دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
تتلو همونیه که به مرتضی پاشایی توهین کرد .. تتلو همونیه که چن بار خداحافظی کرد ومثه یه بچه برگشت .. تتلو همونیه که میگه بغ بغووو .. تتلو همونیه که میگه برم بخوابم یا میخواین حرف زشت بزنم ... تتلو همونیه که تو خارج ایران بود دشمن ایران و تو داخل ایران دست بوس رهبر و پاچه خوار ...به کجا داریم میریم .. مایه ی تاسفه .. ولی استاد شجریان چرا ؟ به چه دلیل ؟
آدم باش همین
من کاری به این خواننده ندارم ولی این که اومده برای استاد شادمهر ایراد گرفته واقعا خنده دار و به نوعی شرم آوره : ))
یکی نیست بگه آخه وقتی تو نبودی شادمهر با آلبومایی که میداد بیرون رکورد پر فروش ترین آلبوم ایران رو زد و بعد از انقلاب هنوزم که هنوزه کسی نتونسته رکوردشو بزنه ، بعد اومدی ازش ایراد میگیری بهش گوش زد میکنی که از کار کسی الهام نگیره؟ : ))
معنی کاور کردن رو هم نمیدونه بعد اومده به شادمهر میگه آهنگ نانسی رو کاور کردی...
واقعا شادمهر از لحاض علم موسیقیایی قابل مقایسه با هیشکی نیست... من فقط موندم این تتلو چ جوری تونسته چنین حرفایی نسبت به شادمهر بزنه ...
دل خوشیش هم اینه که هرچی میشه میگه فالوور من 1و نیم میلیون هست ولی برای طرف مقبل مثلا 300 هزار یا 200 هزار : /
اونوقت بیشتری لایکی که از پستاش میشه 40 هزارتاست :/
درحالی که همین شادمهر با 270 هزار فالوور 30-35 هزار تا لایک میخوره ...

صدای تتلو رو دوست دارم و به موزیکاش علاقمندم
سیجل تو مستند زدبازی حرف قشنگی زد ، ما افراد رو در حیطه فعالیتشون دوس داریم .
من با صدای طرف حال میکنم ، با عقاید و انتخاب هاش تو زندگی چیکار دارم آخه ؟
بی جهت از شخصیت ها واسه بقیه هیرو نسازید. احترام همه هنرمندا رو هم نگه دارید .
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)