چه طرح جالب و خداپسندی هستش .. دمت گرم استارتر یه جزئم به من بده فرقی نداره کدوم جزئش از نت میگیرم میخونمش ..

چشم...خودم تصمیم دارم از فردا آیه های قشنگ رو بنویسم تو دفترچه یادداشت...سعی کنم حفظ کنم...البته فقط معنیشهرجا میرم داشته باشمش
خب دوستان توجه توجه...شماهایی که یاد شدین...قراره بعد از خوندن اجزاء(!) مربوطه به خودتون آیاتی که خیلی روتون تاثیر میگذاره و قشنگه رو ذکر کنید...آدرس هم بدین خوبه...شاید 2 نفر بخوان برن کامل ببینن اون قسمت رو...پس شد یه آیه که روتون تاثیر گذاشته رو میذارید تو همین تاپیک...ترجیحا با آدرس...اگر کسی هم یاد نشد معذرت میخوام...آخر شبه...چشم خستسپاره وقتی بود که گفتیم چی بهتر از این کار... @eli94 و @AGHA JAVAD و @نیلگون و @El3RAH1M و @pezeshki94 و @laleh74 و @h@mid reza و @8MIT8 و @moho و @تینا18 و @soofia و @آقای الف و @مهسابانو و @طراوت و @mitraa و @amin dehghan و @hadis_moh و @Mina75 و @mobina1376 و @amir.h و @sheida khanume gol و @Sarah B و@parsaYousefi و @mohadeseh و @saeedkh76 و @javad76 و @fateme.sajjadi و @Arezo0 و @mahdiehgr و @Juddy Abbott و @Harir و @Maede h و @Nahal
ویرایش توسط Majesty : 17 مرداد 1394 در ساعت 01:34

در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 13 مهمان)