خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: رتبه قبولی

1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Question رتبه قبولی

طفلی کنکوریهای 94 چقدر به این درو اون در می زنیدکه آیا قبول میشید یا نه؟انشاالله موفق باشید .همتون قبول شید . اما من دیگه قطع امید کردم. شما با پایین 40000 هم نمیتونید. چون با تراز :

با رتبه کل در سهمیه31836 , تراز6225
      بدون اعمال سوابق تحصیلی و رتبه کشوری 103331
      منطقه 3
      گفتن محاله آزاد بندرگز قبول شید.دانشگاههای آزاد هم زنگ زدم گفتن ظرفیت بیشتر نشده. فقط دولتی رو بیشتر کردن.برای پرستاری آزاد نهایتش تا 12-13000 باید بیارید. محض اطلاعتون گفتم.

2. Top | #2
      در انتظار تایید ایمیل

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط donia نمایش پست ها
      طفلی کنکوریهای 94 چقدر به این درو اون در می زنیدکه آیا قبول میشید یا نه؟انشاالله موفق باشید .همتون قبول شید . اما من دیگه قطع امید کردم. شما با پایین 40000 هم نمیتونید. چون با تراز :

با رتبه کل در سهمیه31836 , تراز6225
      بدون اعمال سوابق تحصیلی و رتبه کشوری 103331
      منطقه 3
      گفتن محاله آزاد بندرگز قبول شید.دانشگاههای آزاد هم زنگ زدم گفتن ظرفیت بیشتر نشده. فقط دولتی رو بیشتر کردن.برای پرستاری آزاد نهایتش تا 12-13000 باید بیارید. محض اطلاعتون گفتم.
      ترازتون ۶۲۰۰؟؟سال قبل مامایی بهبهان تا تراز ۶۱۶۹دانشجو گرفته....امیدوارم که قبول بشید ولی اگه نشد تکمیل ظرفیت به احتمال زیاد میتونید قبول شید

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ترازم 6225میخواستم بندرگز یا علی آباد قبول شم راه دور دور نمیتونم. هرچند گفتن تراز بندرگز پایین ترین رنجو داره گفتن نمیش اما نمیدونم چرا برا چالوس و تنکابن بچه های سایت گفتن میشه. ولی اونایی که تو اینکارن گفتن نمیشه بندرگز امکان نداره.

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ظرفیت پرستاری دانشگاه آزاد مثل پارساله. دولتی زیاده .من با مسئولاشون صحبت کردم.فقط یکی دو جا تکمیل ظرفیت داره.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن