سلام دوستان یه سوال شهر بابل برای دانشجویی چطوره ؟!!! برای منی که از اراک میخوام برم ؟!!! دانشگاه صنعتی بابل چطوره ؟!!!! دوستان خواهشا راهنمایی کنید !!!!!! اگه شرایطشو بگید ممنون میشم !!!!! شرایط آب و هوایی ، آدماش و .....
سلام دوستان یه سوال شهر بابل برای دانشجویی چطوره ؟!!! برای منی که از اراک میخوام برم ؟!!! دانشگاه صنعتی بابل چطوره ؟!!!! دوستان خواهشا راهنمایی کنید !!!!!! اگه شرایطشو بگید ممنون میشم !!!!! شرایط آب و هوایی ، آدماش و .....
ویرایش توسط HellishBoy : 07 مرداد 1394 در ساعت 14:13
واقعا یه نفرم نیست به ما اطلاعات بده راهنمایی کنه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مگه داریم ؟!!!!!!!!!!!!
صنعتی نوشیروانی بابل اساتید بسیار سختگیری داره و تحقیق و پژوهش براشون خیلی مهمه. چون به سختی رتبهی ۶ دانشگاههای صنعتی ایران رو بدست آوردن و نمیخوان به آسونی از دست بدن. پس اگه فکر میکنی حوصلهی جو رقابتی و سخت علمی رو نداری، انتخابش نکنی بهتره. همچنین تنش ۳۰یاسی و دو دستگی دانشجویان توش موج میزنه که اگه یکم ۳۰یاسی باشی میتونه برای تحصیلت خطرساز بشه. چون اساتید و حراست هیچ ابایی ندارن که با یک امضا دانشجو رو اخراج کنن. اسم دانشگاه رو گوگل کنی میفهمی چی میگم.
چون من خودم بابل زندگی کردم، پارسال توی یک انجمنی یکی همین پرسش شما رو ازم پرسید و من یه پاسخ مفصلی دادم که اینجا میذارم
دومین شهرستان پرجمعیت شمال (بعد از رشت هست) ولی مساحت محیط شهریش نسبت به روستاهاش و جنگلهاش کمه و همین باعث ترافیک شدید خیابونهای اصلی، مخصوصا اول صبح و غروبها و روزهای بارونی (مثل همین الان!) میشه که با توجه به فرهنگ ترافیکی پایین، اگه ماشین داشته باشی خیلی اذیت میشی.
جو شهر که خیلی آرومه و به جز یه سری محلههای قدیمی که اگه واردشون بشی جوری نگات میکنن که خودت باور کنی آدم فضایی، E.Tی، چیزی هستی!، کسی کاری به کار کسی نداره. ولی اگه از افرادی باشی که تا نیمه شب بیرون بخوای باشی، رسما دیوونه میشی! چون ساعت ۹ شب بیشتر جاها تعطیله که این به خاطر جمعیت اکثرا روستایی شهر هست. البته از نظر امنیتی مشکلی نداره، چون شهر اطلاعات بسیار قویای داره. البته یک سری مراکز مثل خیابون شریعتی یا گلستان نوشیروانی و خیابون مدرس و سینما آزادی و پیتزاگیت این ساعت ها شلوغتره که چون بیشتر شهریها اون ساعتها اونجاها هستن.
محیط شهری تمیزه و ساختمونها و خیابونهای نوساز (با توجه به بابلی بودن استاندار) هر روز دارن بیشتر میشن. البته نقشهی شهری و کوچهها و خیابونها توی خیلی از محلهها از همون نقشههای دورهی قاجار و رضاشاه پیروی کرده و همین باعث شده شهر پر کوچه پس کوچه باشه و اگه از خیابونهای اصلی نری راحت گم میشی.
