خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 61
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

اینجا انجمن کنکور است...یه تلنگر..همه شرکت کنن

سلام بچه ها...مدتیه که نمیدونم به سر انجمن کنکور چی اومده...کل انجمن شده پر از تاپیک های تفریحی و بی ربط با اسم سایت و کنکور که باعث میشن ما از هدف اصلی سایت دورتر بشیم...من خواهشم از دوستانی که کنکورشون تموم شده و یا کنکور ندارن اینه که بیان و تجربیاتشونو در اختیار بچه های انجمن قرار بدن و تاپیک های درسی رو در بالا نگه دارن که بچه ها هم بتونن استفاده کنن...آدم زحمت میکشه جزوه میذاره یا مطلب میذاره تا به بچه های انجمن کمکی کرده باشه اونوقت به غیر از یکی دوبار upنمیشه اونوقت تاپیک های تفریحی همیشه تو اوجن....خیلی خیلی ممنون و ایشالا فقط حرفو نشنوینو...کمک کنین...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.
      ویرایش توسط Saeed735 : 13 مرداد 1394 در ساعت 00:35

2. Top | #2

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چشم ... من همین جا اعلام می کنم هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم ( چه پخ بدین چه تو تاپیکای درس تگم کنید )

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط javad76 نمایش پست ها
      چشم ... من همین جا اعلام می کنم هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم ( چه پخ بدین چه تو تاپیکای درس تگم کنید )
      کاش این واقعا یه تلنگر باشه....بله تاپیک های غیر درسی هم نیازه ولی نگاه کنید تاپیک انجمن کنکور پشت عینک ظنز و احساسات روزانه و تست هوشو شوک الکتریکی و اینا دیگه اجازه نمیدن که چیزی به اسم درس بیاد وسط..من انجمن های زیادی دیدم(البته به غیر از انجمن های کنکوری)اونا هم بخش تفریحی داشتن ولی نه تا انقد که واقعا از مطلب اصلی دور بشیم...از دوستانی که کنکور دادن این سوالو دارم تا قبل کنکورتونم انقد تو این تاپیکای تفریحی میرفتین؟؟نه...پس حق بقیرو پایمال نکنین...بذارین استفاده کنن...اگه وقتتون نمیگذره یه بازی خیابونی چیزی بهتر از یه انجمنه که ....
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      کاش این واقعا یه تلنگر باشه....بله تاپیک های غیر درسی هم نیازه ولی نگاه کنید تاپیک انجمن کنکور پشت عینک ظنز و احساسات روزانه و تست هوشو شوک الکتریکی و اینا دیگه اجازه نمیدن که چیزی به اسم درس بیاد وسط..من انجمن های زیادی دیدم(البته به غیر از انجمن های کنکوری)اونا هم بخش تفریحی داشتن ولی نه تا انقد که واقعا از مطلب اصلی دور بشیم...از دوستانی که کنکور دادن این سوالو دارم تا قبل کنکورتونم انقد تو این تاپیکای تفریحی میرفتین؟؟نه...پس حق بقیرو پایمال نکنین...بذارین استفاده کنن...اگه وقتتون نمیگذره یه بازی خیابونی چیزی بهتر از یه انجمنه که ....
      آی داش حرف دل منو زدی واقعا .........

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      کو گوش شنوا
      انجمن راه و هدفشو گم کرده
      شده پر عشق و عاشقی و تفریحات
      میگن کنکوری علاوه بر درس خوندن باید تفریح هم داشته باشه
      وقتی یکی از پاسخگو های بخش درسی به بسته شدن تاپیک های عاشقانه اعتراض میکنه
      به اعضاء عادی نمیشه معترض شد

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      باس خود طرف بفهمه .

با این تایپیکا کاری نمیشه کرد خو

یکی مثه من کلا 1 هفته بیکاره ، از صبح تا شب میاد چرت پرت میده

اما کسی ک کنکور داره باس بقهمه ک جنابعالی میفهمی به حمدالله .

