سلام
دوستان نمیدونم چرا نمیتونم ظرفیت اسید و باز و مشخص کنمیه سوالو تا ته میرم آخرش میبینم ظرفیتو اشتباه گرفتم
||
میشه یکی مفصل ظرفیت اسید و باز و بم توضیح بده
مرسی پیشاپیش :ایکس
حكمت وزیدن باد رقصاندن شاخه ها نیست.بلكه امتحان ریشه هاست...

سلام
دقیقترین راه برای تشخیص ظرفیت اسیدی، رسم ساختار لوویسه.
هیدروژنی که به اکسیژن وصل باشه در اسیدهای معدنی، به عنوان هیدروژن اسیدی شناخته میشه.
اما کتابهای مختلف کل اسید ها رو اومدن ظرفیت براش قائل شدن و حفظیش کردن که منم همین رو توصیه میکنم
بصورت روتین ظرفیت اسید ها مشخصه مثلا h3po4 سه هستش. جایی سخت میشه که از این قاعده مستثنی باشه مثل h2po3 و ....

سلام
کسی میتونه این رو برای من تشریح کنه مخصوصا که چرا نادرسته یا درسته
لطفا با تشریح کامل و دلایل
ممنونم هر چه سریعتر یه شیمی دان پاسخ بده
(در واکنش های سوختن اتن و متان در شرایط stp, کار ناشی از تغییر حجم سامانه صفر است.)
دلی داشته باش سخن پذیر یا سخنی داشته باش دلپذیر
دلی داشته باش سخن پذیر یا سخنی داشته باش دلپذیر
شرایط stp ینی چی؟
دمای ۲۵ درجه و ..
و توی این دما حالت اب بخار نیست. مایعه.
پس توی هر دو تا واکنش حجم کم میشه. پس کار انجام میشه.
استاد از شما بیشتر از انتظار میرفت@ostadmomeni
سلام ، همون انتظار قبلی را داشته باش . اگر دقت کنید من اطلاعاتی که دادم ( واکنش های نوشته شده ) برای حالت گازی و هنگام سوختن این گازها در محفظه احتراق است ، که قطعا در این شرایط این مولکول ها گازی شکل هستند . حالا بعد از این که محفظه سرد میشه و به دمای استاندارد ( باید می گفت دمای اتاق که 25 درجه در نظر بگیری ) می رسد مولکول های آب حالت یخ دارند!!!! . ( شرایط استادارد یعنی دمای صفردرجه و فشار 1 اتمسفر )
وقتی بحث کار مطرح میشه یعنی واکنش در فشارثابت و پیستونی که قابلیت آزادی حرکت در داخل استوانه را دارد . ( موتور خودرو ، سیستم بسته ) ولی اگر سیستم باز باشد ، در احتراق هیچ گازی کاری انجام نمی گیرد ، مگر کاری جزئی در ازای عقب راندن مولکول های هوا که قابل چشم پوشی است . ( شیمی فیزیک را دقیق4 تر بخوانید . )
من نمی دانم منبع طرح سوال چیست ؟؟؟ ولی نفس سوال غلط است اگر می خواست تغییر حالت فیزیکی هدف رفتاری سوال باشد، باید واکنش را می داد تا دانش آموز بداند که حالت غیر گازی تاثیری در تغییر حجم ندارد ( مایعات و جامدات تراکم پذیری ناچیز و قبال چشم پوشی دارند .
توجه : واکنش سوختن متان را در کتاب درسی ( بخش ترمودینامیک ) مرور کنید که خود کتاب درسی هم کار را برای سوختن متان صفر در نظر می گیرد . در دمای سوختن کاری انجام نمی گیرد ولی حالا اگر می گفت دما را تا شرایط استاندارد ( دمای صفردرجه کاهش می دهیم اینجا می توانست در مرحله دوم تغییر میزان کار را مورد سوال قرار دهد . )
توجه : قرار نیست منه معلم هر سوال غیر استانداردی را هضم کنم .
سلام. فصل اول (سینتیک) شیمی پیش نه فرمول داده نه چیزی بعد یه فکر کنید داده گفته حلش کنکسی فرمول یا توضیحی چیزی داره؟
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 13 مهمان)