خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

چند سوال مهم درمورد انتخاب رشته ازاد و سراسری

سلام دوستان
      چندتا سوال داشتم
      1- اگر من انتخاب رشته کنم و دانشگاه دولتی روزانه قبول بشم و همزمان ازادم انتخاب رشته کنم میتونم روزانه رو نرم و برم ازاد یا نه؟؟
      2-رشته علوم کامپیوتر چیه دقیقا؟؟رشته جدیدیه؟
      3-شهریه دانشگاه ازاد رشته برق حدودا ترمی چقدره؟؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بله دوست گرامی میتونی آزاد رو انتخاب کنی.اما اگه پشیمون بشی باید حواست باشه که به خاطر قبولی در سراسری کنکور سال بعد نمیتونی بدی.

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      قسمت اول رو که جواب دادند ...
      در مورد علوم کامپیوتر :
      رشته ی جدیدی نیست ... به انگلیسی Computer Science از بهترین رشته های جهان هست مخصوصاً برای پذیرش از دانشگاه های خارج ...
      ولی تو ایران زیاد بهش توجه نمیشه چون نمی دونن چیه ! البته در مورد بازار کار مثل مهندسی کامپیوتر هست و فقط به کلمه کامپیوتر نگاه می کنن نه مهندسی یا علوم ...
      ترکیبی از ریاضی و کامپیوتر هست ... منم این مدت راجع بهش تحقیق کردم و احتمالاً همین رشته رو هم برم ...
      درس های مشترک زیادی با مهندسی کامپیوتر داره ، مثل مبانی کامپیوتر و برنامه سازی یا برنامه سازی پیشرفته ...
      ولی به جای یه سری درس های مهندسی کامپیوتر ، درس های مربوط به ریاضی داره ... در واقع یه مقدار ریاضیش از مهندسی کامپیوتر بیش تره ...
      اگه ریاضی یا برنامه نویسی و اینارو دوست نداری ، شاید این رشته به دردت نخوره ...
      می تونی چارت درسیش رو هم دانلود کنی ببینی خودت ...
      مم اینارو تو همین 1 هفته فهمیدم

موفق باشی

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خیلی ممنون از پاسختون
      من با رتبم شاید بتونم علوم کامپیوتر دانشگاه رشت روزانه رو قبول بشم،حالا به نظرتون من همین رشته ودانشگاه رو برم یا برم برق الکترونیک آزاد تهران جنوب؟؟
      هم برنامه نویسی و کامپیوتر رو دوست دارم هم برق و الکترونیک رو
      حالا نمیدونم کدوم رو برم بهتره

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MH_Amiri نمایش پست ها
      خیلی ممنون از پاسختون
      من با رتبم شاید بتونم علوم کامپیوتر دانشگاه رشت روزانه رو قبول بشم،حالا به نظرتون من همین رشته ودانشگاه رو برم یا برم برق الکترونیک آزاد تهران جنوب؟؟
      هم برنامه نویسی و کامپیوتر رو دوست دارم هم برق و الکترونیک رو
      حالا نمیدونم کدوم رو برم بهتره
      منم دارم می رم همون جا که
      نمی دونم رتبه ات چنده ولی خوب من اگه مهندسی کامپیوتر رشت ، بابل و بابلسر و ... قبول نشم ، احتمالاً علوم کامپیوتر رشت برم ...
      در مورد انتخابت هم نمی دونم بستگی به خودت داره ... اتفاقآ منم به مهندسی کامپیوتر علوم تحقیقات (تهران) فکر کردم حالا ببینم چی میشه ...
      منم درگیر بودم تا انتخاب کنم ، اینو ببین :
      http://forum.konkur.in/thread28503.html#post529889

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن