خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 9 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 122
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات

پزشکی یا دارو سازی یا پشت کنکور موندن؟!

سلام رفقا
      من 907 منطقه 3 اوردم الان 3 راه دارم فقط
      1-برم دنبال علاقم(پزشکی)جای خ دور و 7 سال ب سختی بگذرونم و پدرم در بیاد
      2-برم دارو شهرای نزدیک وخوب...دارو رشته ایه ک هیچ حسی بهش ندارم(ینی بهش فک نکرده بودم تاحالا)
      3-بمونم سال بعد بترکونم
      درمورد راه سوم صد در صد مطمنم ک اگه سرطان نگیرم تا سال بعد و اتفاقی پیش نیاد...زیر 200 میارم ینی شک ندارم...امسالم درصدام از رتبه 400 شهرمون بهتره...تو 6 درس با اختلاف فاحش ازش جلوام بجز زیست ک 10 درصد عقبم...و دینی ک 12 درصد عقبم...البته ایشون معلمه...ینی امسال من توخیال خودم با رتبه 400پشت موندم...
      فقط ترسم از اینه ک نتونم درسای تکراری بخونم و در این مورد هم دوستان پشت مونده و با تجربه ها لطفا کمکم کنن...
      البته انتخاب رشته میکنماا ولی شهرای معقول میزنم...ینی الان بحث اینه ک مثلن زاهدان بزنم یا دارو زنجان بزنم یا بمونم؟؟؟
      تو خونواده بابام ک خودش 13 ساله تو کار کنکوره و اموزشگاه داره و نمایندگی گزینه 2 هم هست!!(منظورم اینه خودش تو کاره)راه سومو دوس داره مامانم راه اول خودمم راه دومو پیشنهاد دادم ولی الان بی طرفم و منتظر کمکای شمام...مرسی از همه... @moho

و اینجایی که ایران است

2. Top | #2
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      همه تصمیم ها بستگی به شرایط داره !!!! ولی خب تو تجربی بنظرم سال اول قبول شی بری بهتره چون سال دوم ریسکه برای کسی که سال اول قبول میشه .... !!من خودم ریاضیم میخواستم بمونم یه سال ولی پیش خودم گفتم میرم یه دانشگاه پایین تر واسه ارشد جبران میشه ... البته معدلمم یکم پایین بود 16 !! و حالا نظر خودم !! من بودم میرفتم داروسازی ( چون تو رشته های تجربی فقط به دارو سازی علاقه دارم ... ) و رشته بنظر خوبیه !! و البته شاید یکمیم سخت ....

موفق باشید .... ( علاقه و شرایط فراموش نشه !!! )

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Ashegh
      نمایش مشخصات
      برو پزشکی راه دور ......
      . تا سال دیگه کی زنده کی مرده....... راستی ایلام شاید قبول شی به احتمال خیلی زیاد

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HellishBoy نمایش پست ها
      همه تصمیم ها بستگی به شرایط داره !!!! ولی خب تو تجربی بنظرم سال اول قبول شی بری بهتره چون سال دوم ریسکه برای کسی که سال اول قبول میشه .... !!من خودم ریاضیم میخواستم بمونم یه سال ولی پیش خودم گفتم میرم یه دانشگاه پایین تر واسه ارشد جبران میشه ... البته معدلمم یکم پایین بود 16 !! و حالا نظر خودم !! من بودم میرفتم داروسازی ( چون تو رشته های تجربی فقط به دارو سازی علاقه دارم ... ) و رشته بنظر خوبیه !! و البته شاید یکمیم سخت ....

