جانبازان،آزادگان و همسر و فرزندان آزادگان و همسر و فرزندان جانبازان بالاي بیست و پنج درصد (% 25 ) اختصاص دهند.
      تبصره کسب حداقل هفتاد درصد (% 70 ) حد نصاب شرایط علمی و امتیاز پذیرفته شدگان براي رشته ها و مقاطع تحصیلی الزامی می باشد.
      این میزان درخصوص رشته هاي پزشکی هشتاد درصد (% 80 ) حدنصاب شرایط علمی می باشد.

که الان رسیده به 25%
      اولا باز هم میگم این سهمیه 25 درصد ظرفبت کل یک رشتست یعنی اینجوری نیست که دانشگاه تهران 100 نفر بگیره و با اون ها بشه 125 نفر..بلکه از اون 100 نفر 25 نفر به ایثارگران اختصاص داده میشه
      ولی نکته اصلی اینه..وقتی یک کلاس درس با تمام سهمیه هاش می تونه اینقدر یک مقدار دانشجو بگیره چرا نباید این ها رو به حق از نخبه های علمی کشور بگیره؟چرا باید کسی بره تو این رشته که عملا حتی روش نمیشه کارنامشو بزاره؟ وقتی یک کلاس درس n نفر ظرفبت داره تمام اون ظرفیت باید مال کسی باشه که بنیه علمی اون رو داشته باشه.شما بگو ظرفیت اینقدره حالا اضافه دارن میگیرن..وقتی اضافه میگیرن یعنی اون کلاس تونایی بیششتر گرفتن داشته پس باید از کسانی باشه که بنیش رو داشتن
      این دوستتون پزشی کجا میخونن؟

جانبازای 25 درصد هم هستن؟؟ یا بالاتر از 25 درصد؟؟

8. Top | #68
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دانشگاه تهران 106 تا پزشکی میگیره . 25 درصدش میشه چند؟ میشه حدودا 26 . یعنی 26 نفر برتر سهمیه ایثارگران میتونن برن دانشگاه تهران . حالا تو کنکور 94 رتبه 26 رتبه کشوریش بود 1349 . تازه من فرض کردم که اون 25 نفری که جلوش بودن همه برن پزشکی
      بقیه دانشگاه ها خیلی بهترن .
      مثلا بهشتی . بهشتی 160 تا میگیره که 25 درصدش میشه 40 . یعنی تا رتبه 66 ایثارگران میشه پزشکی بهشتی اورد . شیراز هم تا رتبه 100 ایثارگران که نمیدونم چند کشوری میشه پزشکی میاره .
      میخام بگم که فرزندان محترم ایثارگر با خوندن کتاب درسی هم براحتی پزشکی میارن . برن حال کنن

9. Top | #69
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط azita mohammadi نمایش پست ها
      دانشگاه تهران 106 تا پزشکی میگیره . 25 درصدش میشه چند؟ میشه حدودا 26 . یعنی 26 نفر برتر سهمیه ایثارگران میتونن برن دانشگاه تهران . حالا تو کنکور 94 رتبه 26 رتبه کشوریش بود 1349 . تازه من فرض کردم که اون 25 نفری که جلوش بودن همه برن پزشکی
      بقیه دانشگاه ها خیلی بهترن .
      مثلا بهشتی . بهشتی 160 تا میگیره که 25 درصدش میشه 40 . یعنی تا رتبه 66 ایثارگران میشه پزشکی بهشتی اورد . شیراز هم تا رتبه 100 ایثارگران که نمیدونم چند کشوری میشه پزشکی میاره .
      میخام بگم که فرزندان محترم ایثارگر با خوندن کتاب درسی هم براحتی پزشکی میارن . برن حال کنن
      احسنت.حرف منم همینه

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن