سلام
من امسال میرم سوم تجربی و سال پیش هم تو قلمچی بودم و امسال هم میخوام ثبت نام کنم
یکی از معلم های ما می گفت که چون امسال امتحان نهایی دارید آزمون های قلم چی رو تا عید ثبت نام کنید و بعد فقط تشریحی بخونید نظرتون چیه؟؟؟
مرسی از همگی
سلام
من امسال میرم سوم تجربی و سال پیش هم تو قلمچی بودم و امسال هم میخوام ثبت نام کنم
یکی از معلم های ما می گفت که چون امسال امتحان نهایی دارید آزمون های قلم چی رو تا عید ثبت نام کنید و بعد فقط تشریحی بخونید نظرتون چیه؟؟؟
مرسی از همگی
نظرم بسیار مخالفه اولن واسه هر تست زنی باید تشریحی کار کرد شما تا ریاضی یا فیزیکو مثلا تشریحی کار نکنین نمیتونین مسلط بشین که تستش رو بزنین .. در کل هر چی تست بیشتر کار کنین و آزمون بیشتر بدین قدرت تشریحی هم خود به خود میره بالا فقط بعد عید به چیزایی که طراحا نمره میدن مثله فرمول و ... یکم با خودت تمرین کنی در منزل حل میشه ..
نه ادامه بده مشکلی پیش نمیاد اگه خودت خوب بخونی
اندیشیدن به پایان هر چیز
شیرینی حضورش را تلخ می کندبگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .
نظر من اینه که تا عید برو و بعد از عید کلا کار تستی رو منتفی کن(ولی قلمچی کل پولو میگیره ازت)
یادمون باشه، سوم فقط تشریحی
پیش:فقط تست
اونایی که امسال کنکور دادن حرفمو درک میکنن، معدل کتبی خیلی تاثیرش زیاده...
برو قلمچی رو به نظر من
همین که یه برنامه برای خوندن داشته باشی خیلی کمک میکنه . برنامه راهبردی هم که مناسبه ، نصفه ولش کنی یه جوری میشی اصا
تست رو هم که تا تشریحی مسلط نباشی نمیشه حل کرد
آخه مثلا بچه های که مثه شما تاپن از لحاظ درسی اونقدر قوی هستن که از سطح امتحان نهایی بر بیان و فقط یه مشکل دارن! یاد گرفتن نوشتن در امتحان نهایی..خیلی مهمه..فرمول های ریز مثلا نوشتنش 0.25 نمره داره که شما بیاد یه مدت زیادی رو بذاری که نوشتن رو یاد بگیری به خاطر همین گفتم بعد از عید منتفی!
من خودم تا آخرین آزمون قلمچی رو سال سوم رفتم، معدلم هم خوب شد اما الان که نگاه میکنم ریسک بزرگی رو پذیرفتم!
اهان خیلی ممنون
منم این بارم بندی های مسخره امتحانات رو شنیدم خیلی که واسه هر جمله و بند نمره گذاشتن
پس دیگه تا عید ثبت نام میکنم
البته فکر کنم دو تا آزمون رو که تو تعطیلات عید هم میوفته رو ثبت نام کنم که به خاطر اون آزمون هم که شده عیدو خوب بخونم
اگه برنامه منسجمی در نظر گرفتی ومیتونید پیشرفت کنی که هیچ ولی نه در کل در چند ازمون شرکت کن تا به تثبیت اموزشی خودت برسی
شما هیچوقت قرار نست تستی بخونی !!!! بجز در چند مبحث خاص !!! تو تشریحی انقدر قوی باش خود به خود تو تست قوی خواهی شد ....
یکی از دوستام تجربی بود تقریبا فک کنم همه آزمونا رو کامل رفت معدلشم 19.80 این حدودا شد میگفت پشتیبان ویژمون بهمون میگفت کی تشریحی بخونیم کی تستی !!
موفق باشی ... ( امتحان نهایی رو فقط برای 20 بخون فقططططط برای 20 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
سلام
به نظر من
ازمونا رو ثبت نام کن و حتما هم تا اخرش برو..چرا؟!چون برنامه ریزی+ازمون سیستم خوبی واسه یادگیریه...شما بعد عید و بخصوص تو عید تو ازمونا شر کت میکنی اما کار تستیت کمتر خواهد بود...
اما فک نکنم کامل تستی یا کامل تشریحی کار خوبی باشه .شما خوندنتونو انجام میدین..بعد تمرینای تشریحیتون..و بعد از اون وقتتون رو میذارید برای تست..اینو میگم چون اگه سال چارم تازه بخواین بیان وارد سیستم تستی بشین تا بخواین جا بیفتین و قلق بگیرین کلی زمان رفته...همین سال سومو تا قبل عید اصولی درسو به ترتیب مراحلی که گفته شد میخونید ..بعد عید تمرکزتونو رو تشریحی چندین برابر میکنید ولی بازم ازمون رو شرکت میکنید تا ببینید چقد یاد گرفته اید
یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز
.................
رفقای گل انجمن
میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم
...................
مشاوره و برنامه ریزی کنکور
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
این شما نیستید که رویاتونو انتخاب میکنید!
این رویای شماست،که انتخابتون کرده...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)