موفق باشید .... ( علاقه و شرایط فراموش نشه !!! )
      راستش شرایط ک میگی نمیدونم منظورت چیه...ولی معدل نهاییم 18/69هست...
      داروسازی هم ترسم اینه بعد قبول شدن همش حسرت پزشکیو بخورم

نقل قول نوشته اصلی توسط rezaghale13930 نمایش پست ها
      برو پزشکی راه دور ......
      . تا سال دیگه کی زنده کی مرده....... راستی ایلام شاید قبول شی به احتمال خیلی زیاد
      ایلام از شهرش خ بد میگننمیدونم موندم بخدا

و اینجایی که ایران است

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی پاتر نمایش پست ها
      سلام رفقا
      2-برم دارو شهرای نزدیک وخوب...دارو رشته ایه ک هیچ حسی بهش ندارم(ینی بهش فک نکرده بودم تاحالا)
      3-بمونم سال بعد بترکونم
      درمورد راه سوم صد در صد مطمنم ک اگه سرطان نگیرم تا سال بعد و اتفاقی پیش نیاد...زیر 200 میارم ینی شک ندارم...امسالم درصدام از رتبه 400 شهرمون بهتره...تو 6 درس با اختلاف فاحش ازش جلوام بجز زیست ک 10 درصد عقبم...و دینی ک 12 درصد عقبم...البته ایشون معلمه...ینی امسال من توخیال خودم با رتبه 400پشت موندم...
      فقط ترسم از اینه ک نتونم درسای تکراری بخونم و در این مورد هم دوستان پشت مونده و با تجربه ها لطفا کمکم کنن...
      البته انتخاب رشته میکنماا ولی شهرای معقول میزنم...ینی الان بحث اینه ک مثلن زاهدان بزنم یا دارو زنجان بزنم یا بمونم؟؟؟
      تو خونواده بابام ک خودش 13 ساله تو کار کنکوره و اموزشگاه داره و نمایندگی گزینه 2 هم هست!!(منظورم اینه خودش تو کاره)راه سومو دوس داره مامانم راه اول خودمم راه دومو پیشنهاد دادم ولی الان بی طرفم و منتظر کمکای شمام...مرسی از همه... @moho
      داداش گلم یه پیشنهادی بهت می کنم نه نیار .... شما امسال انتخاب رشته کن و به ترتیب اولویت دانشگاه های تیپ 1 و دانشگاه های تیپ 2 مناسب رو بزن .... اما از انتخاب دانشگاه های تیپ 2 دور یا نامناسب بگذر ...
      دو حالت پیش میاد ، یا قبول می شید و باید برید دانشگاه یا قبول نمی شید و می مونید برای سال دیگه .... اگه یک دانشگاه تیپ 1 قبول بشید می تونید در صورت فراهم شدن شرایط به دانشگاه مناسب تری از دید خودتون منتقل بشید( گرفتن انتقالی )

به نظر شما این راه حل خوب نیست ؟؟؟
      ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت

تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...

6. Top | #6
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

شرایط منظورم روحیه خودتون برای یک سال خوندن شرایط مالی معدل ( که خوبه بنظرم معدلتون !! ) و .... خب اگه فکر میکنید برید دارو حسرت پزشکیو میخورید اون بحثش جداس .... ولی بنظرم امسال تا جایی که راه داره یه جور بزن قبول شی !!! البته بازم با بقیه مشورت کن .....

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

من یکی که از ایلام خوشم نمیاد
      در هر صورت فقط دنبال علاقت برو
      Live your dreams

🔱
      KowsarDDC

8. Top | #8
      کاربر فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام رفقا
      3-بمونم سال بعد بترکونم

داروسازی رشته خوبیه به نظر من برو

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      14000منطقه 2 فیزیوتراپی بین الملل میاره؟؟

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moho نمایش پست ها
      داداش گلم یه پیشنهادی بهت می کنم نه نیار .... شما امسال انتخاب رشته کن و به ترتیب اولویت دانشگاه های تیپ 1 و دانشگاه های تیپ 2 مناسب رو بزن .... اما از انتخاب دانشگاه های تیپ 2 دور یا نامناسب بگذر ...
      دو حالت پیش میاد ، یا قبول می شید و باید برید دانشگاه یا قبول نمی شید و می مونید برای سال دیگه .... اگه یک دانشگاه تیپ 1 قبول بشید می تونید در صورت فراهم شدن شرایط به دانشگاه مناسب تری از دید خودتون منتقل بشید( گرفتن انتقالی )