خدا حفظت کنه سعید جون
      The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ultra نمایش پست ها
      کو گوش شنوا
      انجمن راه و هدفشو گم کرده
      شده پر عشق و عاشقی و تفریحات
      میگن کنکوری علاوه بر درس خوندن باید تفریح هم داشته باشه
      وقتی یکی از پاسخگو های بخش درسی به بسته شدن تاپیک های عاشقانه اعتراض میکنه
      به اعضاء عادی نمیشه معترض شد
      اون روز یک نفر از کاربرای انجمن تاپیک زده بود نوشته بود ما ایرانیا چرا فقط حرف میزنیمو عمل نمیکنیم...چرا میگیم آب کمه ولی هدرش میدیم و باهاش ماشینامونو میشوریم...چرا هیشکی هیچی عین خیالش نیست...امیدوارم دیگه اینجا اون خصلت ایرانیمونو بذاریم کنار و به دوستانمون کمک کنیم...دوستانی که هدفشون از ثبت نام در این انجمن اینه که بهش کمک کنن نه این که بهش معتاد بشنو از درس و مشق بیفتن
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

8. Top | #8
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      من قبول دارم که واقعا تعداد تاپیک های غیر درسی خیلی بیشتر از درسی شده، ولی همون طور که بالای آخرین ارسالات هست، از بچه ها، هر کی خواست که فقط مطالب درسی بخونه، میتونه سربرگ آخرین ارسالات درسی رو بزنه، هر کی خواست هم تفریحی و هم درسی ببینه، تمام ارسالات رو بزنه.

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Weed Master نمایش پست ها
      باس خود طرف بفهمه .

با این تایپیکا کاری نمیشه کرد خو

یکی مثه من کلا 1 هفته بیکاره ، از صبح تا شب میاد چرت پرت میده

اما کسی ک کنکور داره باس بقهمه ک جنابعالی میفهمی به حمدالله .

خدا حفظت کنه سعید جون
      ممنون داداش گلم...داداش من خودمم میام تو تاپیکای تفریحی ولی نه تا این اندازه...به نظرم باید امتیاز دادن و تشکر کردن رو تو تاپیک های تفریحی بردارن...اینطوری بهتره...والا من دلم برای اونی میسوزه که اومده ایندشو بسازه ولی نابود میشه
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

10. Top | #10
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اون قسمت آخرین پستا هست
      بالاش یه گزینه هست"آخرین ارسالات درسی"
      اونو انتخاب میکنید

همین!دیگه واست اون تاپیکای بی مورد نمیاد

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masood2013 نمایش پست ها
      من قبول دارم که واقعا تعداد تاپیک های غیر درسی خیلی بیشتر از درسی شده، ولی همون طور که بالای آخرین ارسالات هست، از بچه ها، هر کی خواست که فقط مطالب درسی بخونه، میتونه سربرگ آخرین ارسالات درسی رو بزنه، هر کی خواست هم تفریحی و هم درسی ببینه، تمام ارسالات رو بزنه.
      داداش بچه ها اکثرا جایی میرن که کاربرای دیگه هم اونجا باشن و به نوعی انجمن پویا باشه...شما ببینید واقعا بچه ها میرن و تو تاپیک های درسی به هم کمک میکنن؟؟اره ولی خیلی کم تر شده
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بعضی ها هم که میگن حرف تو درسته ولی تو این دو روزه 5 تا تاپیک غیر درسی زدن...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alimajdi نمایش پست ها
      اون قسمت آخرین پستا هست
      بالاش یه گزینه هست"آخرین ارسالات درسی"
      اونو انتخاب میکنید

همین!دیگه واست اون تاپیکای بی مورد نمیاد

خب داداش استقبال نمیشه اخه...بارها خودم شاهدش بودم و یا دوستان دیگه ای که تاپیک درسی زدن بهم گفتن...این انجمن ها پویا نیستن....
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      حرف شما درس..ولی مام حق داریم کمی استراحت کنیم بعد کنکورمون.. تو تاپیکای تفریحی بیشتر فارغ التحصیلایی هستیم که تاره کنکور دادیم... و خییییلیییییم خسته ایم..

خوب بقیه تو تاپیک طنز و تفریحی شرکت نکن بشینن درسشونو بخون..10000000000000تا تاپیک درسی داریم همه ی راهنماییه شده..دیگه بسه دیگه..مام میخوایم یکم از حال وهوای کنکور بیرون بیایم.....چیه همش درس درس درس...

تازه هر سوالیم بچه ها دارن تو تاپیک درسی فورا جواب داده میشه..

فهمیدی سعید

15. Top | #15
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خب داداش استقبال نمیشه اخه...بارها خودم شاهدش بودم و یا دوستان دیگه ای که تاپیک درسی زدن بهم گفتن...این انجمن ها پویا نیستن....
      به قول معروف اونی که خوابه رو میشه بیدارش کرد ولی...

ایشالله اونایی که خوابن هر چه سریع تر پاشن

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن