خیلی ممنون دوست عزیز..اینم تقدیم به شما h@m!d reza
تقدیم به دوست خوبم @Mr.Dr
تقدیم به کسی که فراتر از دوست هست برای من و تقریبا مثل داداشم دوستش دارم @Hellion
زندگی زیباست زیبابینان زیبایی بینند
تقدیم به zist man ایران @ParsaYousefi
تقدیم به @8MIT8
تقدیم به دوست عزیزم @Ahmad-Rp ما انسانها مثل مداد رنگی هستیم، شاید رنگ مورد علاقه یکدیگر نباشیم ، اما روزی برای کامل کردن نقاشیمان دنبال هم خواهیم گشت… منظورم رو گرفتی داش احمد؟ با هم ... رفتن
تقدیم به دوست بسیار خوبم .. @Ahmad-Rp
تقدیم به سجاد جونم @8mit8 روزی ما دوباره کبوترهایمان را پرواز خواهیم داد و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت و من آن روز را انتظار میکشم حتی روزی که نباشم
تقدیم به داداش پارسای گلم @Hellion برای زیستن دو قلب لازم است قلبی که دوست بدارد قلبی که دوستش بدارند
اینم تقدیم به داداش دوتا باز گلم @NaKayama امیدوارم اینو دیگه ندیده باشی
بجز حمید رضا کسی بمن هدیه نداد هدیه من به همتون جمله پایین:
اینو دیگه من به محمدحسین تقدیم نکنم به کی کنم؟مطمئنم اگه محمدحسین نبود زندگیم از هم میپاشید...شادیه الآنم رو مدیونش هستم @moho امیدوارم سریع تر دستت به ضریح برسه
ویرایش توسط Majesty : 10 مرداد 1394 در ساعت 18:21 دلیل: اضافه کردم یه تیکش رو...فکر کردم عکس نیومده :)) متن هم نوشتم مشخص شه :))
نوشته اصلی توسط eli94 بجز حمید رضا کسی بمن هدیه نداد هدیه من به همتون جمله پایین: جملت سنگین و مفهومی بود بیا اینم هدیه من :
نوشته اصلی توسط eli94 بجز حمید رضا کسی بمن هدیه نداد هدیه من به همتون جمله پایین: این همه مارو اذیت کردی...هدیه هم میخوای؟؟؟بیا اینم هدیت...یه کیف نا قابل @eli94
این هم هدیه من به آبچی @eli94
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها