سلام. میخواستم بپرسم برای گرفتن دیپلم مجدد تو شهریور هنوز وقت هست یا اینکه دیگه باید برای دی ماه اقدام کرد؟ و اینکه کسی میتونه یه توضیح راجع به دروس سال سوم انسانی بده که چیا هستن و چه جوری باید اونا رو خوند؟ ممنون
سلام. میخواستم بپرسم برای گرفتن دیپلم مجدد تو شهریور هنوز وقت هست یا اینکه دیگه باید برای دی ماه اقدام کرد؟ و اینکه کسی میتونه یه توضیح راجع به دروس سال سوم انسانی بده که چیا هستن و چه جوری باید اونا رو خوند؟ ممنون

برای دوست عزیز شروع کننده تایپیک.
همون طور که گفتم ۱۰ بگیری کافیه! به غیر از اون ۴تا (دینی عربی زبان فارسی زبان انگلیسی)درس که باس سعی کنی۲۰ بگیری بقیش اصلا اهمیت نداره تو کنکور
معدل کل نیست که اهمیت داره مهم نمره نهایی هر درسه تو کنکور!
ویرایش توسط M.M.B : 11 مرداد 1394 در ساعت 22:10
همون 4 تا هم تاثیرش 6 درصد !!!
11 تا امتحان نهایی + دو تا امتحان داخلی!!
ادبیات تخصصی با خوندن معنی نمره قبولی کسب میش
عربی تخصصی نمره قبولی با معنی کسب میشه و نمره ی بالاتر بگیری خیلی بهتر
زبان فارسی ی تفاوت کمی با زبان فارسی تجربی اینا داره
آرایه های ادبی آسون
زبان انگلیسی و دین و زندگی دروس مشابه و قابل تطبیق
ریاضی (نقاشی)
فلسفه یکم سخت
جغرافیا آسون
تاریخ ایران جهان آسون
جامعه شناسی آسون (من 2 درسشو خوندم 13 گرفتم ینی من حدود 3 نمره خوندم و 10 نمرشو از خودم نوشتم)
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
روانشناسی درس داخلی ××
روان شناسی و تاریخ ادبیات ایراان داخلی هستن !!
واس من ک آسون بود !! من هر امتحان و روز قبلش خوندم و امتحان دادم نمره قبولی رو گرفتم !!
البته نمره ی بالا نگرفتم چون من وقت نداشتم فقط چن درس تعیین میکردم ونمره قبولی میگرفتم !!
البته ی درس افتادم فلسفه رو چون ی سری مشکلات پیش اومد نخوندم !! ولی با این ک هیچی نخونده بودم و از خودم نوشتم 6 گرفتم !!امروزم رفتم کاراشو درست کردم تا شهریور امتحان بدم !!
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)