من که زبان فارسی و قرابت و آرایه ها رو چند هفته پیش خریدم(چاپ 94!
منتظر تاریخ ادبیات و لغت و املاش بودم که چاپ 94 رو بده بیرون!
الان که قرابت رو از الگو خریدم پشیمون نیستم ولی یه سوال مگه چه فرقی بین این و دریافت هست!؟
مگه جز اینه که قرابت رو باید تو تست یاد یگیریم؟
من کلا از پک ادبیات الگو خوشم نمیاد
زبان فارسی جدیدش نمی دونم تغییر کرده یا نه اما 5بحثش قبلا خیلی چرت بود
کتاب تست جامعش هم خوشم نمیاد خیلی تستای چرت زیاد اورده
کلا تو ادبیات کلک معلم خوبه
واژگان و تاریخ ادب لقمه مهروماه واقعا خوبه
جامع تست خیلی سبز هم خوبه و تستای بی خود زیاد نیاورده
پاسخ نامش که جدیدا به کتاب اضافه شده خوبه بخصوص درسنامه های زبان فارسی
ولی برای زبان فارسی نمی دونم گیر میاد الان یا نه کتاب کلاس رمزینه در کنار سبطی عالیه
وای که چقدر از این ادبیات کارتونیش بدم میاد
بابا کتاب کنکوره نهکتاب کمیک مهدکودک که
سر کنکور 18 مین تایم ادبیات کی حال داره با کارتون یادش بیفته
اونم با تست های امسال بخصوص ---اون کتاب ع.پاشایی ... خدا لعنتشون کنه تنها تستی که غلط زدم اگه این نکته انحرافی نبود ادب 100 میزدم
ولی برای ادبیات حتی تاریخ ادبیات تو رو خدا نگذارید برا بعد عید
از همین الان با برنامه ازمون بخونید و مرور زیاد داشته باشین تاحک شه تو ذهن هر چقدر دفعات مرور بره بالا تسلط هم میره بالا
ادبیاتاشو من گرفتمشون حیف شد . کاش صبر می کردم.من هفته پیش گرفتم
ولی کاش برای بقیه کتاب ها هم تخفیف میزاشتن.
اول از همه 3 تا کتاب سال به سال کلک معلم سبزه جلدش ---ادبیات مبحثی نخونید! چون شما تا به لغات تسلط نداشته باشی خیلی از تستای قرابت نمی تونی بزنی بعدم مبحثی ذهن پس میزنتش شما 2 ساعت بشینی فقط لغت بخونی اصلا بازدهی نداره ولی طبق برنامه ازمون که پیش میری مثلا درس 1و 2 ادبیات پیش هست کلش با هم بخون اول بشین لغات درس بخون بعد متن درس بعد تاریخ ادبش و ارایه ها رو بررسی کن
برای واژگان لقمه مهر و ماه خیلی خوبه کامله واقعا +واژگان کلک معلم هم خوبه اما به کاملی مهروماه نیست اما یه حسن خوب داره قسمت واژگان و املا پیشرفته کنکور که اخر کتاب اومده دسته بندی فوق العاده ای داره که اون برای جمع بندی 3 ماه اخر کاملا توصیه می کنم
تاریخ ادبیات هم لقمه مهروماه
ارایه های ادبی ---اشتی با ارایه های ادبی تخته سیاه مهران شرفی
زبان فارسی رمزینه +هامون سبطی (اگه می خوای 5 تا رو بزنی حتما چون واقعا حجمش زیاده بعلاوه برای مطالب پایه هی ارجاع میده به یه کتاب دیگش اگه اول رمزینه رو بخونی بعد این رو فول میشی زبان فارسی ---اما تکی سبطی اگه پایه خوبی نداری توصیه نمی کنم یه نگاه بنداز ببین محوری گاج چطوره یا درس نامه تست جامع خیلی سبز )
قرابت هم اگه کلک بگیری برا بیتا و مطالب ابیات مرتبط به اندازه کافی داره
تست جامع هم خیلی سبز
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 9 مهمان)