پارسال کی گفتن...مردم از نا امیدی

پارسال هفته اول مهر گفتن ولی امسال احتمال بسیار زیاد حداکثر تا اخر شهریور اعلام کنن.
تاثیرش طبق قانون مجلس کمتر نمیشه ، یا همون 25درصد میمونه یا اگر آموزش پرورش و مجلس دیگه خیلی فشار بیارن میشه 30درصد . از اونجایی که سازمان سنجش به شدت با تاثیر معدل مخالفه ، عمراً تضمیناََ تاثیرش بالاتر از 30 درصد نمیره.
پس تو فرض تو بزار رو حداکثرش دیگه 30 درصد. بشین بخون .
ویرایش توسط Janvaljan : 12 مرداد 1394 در ساعت 13:38
درصدش هر چقدرم باشه مهم نیس
الان شما از بین کسایی که کنکور دادن کسیا میبینی راجب معدلش بحرفه
فقط رتبه مهمه

آی چ حالی میده کلا تاثیر ندن!!!
سنجش برای کنکور از آموزش و پرورش دستور میگیره و خود سنجش با تاثیر موافق نیست به خاطر اینکه سر جلسه ی امتحان نهایی به راحتی تقلب میشه اما سر جلسه ی کنکور از هر هزار نفر شاید یه نفر تقلب کنه!! اما بخاطر اینکه سنجش ماموره و معذور برای همین مجبور هستش که تاثیر سوابق تحصیلی رو تایید کنه

پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
تاثیر معدل همون25 درصد میمونه بعدشم کسی که مثلن ادبیاتشو16گرفته با کسی که20گرفته فقط یه تست تفاوت دارن دو تا تست بیشتر بزنه از اون20میوفته جلو چرا انقدر نگرانین؟
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
بابا تاثیر معدل اینجوری نیست که!!!!!
ببین نمره ادبیات 16 ترازش میشه حدود 5600 ولی 20 ادبیات ترازش میشه 10389 (تقریبا)
خب حالا اگه اونی که 16 بوده بزنه 60 و اونی که 20 بوده هم بزنه 60 مثلا تراز درصد کنکورشون بشه 9400 حالا تراز کل درس ادبیاتشونو ببین:
داوطلب با نمره 16 ادبیات = 8400
داوطلب با نمره 20 ادبیات = 9647!!!!!
خب دیدی چه تاثیر زیادی داره؟؟!!!
اولی اگه بخواد به دومی برسه باید حدود 20 درصد بیشتر بزنه تو کنکور نه یه دو تست!
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
بازم که حرف قبلیو زدین!
نمره نهایی هارو عین درصدای کنکور تراز میکنن! یعنی مثلا 20 ادبیات رو میگن ترازش 10300 و به همین ترتیب عین کنکور ترازبندی میکنن. یعنی 19.75 ترازش میشه حدود 10000
حتی 0.25 نمره هم تراز نمره نهایی رو تغییر میده!
کسی که 10 گرفته ترازش شاید بشه 2000 اینا!
کاش به همین راحتی که شما میگین بود!
من امسال کنکور دادم شدم 332 تجربی(معدلم 16.70 ریاضی بود). الان حساب میکنم میبینم اگه معدلم 20 بود رتبم حدود 70 اینا میشد!
به نظر من هنوز دیر نیست اگه معدلتون کمه برین دیپلم دوم بگیرین
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)