دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
انیشتین
من گرگانم شهره با حالی یه ایگه برا شهرش میگی عالیه من شهرای زیادی رفتم اما هیجا رو ب گرگان ترجیع نمی دوم دکترای خوبی داره اما حیقتش از دانشگا هاش نمی دونم البته پسر دایم پزشکی میخونه ساری از شهرش راضی نیه راستم میگه گرگان کجا ساری کجا
42116
در مورد ساری ساری شهری یه ک خیابوناش داغونه اکثرا ترافیکای سنگین داره اعصاب خورد کنه
ویرایش توسط rez657 : 06 مرداد 1394 در ساعت 18:27
عاغا ی شهری هستش توی فاصله 21 کیلومتری گرگان به اسم کردکوی که من اهل کردکوی هستم.
ی جنگل توپ داره واسه تفریح خیالت راحت!!
دانشگاهش هم که کردکوی رو که تموم کنی میرسی اول دانشگاه علوم پزشکی!!!
از شهرم دور نیست!!!
نزدیک استانداریه.
سطح علمیش اون طوری که من شنیدم خوبه!!!
ضرر نمی کنی
من تعجب می کنم چرا بعضی از دوستان دانشگاه گرگان و بجنورد رو از ساری بالاتر گذاشتن . ساری علاوه بر اینکه شهر خیلی بهتری نسبت به بجنوردو گرگانه ، دانشگاه علوم پزشکی بهتری داره. البته علوم پزشکی بابل از این 3 تام قوی تره و توصیه می کنم اول اونو بزنی دوست عزیز. در ضمن زیاد نگران دوری نباش. به هرحال شما قراره از شهر خودت دور بشی حالا چه بجنورد چه ساری. اینا بهم نزدیکن و تفاوت زیادی از این لحاظ برای شما ایجاد نمیکنن...
ویرایش توسط Majid-VZ : 06 مرداد 1394 در ساعت 23:35
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)