فایل پیوست 35933فایل پیوست 35934فایل پیوست 35936
اینام انتگرال(هر دو با روش خط و ضربدر)
فایل پیوست 35933فایل پیوست 35934فایل پیوست 35936
اینام انتگرال(هر دو با روش خط و ضربدر)
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
تستای خیلی خوبی انتخاب کرده
نمونه دی وی دیشو میبینم اگه اموزشش هم خوب بود احتمال زیاد واسه مشتق و انتگرال و تابع دی وی دیشو بگیرم
37من
من با خیلی سبز دارم می خونم به نظر من خوبه تستاشو می تونم حل کنم البته بعضی جا ها ن اینو می خاستم بگم تستاش اسونه یا کتاب خوبی یه ؟؟؟؟؟
یه مسله دیگه تو خوندن ریاضی بنظرتون بخونیم بریم جلو یا یه فصل واستیم فول شیم بعد بریم جلوو یا یه باار بریم تا تح بعد برگریدم واستیم رو مبحثا ک ضیعفیمم کدوم بهتره ؟؟
44
از روی کتاب بخونی بهتره. وقتی رادیکال و کسر میبینی مطمعن باش جواب نهاییت هم یا رادیکال خواهد بود یا عددها ساده خواهند شد. منم مثل شما بودم ولی با اعتماد به نفس رفتم اول تمرین های کتاب رو حل کردم بعدش سراغ تست های مفهومی خیلی سبز رفتم. شمام این کارو بکنین. ضمن اینکه برخی از تست های رادیکال دار و ... اصولا خیلی سخت و در حد المپیاد هستن در حالی که تست های کنکور مفهومی هستن و محاسبات پیچیدشون مربوط به رادیکال ها و کسر نیست
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
سلام به نظرتون از الان شروع به خوندن کنم وقت میکنم کل مباحث ریاضی رو بخونم با منابع خوب یا بعضی هاشو بذارم کنار ؟؟
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
سلام ...بنظر من ی کلاس خوب میتونه تورو ب هدفت برسونه !
درسته کتاب های خوب هم وجود داره اما دروس اختصاصی نیاز دارن ک تو پیش تجربه ای از درس داشته باشی و با کمک نکات معلم ب حل تست و تمرین بپردازی !
در درجه اول معلم خوب ...سپس همت و اراده خودت و استفاده از کتاب های خوب !![]()
ویرایش توسط Fawzi : 06 مرداد 1394 در ساعت 10:39

بچه ها یه کتاب خوبی مثل مثلا مهروماه یا سبز بگیرین و مدام خودتون رو ارزیابی کنین. چنتا منبع نداشته باشین.یه خوبشو بگیرین و روی همون تمرکز کنین

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)