X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 36 از 36
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط KARGADAN.isBACK نمایش پست ها
      سلام مهندس
      دمت گرم
      قبلش چقدر اطمینان داشتی که قبولی ؟؟ منظورم اینکه قبل از کنکور حس میکردی که امسال میاری ؟؟
      فبلش مطمئن نبودم که قبول میشم یا نه ولی بعد از یکی دو ماه که خوندم و آزمون دادم و نتیجه هامو دیدم حس میکردم سه رقمی بشم
      بغد از کنکور فکر میکردم بین 1000 تا 1500 بشم

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohandes66 نمایش پست ها
      فبلش مطمئن نبودم که قبول میشم یا نه ولی بعد از یکی دو ماه که خوندم و آزمون دادم و نتیجه هامو دیدم حس میکردم سه رقمی بشم
      بغد از کنکور فکر میکردم بین 1000 تا 1500 بشم
      فرق ایشون با فارق التحصیلا همینه ،اگه ایشون قبول هم نمیشدن مشکلی نبود حداقل یه لیسانس داشتن اما استرس یه فارق التحصیل خیلی بیشتره ،اینکه سال بد چی میشه ؟اگه فلان شه؟اگه ....
      البته خوب بعد از چند سال دوباره درسای دبیرستانو خوندن یه عزم جدی میخواد،موفق باشید

3. Top | #33
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام تبریک میگم

4. Top | #34
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من لیسانس مدیریت از دانشگاه شهیدبهشتی هستم تصمیم دارم برای کنکور 95 شرکت کنم ولی اگه شهریه بالا داشته باشه توان پرداخت ندام میخوام بدونم شما اطلاعی از شهریه ها دارید؟

5. Top | #35
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط samaparsa86 نمایش پست ها
      من لیسانس مدیریت از دانشگاه شهیدبهشتی هستم تصمیم دارم برای کنکور 95 شرکت کنم ولی اگه شهریه بالا داشته باشه توان پرداخت ندام میخوام بدونم شما اطلاعی از شهریه ها دارید؟
      با سلام قایم مقام دانشجویی اموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز پاسخ میدن...
      هزینه ی میانیگن دومین قبولی دردانشگاه های دولتی برای رشته های داروسازی دندان وپزشکی میانگین ترمی ده الی چهارده میلیون برای دانشگاه های مختلف درنظرداشته باشید ...
      یک توصیه مهم برای دانشجوها که لطفا اگردرفکر کنکورهستید بیاد داشته باشید که اگردرحین تحصیل انصراف بدید باید جریمه ی اون استفاده چندترمیتون ازدانشگاه روبدید مثلا ترمی سه الی چهارمیلیون
      مثآل عینی:دانشحوی ترم هفت انصرافی کارشناسی رادیولوژی باید 27میلیون بدانشگاه بپردازه .این مورد به استنادگفتم.باسپاس

نقل قول نوشته اصلی توسط mohandes66 نمایش پست ها
      سلام دوست گلم. خیلی ممنون
      1-بله از مهر خوندم چون همون مهر تصمیم گرفتم وگرنه بهتره از تابستون شروع کرد.
      2- دو حالت داره: اگر علاقه ندارید به ریاصی بهتره یه کلاس برید تا یکم راه بیوفتید و علاقمند بشید. اگر علاقه دارید و فقط ضعیف هستید بعد از اینکه به درس مسلط شدید باید تست زیاد بزنید . یه فصل اگه 100 تا تست داره یه دور زوج ها رو بزنید بعد فردها رو بزنید بعد دوباره زوج و فرد ... یادمه سال 88 که کنکور دادم یه آبی قلمچی داشتم اینقد تست هاش رو زده بودم که حفظ بودم سوالو میزاشتی جلوم میدونستم جوابش کدوم گزینه اس.
      3- بله اولین بار - قبلش تو دانشاه چون بیوشیمی پاس کرده بودم یکم با باکتری و ویروس و ساختار سلول آشنایی داشتم ولی کمکی به کنکورم نکرد.
      4- توی اون درسا تسلطتم مثل ریاضی نبود ولی با خوندن و تست زدن زیاد سعی کردم مسلط بشم دوباره.

جمله: کنکور باید کنکور باشد کنکوری که کنکور نباشد کنکور نیست
      یا اون کنکورو لولو خورد

Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk

6. Top | #36
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      با سلام خدمت مهندس عزیز.
      مهندس سوالات من:
      متولد چه سالی هستین؟
      لیسانس روزانه بودین یا شبانه؟
      سربازی معاف بودین یا رفتین؟
      برنامه تون سراسری هستش یا ازاد؟

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن