Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike
Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike
من میرم صبحونه بخورم یه تیکه میبینم!!در حد 20 الی 25 دقیقه...زیاد بد نیست...بعضی جاهاش خنده داره...بعضی جاهاش هم که صدای خنده ی بی مورد ملت عذاب آور میشه!!!بد نیستا کلا...به هر حال یه برنامه هستش که داره روز به روز هم بهتر میشه...باشد که در آینده یکی از بهترین برنامه ی طنز تی وی باشه
اضافه کنم : فعلا داره زورکی میخندونه...یعنی نخوای بخندی هم با صدای خنده ی مردم ممکنه یه لبخندی بزنی...شاید همینم خوب باشه...جای پیشرفت خیلی داره...ما که بخیل نیستیم...به امید پیشرفت
جناب خان خيييلي عاليه
ولي اين كه الكي مي خندن اصلا خوشم نمياد
ولي وقتي يه مهمون خوب داره و يا همين جناب خان هست عاليـــــــــــــــــــــ ــــــــه...
و خب اكثر مردم راضي هستن
هر كي هم نظري داره ديگه ،كسي نميتونه به نظر بقيه ايراد بگيره ،اين كه بگي اونايي كه بخندن مشكل دارن و يا برعكس ، بي احتراميه، كسي حق نداره بي احترامي كنه
این اقایxمردموبه نمایش میزاره پول درمیاره هزارتا راه دیگه برای به تامل و تفکر واداشتن هست مردم خودشون هزارتابدبختی دارن که اینا توش گمه اونیم که میتونه به مهمونای برنامه این اقا کمک کنه اصن این برنامه رو نمیبینه خنده های این اقا به نظرشما بی مورده بهتون پیشنهاد میکنم حتما به این لینکفواید خنده برای سلامتی انسان ،خنده و زیبایی برین وفواید کار این اقا رو بخونین واقعن بی انصافیه به کسی که تلاش میکنه مردم حتی چند دقیقههم که شده حال خوبی داشته باشن این چیزا رو گفت
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
متاسفانه چون دینمون مورد ظلم قرار گرفته اکثر روز ها بیشتر شهادت و محرم و صفر و ایام فاطمیه است
نمیگم بده...بالاخره حرمت ها باید نگه داشته بشه
مخالف عزاداری نیستم ولی چرا شاد ترین کشور تاریخ (با استناد به تاریخ امپراطوری پارس بیشترین جشن را در تاریخ رسمی خود دارد جشن صدگان جشن مهرگان جشن اب ریزان )باید این جشن هاش از تقویم حذف بشه
چرا ایران رو دومین کشور افسرده اعلام میکنن؟(البته برنامه احسان علیخانی رو ندیدن وگرنه حق ما اوله )
فکر کنم مجری ماه عسل دو سه ترم گریه پاس کرده
اگه رامبد جوان (که زیاد شخصیت طنزی نداره) هدف واقعیش ترویج خنده و شادی واقعیه واقعا کارش قابل تحسینه
میگن هر 3 ثانیه یه نفر تو دنیا میمیره!
1
2
3
یکی مرد
1
2
3
یکی دیگه
1
2
3
بازم یکی دیگه
1
2
3
الان یکی مرد
1
2
3
بعدیم مرد
1
2
3
خدا رحمتش کنه اینم مرد
1
2
3
روحش شاد آدم خوبی بود
1
2
3
ای بابا اینم مرد
1
2
3
آخی گناه داشت
1
2
3
شکر کن که هنوز زنده ای
1
2
3
شاید بعدی نوبت تو باشه
1
2
3
هنوز زنده ای ..؟
1
2
3
وقتی از سه ثانیه دیگه خودمون خبرنداریم چرا خوش نباشیم …؟
با هم نباشیم…؟
مهربون نباشیم…؟
دنیا ارزش قهرو بحث و ناراحتیو واقعا نداره.
پس بیاید باهم خوش باشیم..
ما فقط یبار زندگی میکنیم…
مصداق حال ماس متاسفانه
طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید
ویرایش توسط Adam Hart : 10 مرداد 1394 در ساعت 03:29
عاشق اون آهنگ بندریه ام
جناب خان نارگیلههههه
کلا آبادانیا نارگیلن
+
وقتی رامبد زور زورکی میخنده از خندیدن پشیمون میشم
خنده های زوری از اصول این برنامه هست که دلیل خوبی هم برای خودشون دارن هر چند برای من و توی بیننده عذاب آور باشه.
کسایی که این برنامه رو خنده دار نمیدونن حتما تعریف دیگه ای از طنز دارند
شاید تعریفی طبق سری فیلم های امریکن پای یا طنز نوشته های پیج مشکلات جنسی و از این قبیل شوخی ها
این برنامه بی نظیرههه
مخصوصا آهنگای جنوبی ِ جناب خان که جنوبیا بهتر میفهمنش
الانم به همه ی برنامه ها ترجیحش میدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)