X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 75
    1. Top | #16

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط petotem نمایش پست ها
      ببین قبلا هم گفتم، الان کشوری شده مثلا کسی که 93 تهرانی بود توی دانشگاه اصفهان با رتبه 300 آخرین قبولی بود، یه اصفهانی با 450 هم قبول میشد..الان همه یکسان شدن!
      تغییر زیادی ایجاد میشه ولی این قطعا بسود تهرانی هاست چون همه شهر ها تا 93 دانشگاه بوم داشتن غیر از تهرانی های بیچاره که نه تهران نه بهشتی و نه ایران بومشون محسوب نمیشد! الان کلا بوم رو برداشتن در نتیجه کلا منطقه یکی ها میتونم بگم به نفعشون بشه
      از این لحاظ این صحبت مطرح شده که مثلا بچه ها میگن امسال پزشکی روزانه 3300 تا میگیره و سهمیه منطقه 1، پس از کسر سهمیه ایثارگران 16 درصد از کل هست ... یعنی حدود 450 نفر از پزشکی ها میشه برای منطقه 1 ... و معمولا 70 درصد بچه های زیر 1000 می زنن پزشکی ... پس با این محاسبات ، تا رتبه 1100 پزشکی ها پر شدن !

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط javad76 نمایش پست ها
      از این لحاظ این صحبت مطرح شده که مثلا بچه ها میگن امسال پزشکی روزانه 3300 تا میگیره و سهمیه منطقه 1، پس از کسر سهمیه ایثارگران 16 درصد از کل هست ... یعنی حدود 450 نفر از پزشکی ها میشه برای منطقه 1 ... و معمولا 70 درصد بچه های زیر 1000 می زنن پزشکی ... پس با این محاسبات ، تا رتبه 1100 پزشکی ها پر شدن !
      داداش شرایطی وجود داره که باعث میشه اون 25 % سهمیه ی ایثارگران در هر دانشگاه پر نشه .... چون فرد مذکور باید حداقل 65 تا 75% از حداقل نمره ی لازم برای قبولی در رشته ی مربوطه توی یک دانشگاه رو کسب کرده باشه که خیلی ها این طور نیستند ...

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فقط باید وایسیم نتایج بیاد ....
      خدا به خیر کنه ...

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      کجا گفته شده که تعداد کل پذیرش ها بر اساس نسبت جمعیت مناطق تقسیم میشه؟
      این بحث کشوری هم یعنی این که اگه 50 نفر پزشکی اصفهان از منطقه 1 بگیره ، رتبه 400 که از اصفهان هیچ برتری نسبت به رتبه 399 که از تهران نداره(93 و قبل اصفهانیه برتری داشت)
      نگران نباشید امیدوارم خبر خوش بشوید
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

5. Top | #20
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببینید تو دفترچه گزینش کشوری رو دقیق توضیح داده! :
      رشتههاي كشوري: در رشتههايي كه نوع گزينش آنها كشوري است ظرفيت هر كدرشته محل به نسبت تعداد شركت كنندگان هر يك از سـهميههـاي منـاطق
      يك، دو، سه و خانواده شهدا به تعداد كل شركت كنندگان هر گروه آزمايشي تعيين ميشود

خواهشا به کلمه نسبت دقت کنین! رشته های کشوری معنیش این نیست که رتبه کشوری! رو ملاک قرار بدن!

معنیش اینه که اولا بومی گزینی نیست ثانیا ظرفیت هر رشته برای هر منطقه جدا حساب میشه یعنی اگه 100 تا ظرفیت باشه 25 درصدش میره واسه ایثارگران. و ازون 75 نفر باقی:
      12 نفر منطقه 1
      30نفر منطقه 2
      33نفر منطقه 3 (حدودی دیگه!)

اگه فکر میکنین اینجوری نیست خواهش میکنم برین یادگار ماندگار ۹۳ کانون رو رشته های زیر رو ملاحظه کنین:
      بینایی سنجی - شنوایی سنجی - بین المللهای دندان و پزشکی
      همون طور که ملاحظه میکنین از منطقه 1 خیلی کم گرفتن!

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کشوری شدن فقط به نفعه منطقه 2 و بیشتر از اون 3
      چون اول از همه چیزی رو که قبول دارن همه اینه رتبه بهتر میتونه دانشگاه خوب بره 200منطقه 3 از جنوب و غرب کشورش شانسش بیشتره حتی از201 که ساکن تهرانه
      اما از طرف دیگه دانشگاه ها سوای تعهد بومی گزینی 21 ساله همین الانم تو دفترچه هست مناطق محروم اون چند استان که کلا الویت با داوطلب بومیه
      بقیه هم همین بومی های اون شهر به خصوص مناطق محروم بیشتر برفرض رتبه 400 منطقه 3 کرمانشاه از 350 تهرانش شانسش بیشتره چون تقریبا 50 درصد بومیه بقیه اش هم که اولویت با رتبه است خوب رتبه تاپ ترای این شهر میرن

7. Top | #22

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m.a_935267 نمایش پست ها
      رشتههاي كشوري: در رشتههايي كه نوع گزينش آنها كشوري است ظرفيت هر كدرشته محل به نسبت تعداد شركت كنندگان هر يك از سـهميههـاي منـاطق

خواهشا به کلمه نسبت دقت کنین! رشته های کشوری معنیش این نیست که رتبه کشوری! رو ملاک قرار بدن!

