زیست درسنامش کتابه
یه چیزای هست باید با تست بفهمی تا یادت بمونه
اونارو بنویس تو کتاب
درسنامه خیلی سبز من خودم یکم خوندم خوشم نیومد به نظرم اگه واقعا درسنامه بخوای فاگوزیست
ولی خیلی سبز نه تستاش خوبه نه درسنامش خیلی خوبه
زیست درسنامش کتابه
یه چیزای هست باید با تست بفهمی تا یادت بمونه
اونارو بنویس تو کتاب
درسنامه خیلی سبز من خودم یکم خوندم خوشم نیومد به نظرم اگه واقعا درسنامه بخوای فاگوزیست
ولی خیلی سبز نه تستاش خوبه نه درسنامش خیلی خوبه
خیلی سبز درسنامش بهتر از الگو عه انصافا
الگو فقط اومده متن کتاب رو نوشته قید هارو پررنگ کرده اسمشو گذاشته درسنامه
هرچند من خودم درسنامه های خیلی سبز رو اصلا قبول ندارم
طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید
خب انتخاب هام اینا شد از همه ممنون فقط تو ریاضی شک دارم
شیمی. خیلی سبز
زیست. خیلی سبز
فیزیک . آبی قلمچی اگه خوب نبود فیزیک خیلی سبز
ریاضی . نشر الگو یا خیلی سبز بیشتر نظرم رو نشر الگو هست نظرتون چیه
سلام دوست عزیز
من هم دارم میرم سوم اخرین از مون کانون ترازم شد 7378شد (پز نمی دم ها
فقط میخام سطحمو بدونی)
من اینا رو پیشنهاد میکنم
شیمی خیلی سبز و مبتکران مثل همند ولی خودم خیلی سبز رو گرفتم چون روون تره
زیست فقط الگو رو گرفتم چون تست های پرباری داره ولی خیلی سبز فقط از قید ها تست ساخته ولی اموزش خوبه
فیزیک خیلی سبزو دارم راضی هستم ازش ولی میخام یه کتاب دیگه بگیرم یا خوشخوان یا الگو شاید هم سیر تا پیار
برای ریاضی گاج میکرو دارم ولی میخام خیلی سبز یا الگو(هردو خوبند) رو هم بگیرم
می تونی از Hellion عزیزهم بپرسی ترازمون شبیه همه ولی اون هم همینا رو میگه
![]()
ببینید ریاضیم تقریبا در حد افتضاحه و تو آزمونا تقریبا 30 الی 50 درصد میزنم از بین خیلی سبز یا الگو کدوم میتونن تقربا درصدمو به دور و ور 70 درصد برسونن؟
سلام
1.شیمی بنظرم مبتکران عالیههههههههههههههههههههه ههه.من شیمی خیلی سبز روسال سوم و پیش کار کردم مخصوصا پیش که خیلی راضی بودم
2.زیست خیلی سبز مخصوصا کتابی که واسه سوم و جدیدههه خیلی سوالاتش عالیه یه کتاب دیگه هم واسه نهایی داره که من موقعی که نهایی داشتم ازش استفاده کردم.کتاب زیست آبی قلمچی جدیدش که من امسال یعنی سالی که کنکور دادم خریدم بنظرم سوالای تالیفی خیییلی خوبی داره البته تاکید میکنم جدیدش.الگو فقط پیش یک خریدم که راضی بودم نکته هایی از کتابو خوب تونسته بوود بیرون بکشه نکته هایی که ماازکنارش ساده رد میشیم
3.فیزیک من نشرالگو و گاج سقید و فار وخیلی سبزو کارکردم که بیشترازهمه چنددور گاج سفیدو زدم البته اواخر قلمچیرو چنددور زدم
یک کتابی هم بوود صورتی رنگ بوود اگه اشتباه نکنم مهروماه آموزشی بود دقیق یادم نمیاد اونم توضیحاتش عالی بوود
4.ریاضی فقط سوالای آزمون کافی نیس بنظرم.منکه مهروماه و خیلی سبز داشتم
***راستی گاج سفید منظورم نقره ایه
بنظرم سوالای زیست قلمچی خیلی میشه ازش نکته درآورد البته واقعیتش نه هر سوالی ولی بعضی وقتا یه سوالایی توش پیدا میکنی که نکته ی خاصی نداشته ها اما یک دقت فوق العاده میخواسته بعد هم میری تو کتابت علامتش میزنی با نکتشو مینویسی
زیست خیلی سبز سال سومش واسه من فوق العاده بوود مثلا حتی اگه وقت نمیکردم تستاشو بزنم توضیحاتشو خیلی خوب میخوندم و کتاب درسی هم تحلیل میکردم توآزمونا که خیلی سخت میومد ولی درصد خوبی میزدم.این کتاب هم نکته داره و هم بهت یاد میده چجوری دقت کنی تو متن کتاب مثل کتاب آبی قلم البته تاکید میکنم هردوتاش جدیدش
بنظرم تنهایی نه کافی نیست
الان که وقت دارید تا میتونید باتیپ سوالا وکتابای مختلف آشنا بشید وخودتونو به یک آزمون محدود نکنید
اول از همه مفهومی بخونید وبعدش بی نهایت مرورکنید و تست بزنید
اگه سوالی بود درخدمتتونم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)