خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 59
    1. Top | #31
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اونی که نشر الگو خونده، نشر الگو رو میشناسه
      اونی که خیلی سبز! خونده، خیلی سبز! رو میشناسه
      اونی که هر دو رو خونده، هر دو رو خـــوب میشناسه
      اونی که با هرکدوم بیشتر حال کرده، همونو بیشتر خوش داره

=== >>> نسخه عمومیش اینه که «خیلی سبز! بهتره!» === >> چون عمومی تره !! درسنامه هاش بهتره ! ++ خیلیا باهاش راحت تر کنار میان !! == >> و واقعن واسه ی شروع بهتره !!

====>> حال یکی که از این دشت ها و بیابان ها و دریاها و کوه ها و جنگل ها گذشته باشه ===== >> اون لحظه است که یواش یواش بخاد نخاد بگن نگن بشه نشه مــــــــیره سمت «زیست نشر الگو» ==== >> در این میان اولاش یه کم شک میکنه == > یه نگاه به کتابای قدیمی، باز میره سمت نشر الگو === > باز یه نگاه کمتر به کتابایی که قبلن خونده، باز میره سمت نشر الگو ===== >> تا جایی میشه که بقیه کتاباشو راحت بی خیال میشه و میره سمت نشر الگو ==== >> میره تو سایتا و فرومای مختلف و یا بین بروبچ و دوستان : میگن نشر الگو سخته !! غلط غلوط داره و از این حرفا == > میره باز نشر الگو میخونه === >> میبینه آره اونا راست میگن : ولی باز نشر الگو میخونه == > یه نفر میاد میگه : این که خیلی سخته و پر از غلطه، تو باز نشر الگو میخونی ؟!؟ === >> اون هم محکم میگه : اگه بهتر از اینو میشناسی به من معرفی کن !! == >> واین جاست که سکوت عالم رو پر میکنه و قصه ما هم تموم میشه !!

این بود قصه امشب ما ! بچه های گلم !!

تا یه شب دیگه و قصه ی دیگه ! خــدانگهدار !!

(لطفن موزیک )

++ دوستان شرمنده باهاتون شوخی میکنما !!

کلن آدم شوخیم !! به هرچی نگاه میکنم خندم میگیره یه جوکی میشه واسش ساخت ::
      ویرایش توسط Mr. ARAD : 08 شهریور 1394 در ساعت 17:01

2. Top | #32
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      منم چاپ 93 رو دارم نمیخام بگیرم
      به نظر من خیلی هم خوبه
      نمیخاد هم خودتون رو زیاد درگیر منبع کنید

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوستانی که تز میدن میگن اول برو برای زیست خیلی سبز رو کامل بخون بعد بیا نشر الگو این نکات رو هم در نظر بگیرن

1) چند منبعی شدن و استرس و بار روانی

2) دانش اموز تراکتور نیست + درس های دیگه رو هم باید بخونه نمیتونه فقط 8 تا کتاب ( زیست 1 و2 و پیش خیلی سبز و الگو سرجمع 8 جلد ) فقط برا زیست کار کنه اونم توی یک سال

به نظرم همون الگو رو بگیرین باهاش کنار بیاین خودتونو سال کنکوریه بدبخت نکنید

خود دانید
      طمع به خاک فرو می برد حریصان را

ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید

درود بر دل من باد کز ستم کیشان

ستم کشید ولی بار منتی نکشید

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Adam Hart نمایش پست ها
      دوستانی که تز میدن میگن اول برو برای زیست خیلی سبز رو کامل بخون بعد بیا نشر الگو این نکات رو هم در نظر بگیرن

2) دانش اموز تراکتور نیست + درس های دیگه رو هم باید بخونه نمیتونه فقط 8 تا کتاب ( زیست 1 و2 و پیش خیلی سبز و الگو سرجمع 8 جلد ) فقط برا زیست کار کنه اونم توی یک سال

خود دانید
      استرس و فشار روانی رو که توی مورد اول گفتین من برای کنکور 94 با تمام وجودم تجربش کردم ... خیلی بده

5. Top | #35
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Adam Hart نمایش پست ها

خود دانید

دو نکته ی کلی و بسیار مهم در سال کنکور مد نظر هستش ::

1- محدودیت زمان و فرصت ها

2- استرس و فشار روانی (از جوانب و جهات مختلف)

.........................................
      با این حال ::

++ یه نفر میاد بالاخره متوجه میشه : «زیست نشر الگو» بهترین کتاب هستش که میشه خوند === >> شروع میکنه به خوندن === >> ولی چون شاید نتونه متوجه ی اشکال کارش بشه و چیز زیادی یاد نگیره، ممکنه دلزده بشه =====>> یه چی شبیه برداشتن وزنه سنگین ، قبل اینکه تمرینات سبک کافی از قبل داشته باشه ===== > اگه یه نفر قشنگ بیاد از همون اول دستشو بگیره با فکر و ذهنیت دکتر هاشمی آشناش کنه و بهش نوع نگاه به زیست و مطالعه زیست رو خـــــــوب یاد بده === >> کم کم دستش راه میفته و بقیه راهو تا آخر خودش میره === >> ولی واسه یکی که تنهاست، شاید تجربه ی سنگینی واسش باشه و بعدن متوجه بشه، شاید اگه از یه راه دیگه میرفتم بهتر نتیجه میگرفتم !!