به نظر شما این راه حل خوب نیست ؟؟؟
      اره خوبه منم این کارو کردم دقیقن...تیپ 1 هم ک هم من هم خودت هم خدا میدونیم ک قبول نمیشم

نقل قول نوشته اصلی توسط HellishBoy نمایش پست ها
      شرایط منظورم روحیه خودتون برای یک سال خوندن شرایط مالی معدل ( که خوبه بنظرم معدلتون !! ) و .... خب اگه فکر میکنید برید دارو حسرت پزشکیو میخورید اون بحثش جداس .... ولی بنظرم امسال تا جایی که راه داره یه جور بزن قبول شی !!! البته بازم با بقیه مشورت کن .....
      شرایط روحیم خوبه...ولی نمیدونم همینطوری میمونه یا نه
      نقل قول نوشته اصلی توسط DR Matrix نمایش پست ها
      14000منطقه 2 فیزیوتراپی بین الملل میاره؟؟
      یا الله خوبی دادا؟؟چ خبرا؟اصغر اون قلیونو بیار چاق کنیم با داشمون!!!
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aguila Roja نمایش پست ها
      داروسازی رشته خوبیه به نظر من برو
      اخه فک میکنم دوسش ندارم!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط KOWSAR RASTAD نمایش پست ها
      من یکی که از ایلام خوشم نمیاد
      در هر صورت فقط دنبال علاقت برو
      ایلام رفتی؟خ بده پسok

نتیجه نهاییم تا الان:پزشکی کل ایرانو بجز دو سه تا شهر میزنم...البته تصمیمای من رکورد مدت دوامش ب یه ساعت نرسیده فعلن
      دوستای دیگه نظرتونو بگین

و اینجایی که ایران است

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      پزشکی بهترین جایی که میتونی بیاری کجاس ؟

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ...Rahim... نمایش پست ها
      پزشکی بهترین جایی که میتونی بیاری کجاس ؟
      اینا احتمالشون بالاس:کاشان سنندج خرم اباد بوشهر بیرجند بجنورد سمنان و ...سبزوار شاهرود

و اینجایی که ایران است

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اینا احتمالشون بالاس:کاشان سنندج خرم اباد بوشهر بیرجند بجنورد سمنان و ...سبزوار شاهرود
      کاشان عالیه ، یکی از دوست های من پارسال دندون کاشان آورد ، می گفت دانشگاهش و جو شهر خیلی خوبه ... آب و هواش هم بد نیست ... بعد مسافتیش تا محل سکونتون هم خوبه .... اما داداش گلم هم چنان بهت توصیه می کنم که دانشگاه ها رو از همون تهران - با این که احتمال قبولیت زیر صفره - به ترتیب اولویت بزن و بیا پایین .... احتمال هست که زنجان قبول بشی و یا حتی بهتر ....

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moho نمایش پست ها
      کاشان عالیه ، یکی از دوست های من پارسال دندون کاشان آورد ، می گفت دانشگاهش و جو شهر خیلی خوبه ... آب و هواش هم بد نیست ... بعد مسافتیش تا محل سکونتون هم خوبه .... اما داداش گلم هم چنان بهت توصیه می کنم که دانشگاه ها رو از همون تهران - با این که احتمال قبولیت زیر صفره - به ترتیب اولویت بزن و بیا پایین .... احتمال هست که زنجان قبول بشی و یا حتی بهتر ....
      همون کارو کردم منم...

و اینجایی که ایران است

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      همون کارو کردم منم...
      آفرین پس دیگه حرص و جوش الکی نخور ، هر چی قرار باشه بشه ، میشه .... فدا مدا

صفحه 1 از 9 12 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن