آرام فر که فک کنم دوهزارتا فرمول گفته تو ژنتیک...ولی ژنتیک واقعا مفهومیه نه فرمولی..
آرام فر که فک کنم دوهزارتا فرمول گفته تو ژنتیک...ولی ژنتیک واقعا مفهومیه نه فرمولی..
A SONG OF ICE AND FIRE
همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
سرنوشت نهاییتان نیست..
روزهای خوب خواهند آمد
سرنوشت نهاییتان نیست..
روزهای خوب خواهند آمد
Medicine isn't Money anymore in Iran
یه توضیح کوچیک در مورد رشته پزشکی عمومی
I am the BOSS, Sasha Banks
I am the BEAST, Brock Lesnar
I love the 12th Imam
I wanna set free MINE
سرنوشت نهاییتان نیست..
روزهای خوب خواهند آمد
Medicine isn't Money anymore in Iran
یه توضیح کوچیک در مورد رشته پزشکی عمومی
I am the BOSS, Sasha Banks
I am the BEAST, Brock Lesnar
I love the 12th Imam
I wanna set free MINE
آشنا شدمحسابشم دستم اومده
اونم اطلاعات الکی نداده.
چندبار باید بگم خودم میکرو دارم و ازش راضیم به عنوان تست گفتم ریاضی مهروماه هم خوبه چون استفاده کردم میگم.
اینکه شما دوست داری از یه عنوان کتاب کلی تعریف کنی و از یه عنوان دیگه حسابی نقد به خودتون مربوطه.من دیگه حوصله خوندن اینجور پستارو ندارم اصلا.
دیگه هم ج نده لطفا
پیروزی؟؟؟؟؟دلت خوشه هاااا...
برو....برو با اون پیروزیت خوش باش..![]()
سرنوشت نهاییتان نیست..
روزهای خوب خواهند آمد
کتاب ژنتیک و گیاهی بخش زبان آدمیزاد خیلی عالی هستن اما صبر کن تا ویرایش جدیدش بیاد ! کتاب زیست ۱ تالیف آقای عباس بروجنی هم خیلی عالیه چوپ نکات ترکیبی خوبی داره ! کتاب زیست ۲ همین مولف هم قراره آخر تابستون بیاد! تازه کتاب زیست ۲ به زبان کنکور که تالیف دکتر نصیریان هست آخر پاییز میاد ! زیست جامع هم آخر تابستون میاد! تو لقمه های زیستم از همه بهتر ۲ تا کتاب آقای نوروزیان یعنی جانوری و آغازیان وقارچ هست !
ولی بستگی به سطح خودت داره! حتما به لیست بنویس و تو کتابفروشی مقایسه کن!!!
ولی به نظر من کتاب زیست ۲ و کتاب زیست ۱ که از همین امروز که ۱۷ امه قابل خریده و ویرایش جدید شده البته تستاش خیلی خوبن!
یاعلی
A SONG OF ICE AND FIRE
بچه ها الان که میخوام پک الگو رو بخرم و ژنتیک الگو هم رویش هست نظرتون رو راجع به خوبیاش بگین
من قبلا خیلی سبز و همایش دریافت و تخته سیاه(که با وجود عدم بروز بودن از بقیه سرتره)داشتم از پس کنکور بر میام ولی از خوبیای الگو برام بگین منظظم درس داده یا مثل دریافت تست وحشتناک آورده بدون درسنامه کافی؟
درسنامه های الگو خیلی کامل و خوب شده من اخرین ورژن کتاب دوم و سوم رو دارم و درسنامه هاش میتونه مکمل خوبی برای کتاب باشه
قبل از درسنامه دار شدن تست هاش یکم سخت بود ولی الان اغلب نکات رو در درسنامه آورده و با خوندن درسنامه خود الگو + کتاب , حدود 60 درصد تست ها راحت و متوسط هستن و بقیه بازم نکته دار که حدود 5 درصد تست های هر فصلم ترکیبیه
در ضمن تست های کتاب دومش خیلی خیلی سخت تر از تست های کتاب سومش هست کلا توی کتاب دوم حدودا 50 درصد تست های هر فصل شمارشی هستن اما توی سوم حدودا 10 درصد تست های هر فصل شمارشی هستن با نتیجه گیری کلی تست های کتاب سومش راخت تره

واژگان تکمیلی زبان کنکور
زبان فارسی
تکنیک های سریع محاسباتی
مسائل شیمی کنکور
واژگان عربی کنکور
(همگی لقمه)
کتاب موضوعی مثلثات
.....که کلا 45000میشه..فایل pdf شون رو هومن از سایت مهر و ماه نگاه کن....![]()
خب من ریاضی مهر وماه رو داشتم فقط میتونم بگم به دردم اصلا نخورد یعنی مشکل داشت برای درسنامه و پاسخ والبته غلط تایپی زیاد داشت .کتاب لقمه واژگان زبان انگلیسیش رو داشتم خوب بود از همه سر هست فقط یک ایراد داره که اگه نداشت بهترین بود :برای برخی واژگان در هر درس یک معنی بیان کرده و در آخر کتاب که مثل لغت نامه هست همه ی اون معانی رو یکجا نیاورده و هرکدوم رو خواسته گفته.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)