خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

900 سهمیه میشه چند کشور ؟!!

سلام دوستان

یکی از دوستام میگه من شدم 900 سهمیه ( جانبازی !! و...) تو رشته ریاضی حالا سوالم اینه که ایشون چند کشور میشن ؟!!! ( حدودی !! ) و این که تو رشته ریاضی برق کدوم دانشگاه ها میتونن قبول شن ؟!!! ممنون میشم یکی کمک کنه !!! آیا مهندسی پزشکی صنعتی امیر کبیر قبول میشن ؟!!

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      9000 منطقه میشه حدودا..منطقه هم بگید تا کشوری رو بشه گفت حدودی

3. Top | #3
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط petotem نمایش پست ها
      9000 منطقه میشه حدودا..منطقه هم بگید تا کشوری رو بشه گفت حدودی

منطقه 2 هستن !! 900 شدن تو سهمیه جانبازیو .... ( رشته ریاضی ! )

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      میشه تقریبا معادل 9000 منطقه2 بیست و پنج هزار! سیستم تخمینم خراب شده!!!

5. Top | #5
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      میشه تقریبا معادل 9000 منطقه2 بیست و پنج هزار! سیستم تخمینم خراب شده!!!

مطمئنید ؟!!! 25000 کشور ؟!!!! این دوستم میگه شدم 8000 کشور !!! دروغ میگه یعنی ؟!!!! برق کجا میتونه بیاره ؟!!! ممنون میشم همه یه کمکی کنن !!!

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HellishBoy نمایش پست ها
      مطمئنید ؟!!! 25000 کشور ؟!!!! این دوستم میگه شدم 8000 کشور !!! دروغ میگه یعنی ؟!!!! برق کجا میتونه بیاره ؟!!! ممنون میشم همه یه کمکی کنن !!!
      قطعا داداش دروغ میگه چون من با 150 سهمیه شدم 5700

7. Top | #7
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arash9675 نمایش پست ها
      قطعا داداش دروغ میگه چون من با 150 سهمیه شدم 5700

جدی میگید ؟!!!!!!! عجب ملتی داریم ما !!!!! شما نمیدونید حدودا چند کشور میشن ؟!! شما با 150 سهمیه شدید 5700 کشور ؟!!! منطقه 2 هستید شما ؟! میگم این 35 درصد حدودا جانبازی داره ها تاثیر نداره ؟!!

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      بعید میدونم راست گفته باشه...

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      درمورد قبولی هم بگم که یه چهارم هر رشته واسه جانبازاست...نمیدونم وضعه قبولی چجوریه

10. Top | #10
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بعید میدونم راست گفته باشه...

شما کسیو سراغ ندارید با 900 سهمیه جانبازی؟!! 35 درصد جانبازی دارن فک کنم !! یعنی بازم نمیشه ؟!! حدودا بنظرتون چند کشور میشن ؟!! برق کجا میارن بنظرتون ؟!! لطفا دقیق جواب بدید خیلی مهمه !!

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      شما کسیو سراغ ندارید با 900 سهمیه جانبازی؟!! 35 درصد جانبازی دارن فک کنم !! یعنی بازم نمیشه ؟!! حدودا بنظرتون چند کشور میشن ؟!! برق کجا میارن بنظرتون ؟!! لطفا دقیق جواب بدید خیلی مهمه !!
      داداش هر کی بالای 25 درصد باشه میره تو سهمیه ایثارگران
      من یکی از دوستام پارسال 23 شد تو سهمیه تجربی..رتبش شد 1100 کشور..900 همون 25هزار شایدم بالاتر! مغازه نیست که هر چی درصد جانبازی بالا رفت رتبه هم پااینتر بیاد
      اینا تو سهمیه خودشون انتخاب میشن واسه رشته ها..یه نفر پارسال مثلا با 160 سهمیه قبول شد پزشکی ایران..خودت نسبت بگیر ببین قبول میشه این چیزی میگی با نه

12. Top | #12
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      داداش هر کی بالای 25 درصد باشه میره تو سهمیه ایثارگران
      من یکی از دوستام پارسال 23 شد تو سهمیه تجربی..رتبش شد 1100 کشور..900 همون 25هزار شایدم بالاتر! مغازه نیست که هر چی درصد جانبازی بالا رفت رتبه هم پااینتر بیاد
      اینا تو سهمیه خودشون انتخاب میشن واسه رشته ها..یه نفر پارسال مثلا با 160 سهمیه قبول شد پزشکی ایران..خودت نسبت بگیر ببین قبول میشه این چیزی میگی با نه

اخه از این مملکت بعید نیست هرچی درصد بالا تر باشه رتبه پایین تر شه !!!! چون از این قوانین و بچه بازیا زیاده !!! ممنون که جواب دادید امید وارم یه نفر 900 سهمیه این جا پیدا شه کمکمون کنه !!!! بازم ممنون !!!

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات

اخه از این مملکت بعید نیست هرچی درصد بالا تر باشه رتبه پایین تر شه !!!! چون از این قوانین و بچه بازیا زیاده !!! ممنون که جواب دادید امید وارم یه نفر 900 سهمیه این جا پیدا شه کمکمون کنه !!!! بازم ممنون !!!

خب خود دوستت بره همین دفتر امور ایثارگران میتونه یه چیزایی بفهمه ها..بعید میدونم کسی پیدا شه اینجا..خواهش میشود!

14. Top | #14
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خب خود دوستت بره همین دفتر امور ایثارگران میتونه یه چیزایی بفهمه ها..بعید میدونم کسی پیدا شه اینجا..خواهش میشود!
      این دوستم بهم دروغ گفته رتبه کشوریشو !!! اونوقت بهش بگم برو فلان جا ؟!!! خیلی نامرده !!! فهمیده از من بدتر شده دروغ گفته احتمالا !!! مرسی !@!!

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      این دوستم بهم دروغ گفته رتبه کشوریشو !!! اونوقت بهش بگم برو فلان جا ؟!!! خیلی نامرده !!! فهمیده از من بدتر شده دروغ گفته احتمالا !!! مرسی !@!!
      کلا همه اونایی که سهمیه دارن دروغ میگن رتبرو چون خیلی بده..خودت کارنامرو ببین! دارم میگم دیگه 23 شده 1100 کشور!

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن