همونطور که حدود یک ماه پیش در تاپیک فراخوان طرح تست شیمی گفتم ، قراره که بصورت هفتگی اینجا آزمون بذاریم با همکاری دوستان برای مقابله با سبک جدید تستهای مطرح شده در کنکور 93و94! ان شا الله که مقبول بشه!
این آزمون رو دکتر امین دهقان عزیز! @amin dehghan طرح کرده و ازم خواسته بود که یه سری از موارد رو بگم بهتون!
این آزمونهاهدفشون فقط یادگیریه! یعنی اوویتتون یادگیری باشه نه درصد و تایم! سوالاتی که استفاده میکنیم اکثرا دارای ایده های جدیده که مشابهش در کتاب های کنکوری پیدا نمیشه ولی همشون قابل طرح هستن در کنکور!
پیشنهادی نظری چیزی داشتید در تاپیک فراخوان طرح تست شیمی یا در صفحه خودم بهم بگید
کلا اینجور کارا اولش خیلی بینظمه ولی هر چی جلوتر بریم قوی تر میشیم....
خوب بخونید که ان شا الله خوب نتیجه بگیرید
سعیمون اینه که هر هفته سوالات رو قرار بدیم در سایت اما خب یه ماه دیگه نتایج کنکور میاد قطعا اگه شهرامون فرق کنه خب خیلی چیزای میتونه فرق کنه...من(اصفهان یا تهران) امین هم همینطور
جا داره یه تشکر واقعی ههم تز @ali761 بکنم که به نظرم تست هایی که داده بی نظیر ترین تستای ممکنه...
فعلا ما سه نفر همکاری میکنیم!
موضوع آزمونهای هفته بعد رو هم در تاپیک فراخوتن میگم بهتون
پاسخ تشریحی رو هر 2 شنبه قرار میدم که دوستان به اندازه کافی فکر کنن رو سوالات.
اون دسته از آدمایی که قوین و میخوان وقتی کار کنن، بدونن که این آزمون 10 سوال و وقتش هم 15 دقیقست و مبحثش هم استوکیومتری فصل1 شیمی 3 هست
خیلی خیلی خیلی پیشنهاداتتون رو گوش میدیم!
بچه های یه چیز دیگه..ممکنه سخت باشه واستون سوالا، با این دید برید جلو که دارید چیزای خوب یاد میگیرید! مطمئن باشید هم کنکور و هم قلمچی از این سوالا آسونتر خواهد بود
موفقیتتون آرزوی ماست!
علیرضا آروین صد زد!
اولین اصلاحیه(با تشکر از آروین): در سوال 5 درصد m2o رو محسابه کنید نه mo2!
پاسخ(لینک)