ببین تصمیم گیرنده آخر خودت هستی ولی تو که تا آخر نمیتونی پیش خونوادت باشی ولی من خودم دانشگاه رو به فاصله ترجیح میدم و اینم بگم که خانواده منم اولش خیلی موافق نبودن ولی راضی شدن البته خودت هم مهمی که بتونی از پس خودت بربیای مثلا آشپزیت چه طوره؟ میتونی همه کارات رو خودت بکنی؟
دانشگاه فسا رو نمیدونم درچه حده ولی زیاد تعریفشو نشنیدم
فاصله شما تا اهواز چقدره؟به نظرم اگه آب و هوا زیاد اذیتت نمیکنه و فاصله هم زیاد دور نیست اهواز رو قبل از فسا بزن
من اهواز هستم ولی تاحالا اصلا ناامنی ندیدم.چه خبره؟!تروریستن با این حساب اهوازیا!!!!!!!!!
اهواز شهر خوبیه.دانشگاهشم خوبه.هواشم با کولر عالیه!امنیتشم بالاست یعنی من در طول زندگیم چیز خاصی ندیدم.مثل بقیه شهرهاست از این لحاظ و اکثر مردمشم باکلاسن.اکثر جمعیتش هم بختیاری هستن(بختیاریای باکلاس).خلاصه شهر خوبیه.
پروردگارا آرزوی قبول و رو سفیدی تمام دوستان کنکوری رو در این ماه مبارک دارم
سیمین جون معلومه عاششششششششششششششق اهوازی .فقط یک بار یک دانشجوی علوم آزمایشگاهی بود از دانشگاه جندی شاپور بهش گفتم بابا شما که توی دانشگاه عالی بودید گفت نه دیگه جندی شاپور اون ابهت سابقش رو از دست داده استادای خوبی نداره .فقط سیمین جون ، به من چیزی نگو اون گفت نه من
خب آره من اینجا به دنیا اومدم و بزرگ شدم!
یه عده فکر میکنن دانشگاه تهران چه خبره مثلا!من 2 ترم دانشگاه تهران دامپزشکی خوندم بعدشم انصراف دادم!اونجوری که تصور میشه نیست،خوابگاهای تهران هم در جریان باید باشن دوستان که وضعیت مناسبی نداره.کل دانشگاها همینجورین.البته قبول دارم جندی شاپور نسبت به قبل شاید یه مقدار افت کرده ولی هنوزم از خیلی دانشگاها اعتبارش بیشتره.
فاصله ما تا اهواز 530 کیلومتره ...
نظرتون در مورد کرمان و کاشان چیه ؟
شما الان تو چه دانشگاهی با چه رشته ای تحصیل می کنید ؟
ممنون میشم شما هر چی نسبت به دانشگاه ها می دونید بهم بگین ...
آیا تفاوت بین دانشگاه های تیپ 1 و 3 خیلی زیاده ؟ از چه نظر تفاوت دارن ؟ منظور سطح استادا و امکانات بیمارستانی و دانشگاهیه؟
تو رو خدا هر کی هر چی نسبت به دانشگاه های کرمان ، اهواز ، کاشان و فسا می دونه بگه !
ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)