مراکز تفریحی نسبت به جمعیت شهر خیلی کمه. چهار تا سینما داشت که الان رسما فقط یکی ازش مونده (یکیشون که رسما با خاک یکسان شد و پارکینگ شد!)، یه شهربازی داره و چند تا پارک بزرگ، باشگاه تنیس و زمین چمن مصنوعی و سالن سرپوشیده زیاد داره. دو سه تا استخر داره و یه باشگاه مینی گلف هم داره. یه سری مراکز بیلیارد و بولینگ و از این جنگولکبازیها هم جدیدا راه افتاده. اگه علاقه به تئاتر و کنسرت داری اینجا واست جهنمه. هیچ کنسرتی اینجا برگزار نمیشه و تئاترهای سطح شهر هم بیشتر دست گروههای خود شهر هستن. سالن بدنسازی و فلافلفروشی مثل قارچ سبز شده ولی!البته تا بابلسر و لب دریا ۱۵ دقیقه راه هست که اونجا مراکز تفریحی خیلی بیشتری داره. جنگلهای لفور و بندپی هم که جزو خود بابل هستن زیاد دور نیستن.
از نظر درمانی و بیمارستانی شهر خیلی مناسبه و از شهرهای مجاور و حتا گلستان خیلی بیمار واسه درمان میان. شهر ۴ تا بیمارستان بزرگ و چند تا بیمارستان تخصصی داره و خیابون بهشتی پره از ساختمون پزشکان و داروخونه و لوازم پزشکی و مراکز عکسبرداری پزشکی.
بعضی محیط های شهر شاید اولش یکم اذیتت کنه؛ چون بیشتر مرکز روستاییها هست و کلا فرهنگ متفاوتی داره. مثلا جادهی آمل یا میدان کارگر به سمت دانشگاه علوم پزشکی این وضعیت رو داره که من به شخصه اذیت میشم وقتی پیاده از اون مسیرها میگذرم. اداراتی مثل شهرداری و آموزش و پرورش هم توی همین مناطق هستن. توی ادارات هم با توجه به این که اکثریت دست روستاییها هستن، شاید خیلی اذیت بشی. حتا یک سری بانکها هم این وضعیت رو دارن.
از نظر دانشگاهی شهر غنیه. نزدیک ۲۰ تا دانشگاه داره که معتبرترین اونها صنعتی نوشیروانی و علوم پزشکی و علومفنون هستن. تا دانشگاه مازندران بابلسر هم فاصلهی خیلی کمی هست. همچنین شهر حوزهی علمیهی بزرگی داره و به تعداد کافی ***** داره.
تابستونها ترافیک شدیدتره. چون شهر توی مسیر بابلسر و شهرهای توریستی دیگه هست و مسافر از شهرهای دیگه (مخصوصا مشهد و جنوب) خیلی میان. مشکلی هم که داره اینه که اکثرا مسافرهایی میان که نمیخوان پول زیادی خرج کنن؛ پس اگه صبح بیدار شدی دیدی یکی با لکسوز اومده توی فضای سبز جلوی خونت چادر زده، زیاد تعجب نکن!
من یه مشاور رفتم گفت یه رشته بدتر (شک دارم گفت بهتر یا بدتر!!) در یه دانشگاه بدتر(اینو مطمعنم) اما در شهر خودت بهتر است از یه رشته بهتر در یه دانشگاه بهتر در خارج شهر خودت!! البته به استثنا تهران...
دانشگاه علوم پزشکی بابل چطوره؟
در هر تجربه ي تلخ و شيرين تنها خودرا مسئول بدان.ديگران در هر صورت در کنار تواند
به نظرم برو به شهر رشته مورد نظرت ببین چطوریه .. اگه سطحش از محل زندگی خودت بالاتره برو اونجا ... ولی اگه پایین تره شهر خودت بمون حتی شده برو ازاد یا غیر انتفاعی ولی شهر پایین تر نرو که رو اعصاب روانت تاثیر میذاره که فرض مثال" این همه درس خوندم از تهران برم زاهدان " !!!!!! و این همش تو مخت تکرار میشه
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 8 مهمان)