معنیش اینه که اولا بومی گزینی نیست ثانیا ظرفیت هر رشته برای هر منطقه جدا حساب میشه یعنی اگه 100 تا ظرفیت باشه 25 درصدش میره واسه ایثارگران. و ازون 75 نفر باقی:
      12 نفر منطقه 1
      30نفر منطقه 2

اگه فکر میکنین اینجوری نیست خواهش میکنم برین یادگار ماندگار ۹۳ کانون رو رشته های زیر رو ملاحظه کنین:
      با این حساب ... خدا به خیر کنه

8. Top | #23
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m.a_935267 نمایش پست ها

12 نفر منطقه 1
      30نفر منطقه 2

اگه اینطوری حساب کنیم بعد اعلام نتایج دیگه سازمان سنجشی برای آیندگان باقی نمی مونه
      چون همین الان رتبه 500 منطقه یک 1400 کشور یا پایین تر هست و رتبه های پایین تر هم به همین شکل اما 500 منطقه سه خیلی بالاتر از 1500 کشوره

Sent from my LG G3
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

9. Top | #24
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ما که این همه صبر کردیم ...
      بیاین این یک ماه رو هم صبر کنیم انشاا... موقع اعلام نتایج همه به اون چیزی می رسند که به صلاحشون هست.
      به نظر من الان مسئولان سازمان سنجش هم دقیقاً اطلاع ندارند چه اتفاقی میفته اونا هم منتظر نتایج کارشون هستن !!!

10. Top | #25

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amin dehghan نمایش پست ها
      اگه اینطوری حساب کنیم بعد اعلام نتایج دیگه سازمان سنجشی برای آیندگان باقی نمی مونه
      چون همین الان رتبه 500 منطقه یک 1400 کشور یا پایین تر هست و رتبه های پایین تر هم به همین شکل اما 500 منطقه سه خیلی بالاتر از 1500 کشوره

Sent from my LG G3
      از رتبه 480 منطقه 3 خبر دارم که رتبه کشوری حدود 3000 هست ...
      یعنی دیگه اینقدر تبعیض قراره اتفاق بیافته ؟ مگه ما منطقه 1 ی ها چقدر امکانات داریم که باید این همه به اونا سهمیه بدن !! من امسال فقط مدرسه رفتم و آزمون قلم چی و کتاب های کمک آموزشی ! هر سه تاش رو هم که منطقه 3 ی ها دارن خدا رو شکر !

11. Top | #26

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kahkoo نمایش پست ها
      ما که این همه صبر کردیم ...
      بیاین این یک ماه رو هم صبر کنیم انشاا... موقع اعلام نتایج همه به اون چیزی می رسند که به صلاحشون هست.
      به نظر من الان مسئولان سازمان سنجش هم دقیقاً اطلاع ندارند چه اتفاقی میفته اونا هم منتظر نتایج کارشون هستن !!!
      به غیر از صبر که کار دیگه ای نمی تونیم بکنیم ! این کار رو چه بخوایم چه نخوایم داریم انجام می دیم !

واقعا خدا کنه هر چی صلاح هر کسی هست براش اتفاق بیافته !

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      از رتبه 480 منطقه 3 خبر دارم که رتبه کشوری حدود 3000 هست ...
      یعنی دیگه اینقدر تبعیض قراره اتفاق بیافته ؟ مگه ما منطقه 1 ی ها چقدر امکانات داریم که باید این همه به اونا سهمیه بدن !! من امسال فقط مدرسه رفتم و آزمون قلم چی و کتاب های کمک آموزشی ! هر سه تاش رو هم که منطقه 3 ی ها دارن خدا رو شکر !
      اولا که سهمیه بر اساس تعداده و اینکه هر کجا تعدادش بیشتر سهمیش بیشتر پس هیچ تبعیضی نیست دوما همون معلمی که شما میگی رو ما نداریم و تو کلاسا ما به معلما درس میدیم نه اونا به ما
      برای تاثیر معلم فقط اینو بگم که کسی که سال اول 30000 آورده بود امسال رفت تبریز کلاس کنکور بعد رتبش شد 1000 این یعنی تاثیر معلم
      سوما ما دوبرابر مدت تحصیل تعهد خدمت میدیم شما یک برابر

13. Top | #28

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط a.z.s نمایش پست ها
      اولا که سهمیه بر اساس تعداده و اینکه هر کجا تعدادش بیشتر سهمیش بیشتر پس هیچ تبعیضی نیست دوما همون معلمی که شما میگی رو ما نداریم و تو کلاسا ما به معلما درس میدیم نه اونا به ما
      برای تاثیر معلم فقط اینو بگم که کسی که سال اول 30000 آورده بود امسال رفت تبریز کلاس کنکور بعد رتبش شد 1000 این یعنی تاثیر معلم
      سوما ما دوبرابر مدت تحصیل تعهد خدمت میدیم شما یک برابر
      دلایلتون منطقیه ... می پذیرم !

14. Top | #29
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من که فکر نمی کنم نتایج با پارسال تفاوت چندانی داشته باشه .بومی گزینی برای هرسه منطقه هست نه فقط منطقه یک .

15. Top | #30

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza376 نمایش پست ها
      من که فکر نمی کنم نتایج با پارسال تفاوت چندانی داشته باشه .بومی گزینی برای هرسه منطقه هست نه فقط منطقه یک .
      منظورتون رو متوجه نمیشم ! با توجه به قانون جدید فکر نکنم دیگه بومی گزینی ای وجود داشته باشه ! فقط حدود 12 درصد از سهمیه کل پزشکی گیر منطقه 1 میاد !!!

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)