++ از طرفی هم : اگه یه نفر بخاد با یه کتاب زیست سبک، مثل خیلی سبز! ویا زیست جامع گاج کارو شروع کنه === > بـــــــــــــاز بحث محدودیت زمان و انرژی هستش ++ تازه اگه فرض بگیریم استرس مسترس هم نداشته باشه ==== >> این جاست که خود طرف باید سبک سنگین کنه که ==== >> بین زمان، کنترل استرس، و انتخاب یه منبع خوب، چه راهکاری بهتر هستش ::

++ حالت کلیش اینه : هر جوری هست : درست یا غلط «زیستای نشر الگو» رو بخون !! حتی اگه واست سخت باشه === > ولی اگه دیدی نمیتونی باهاش کنار بیای == > اگه مثلن تو مشهد بودی، راحت خودتو برسون به دانشگاه فردوسی، از نزدیک از بروبچ کمک بخاه ==== > نگو چه منبع خوبه === > ازشون بخاه روش درست مطالعه زیست رو بهت یاد بده === > اون هم نه اینکه واست حرف بزنن === > در عمل بهت نشون بدن که زیست خوندن چه جوریه ++ نگاه ترکیبی به زیست داشتن چه جوریه !! و چه جوری به این نگاه در زیست میشه رسید ::

++ بعد از اینش اگه وقت کردی، میتونی بری سراغ منابع دیگه !

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      دوستان تندرو عزیز
      من چاپ جدید سبز سال دوم والگوی سال دوم رو دیدم...
      واقعا خیلی سبز چیزی کمتر از الگو نداشت...
      حالا سوم وپیش رو ندیدم ولی چیزی که دیدم این بود واقعا...
      خوشم میاد یه عده حتی رو منبع هم تعصب دارن
      درسته که الگو چندین ساله یکه تاز زیست شناسیه ولی خب ویرایش جدید خیلی سبز واقعا چیزی از الگو کم نداشت...

7. Top | #37
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Faghat Pezeshki نمایش پست ها
      دوستان تندرو عزیز
      من چاپ جدید سبز سال دوم والگوی سال دوم رو دیدم...
      واقعا خیلی سبز چیزی کمتر از الگو نداشت...
      حالا سوم وپیش رو ندیدم ولی چیزی که دیدم این بود واقعا...
      خوشم میاد یه عده حتی رو منبع هم تعصب دارن
      درسته که الگو چندین ساله یکه تاز زیست شناسیه ولی خب ویرایش جدید خیلی سبز واقعا چیزی از الگو کم نداشت...

میشه لطفن یه چند صفحشو عکس بزارین ببینم !!

ممنون میشم !!

هم تست، هم پاسخای تشریحی و درسنامه !!

به خصوص از جاهایی که واسه خود شما جالب تر بوده و قوی تر کار شده

(نمونه فایلشو دیدم !!)

8. Top | #38
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      خیلی سبز هر کاری که کنه به الگو و گاج نمیرسه.

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط esilovexp نمایش پست ها
      میشه لطفن یه چند صفحشو عکس بزارین ببینم !!

ممنون میشم !!

هم تست، هم پاسخای تشریحی و درسنامه !!

به خصوص از جاهایی که واسه خود شما جالب تر بوده و قوی تر کار شده

(نمونه فایلشو دیدم !!)
      دوست عزیز نگفتم قوی تر کار شده
      گفتم چیزی کم نداره... طوری که بهش حمله میشه...
      حالا شما لطف میکنی بگی از کجای الگو نحوه ی مطالعه ی درست زیست شناسی رو متوجه میشی؟؟؟
      درسنامه ی الگو تو زیست1نصف خیلی سبز بود که...

10. Top | #40
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز نگفتم قوی تر کار شده
      گفتم چیزی کم نداره... طوری که بهش حمله میشه...
      حالا شما لطف میکنی بگی از کجای الگو نحوه ی مطالعه ی درست زیست شناسی رو متوجه میشی؟؟؟
      درسنامه ی الگو تو زیست1نصف خیلی سبز بود که...
      از همه جاش ....

