سوالات قلمچی توی این کتابها است؟ سوالات سنجش ، سراسری داخلش است؟
برای زیست این کتابها خوبه؟ خ سبز، الگو، همایش دریافت و آبی قلمچی همش میشه با هم استفاده کرد؟
بله،عجب کتابیه
نه، بدرد نمیخوره
سوالات قلمچی توی این کتابها است؟ سوالات سنجش ، سراسری داخلش است؟
برای زیست این کتابها خوبه؟ خ سبز، الگو، همایش دریافت و آبی قلمچی همش میشه با هم استفاده کرد؟
من این کتاب رو داشتم اصلا درسنامه هاش مفهومی و ترکیبی نیست و تست های کنکور و تالیفی داره و چند تا هم از تست های آزمون های قلمچی...تست هاش هم زیاد به سبک کنکور جدید نیستن...پاسخنامه ی تشریحیش هم افتضاح بودالبته کتاب من چاپ سال 92 بود. در کل بهتره به جای کتاب های به دردنخور قلمچی کتاب های زیست نشرالگو یا خیلی سبز و یا جامع گاج رو تهیه کنین
من این کتابو دارم
درسنامه.
تو درسنامه هاش عین متن کتابو کپی کرده بدون هیچ تغییری
سوال.
بیشتر سوالاش خیلی ساده هستن و مثل اینه که متن کتابو تست کرده بدون هیچ نکته و تغییری
پاسخ تشریحی.
اون هم فایده نداره
دوست خوبم چه خبره ؟
زیست2 خیلی سبز 700 صفحس نشر الگو هم 700 صفحه شما 1400 صفحه میخواین کار کنین فقط برا زیست 2 ؟ زیست پیش و زیست 1 رو میخواین چی کار کنین ؟
بقیه درس هارو چی ؟
متاسفانه باب شده تو انجمن به طرف میگن اول بشین خ سبز کار کن بعد به فلان درصد که رسیدی برو سراغ الگو !
مگه بنده خدا چقدر وقت داره دو تا کتاب تست حجیم رو بخواد کار کنه ؟
به نظرم همون الگو + نشر دریافت عالیه ( هرچند من خودم دریافت رو ندارم با فاگو زیست کار میکنم ولی شما اگه با همایش عمارلو راحت تری همون رو استفاده کن برات بهترین منبع هست )
طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید
ویرایش توسط Adam Hart : 10 مرداد 1394 در ساعت 14:38
درس نامه:عملا نداره
تست:سبک کانونه دیگه سال به سال آبی رو زیاد قبول ندارم
پایش خوبه البتعهه به عنوان تست مکنل به عنوان کتاب تست اصلی استفاده شه زیاد جالب نیست
*looking for..
**in niz bogzarad
کتاب جالبی نیست. اول گاج نقره ای رو بخون بلد بودی نشرالگو رو بخر اونم بلد بودی صفر تا 100 خوشخوان رو بگیر. کتاب آبی قلم چی واسه ریاضی خوبه
ببین سوالای کتاب آبی واسه شرکت تو کانون خوبه ولی واسه کنکور نه چون اکثر نکات کتاب آبی تو سوالات کانون میاد و اگه یکی فقط آبی بخونه به راحتی میتونه تا60 توکانون بزنه ولی برای کنکور من گاج نقره ای رو بیشتر ترجیح میدم در ضمن امسال گاج یه کتاب آی کیو برای زیست میزنه که عالیه از هر کتابی بهتره هر وقت اومد اونو بگیر صد درصد سوالاتش خوبن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)