بله
خیر
الان بخواد خدایی نکررررررررده جنگ بشه چن نفرمیرن جنگ؟ یه عده که لابد استدلال میارن چون این جنگ رو قبول نداریم نمیجنگیم![]()
آدم باش همین
شما دارین با این صحبتاتون قداست کار اون عزیزا رو کم میکنید...ب خدا که اون ها دوست ندارن رو کاری که با وجدانشون طرف معامله بودن ارزش گذاری کنید و نرخ تعیین کنید..بازگویی بعضی چیزا تو بعضی موقعیت ها درست نیست.العبد هر چی بیشتر بخوای این موضوع رو کش بدی کنترلش از اراده خودت هم خارج میشه و میبینی ب ی نتیجه ای رسیدی که کاملا بر عکس چیزیه که تصور میکردی.ب نظر من بهتر بود زمانی این تاپیک رو میزدی که از سهمیه ات استفاده نکنی و سینه سپر کنی که بعله من با تلاش خودم ب اینجا رسیدم و حرف دوستایی ک میگن خیلی از سهمیه ای ها لایق این امتیاز نیستند رو نقض کنی..نه الان که استفاده کردی..البته که این حق فعلا برای شماست و در استفاده از اون کاملا مختاری....لطفا هر گروهی که بحث میکنه صحبت هاش رو از جانب خودش مطرح کنه ن از جانب کل..![]()
You Can live your Dream
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
You Can live your Dream
حق با شماست. با وجود افرادی که بدون دلیل، ادعا میکنن و برای حرفشون اثبات منطقی نمیارن من باید بازم بمونم؟؟؟!!!
والا من که یه کارنامه کامل کنکور امسالو برات گذاشتم دیگه تو چیو دلیل و مدرک میدونی من هنوز متوجهش نشدم...
ولی میمونم. ما از خط مقدم عقب نکشیدیم حالا از اینجا عقب بکشیم.
ما..؟ شما که اون موقع اصلا نبودی...
خواهشا خودتو با پدرت یکی نگیر...تو یه آدمی پدرت یکی دیگست...
اما اگه شما تو این 200 تا پست بگردی شاید 3-4 تا پست که با دلیل ابهامشو مطرح کرده باشه ندیدی و همه سوالای تکراری میپرسن. به همین خاطر دیگه به سوالای تکراری پاسخ نمیدم.
سوالات دو دسته ان:
1-میخوان شما بگی اون قسمت مورد نظرشون چرا به نظر بقیه غیر منطقیه اما شما میگی منطقیه...خوب برای مطرح کردن این نوع سوالات نیازی به ارائه مدرک برای پرسش سوال نیست...
2-میگن این سهمیه غیر عادلانست به این دلیل به این برهان (مثل من که کارنامه گذاشتم)...
که شما نه میتونی نوع 1 رو قانع کنی نه نوع 2 رو...
کسی ابهام و دلیل منطقی داره بسم الله.
پس تو این جمع فقط شما منطقی هستیو بقیه همگی غیر منطقین...
عجب...
خدا برای بحث با آدمای بی منطق هم راه گذاشته.
بهت بر نخوره ها ولی شما خیلی جاها بی منطقی...
اگه کسی خودشو بی منطق میدونه بیاد تا باهم مباهله کنیم. انشاالله که دیگه میدونید مباهله چیه؟؟؟؟!!!
شما به اندازه کافی نفرین میشی برادر...نیازی به مباهله نیست...
اینا ایرادای بنی اسرائیلیه.
وقتی نمیتونی جواب بدی میشه بنی اسرائیلی..؟
بنده کل حرفم از اول تا اینجا این بود:
نباید همه ی ایثارگران رو احمق و کودن نامید. چون رتبه 5 و 6 کشوری امثال هم جزوه همین خانواده ایثارگری ما هستن.
داداش من شما جزو رتبه های تک رقمی جامعه ایثارگرانی درسته...؟ خواهش میکنم اینقدر غلط املایی سطح ابتدایی نداشته باش...یکم حداقل منو ناراحت میکنه...
اگه اونا که تک رقمی های کشور اند، کودن اند پس همه ی بچه های این کشور کودن اند.
عجب استدلالی...
ولی من اینو قبول ندارم و میگم همه جا آدم خوب هست بدم هست. فقط اینجا خواستم بهتون ثابت بشه که خیلیا اینو درک نمیکنن. چون فکر میکنن هرکی سهمیه ایثارگری داره لابد تنبل بوده و ....
99٪ تنبلن...خودتم که میگی جز 50 نفر بقیه تنبلن...
لطفا کسی که میخواد منو بی منطق خطاب کنه سایر پستای منم بخونه. اونجا به اغلب سوالات و ابهامات همین تاپیک پاسخ دادم.
پاسخ دادی اما پاسخ قانع کننده ندادی...
موفق باشید
شما هم همینطور
برای سلامتی و تعجیل در فرج قطب عالم امکان حضرت صاحب الزمان صلواتی عنایت فرمایید.
"اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"
ویرایش توسط NaKayama : 04 مرداد 1394 در ساعت 00:26
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

استارتر چراتاپیکتو مدیریت نمیکنی؟چراکارنامه نزاشتی به این حرفو حدیثا پایان بدی؟
الان میبینم چت روم شده اینجا تا بحث از موضوع موردنظر..
دیگه داره از برخورد من سواستفاده میشه...
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 10 مهمان)