از خط به خط کتابش و تمام حرفای دکتر

زمانی که میاد به اولویت عملکرد لیزوزوم و لیزوزیم توجه میکنه == > یعنی متوجه ی تمام آیتم ها، ویژگی ها هریک از مراحل که ترتیبی ازش گفته شده، باش

زمانی که به ماکروفاژ و پروتئین مکمل رو فعالیتشون گیره میده === > باید متوجه ی مرز بین «فعالیت و فعال بودن» بود === > و از این در خیلی جاها کار برد داره === > تفاوت داره بین اینه که یه چی یه جا فعالیت داره با اینه که فعال باشه === > که بهترین مثالش همین پروتئین های مکمل هستش ==== >> در خون فعالیت دارن ولی فعال نیستن === > به نظر کمی بازی با لغات به نظر میاد === > ولی دقت و توجه ی دکتر رو عشق است که عمرن در هیـــــــچ کتاب دیگه بتوان همچین نکته های ظریفی رو بشود یافت

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط esilovexp نمایش پست ها
      از همه جاش ....

از خط به خط کتابش و تمام حرفای دکتر

زمانی که میاد به اولویت عملکرد لیزوزوم و لیزوزیم توجه میکنه == > یعنی متوجه ی تمام آیتم ها، ویژگی ها هریک از مراحل که ترتیبی ازش گفته شده، باش

زمانی که به ماکروفاژ و پروتئین مکمل رو فعالیتشون گیره میده === > باید متوجه ی مرز بین «فعالیت و فعال بودن» بود === > و از این در خیلی جاها کار برد داره === > تفاوت داره بین اینه که یه چی یه جا فعالیت داره با اینه که فعال باشه === > که بهترین مثالش همین پروتئین های مکمل هستش ==== >> در خون فعالیت دارن ولی فعال نیستن === > به نظر کمی بازی با لغات به نظر میاد === > ولی دقت و توجه ی دکتر رو عشق است که عمرن در هیـــــــچ کتاب دیگه بتوان همچین نکته های ظریفی رو بشود یافت

اووه آره خب انصافا درسته...
      حالا بذار من سبزو الگو رو باهم میخوام بخونم یه سری ویژگی های خیلی سبز
      رو میارم برات که عمرا بشه در کتاب دیگه ای یافت...
      خداییش کتاب بدی نیست درسته درجه دشواری تستاش بیشتر از خیلی سبز سابقه
      ولی همیشه سختی ملاک کیفیت نیست...

بطور مثال رفع ابهامی که خیلی سبز از کتاب درسی میکنه واقعا عالیه...
      ولی خب در کل همونطور که خودتم گفتی شیوه ی درست مطالعه زیست
      مهمترین فاکتوره...کسی که بلد باشه چطور زیست بخونه سبز یا الگو براش فرقی نمیکنه با جفتش میتونه درصد بالا بزنه

12. Top | #42
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

مهمترین فاکتوره...کسی که بلد باشه چطور زیست بخونه سبز یا الگو براش فرقی نمیکنه با جفتش میتونه درصد بالا بزنه

من کاملا باهات موافقم یه حسن دیگه که خیلی سبز نسبت به الگو دوم داره اینه که تعداد تستاش بیشتره ! من یه فصل هم الگو کار کردم هم خیلی سبز جدید هر دوتاش خویه ! مثلا خیلی سبز از یه قسمتی واسه شکل اسپیرومتر سوال در آورده بود که من بهش توجه نکردم ! این دو تا رو که زدم آزمون قبلی 87 زدم زیست 2 رو . بنظرم دوتاش مکمل هستن آخه یکی مثل من یه سری تست میزنم تموم میشه یه سری دیگه باید بزنم اونایی که میگن چند منبعی بده واسه کسی که زیاد تست میزنه به نظر من لازمه ! ولی نه بیشتر 2 تا کتاب دیگه

بعدم کسی که کار نکرده هنوز کتاب رو و ندیده نمیتونه قضاوت کنه چون تمام تستاش عوض شدن !
      ویرایش توسط soofia : 08 شهریور 1394 در ساعت 19:10

13. Top | #43
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من ترجیح میدم بعد از خوندن الگو
      رو کتاب درسی وقت بزارم تا روی خیـــلـــــی سبز

14. Top | #44
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

خوشحال میشم دوست عزیز

یه نکته جالب :
      ++ خیلی سبز! تا تونسته رفع ابهام کرده !!
      ++ نشر الگو تا تونسته ابهام ایجاد کرده !!

15. Top | #45
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alimajdi نمایش پست ها
      من ترجیح میدم بعد از خوندن الگو
      رو کتاب درسی وقت بزارم تا روی خیـــلـــــی سبز
      شما تا قبل اینکه الگو رو تمومش کنی، کتاب درسی رو کامل خوردیش و چیزی ازش باقی نزاشتی که بخای بعدن واسش وقت بزاری

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن