X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا سهمیه ایثارگری بی عدالتیه؟(لطفا بعد از خوندن پست او

رأی دهندگان
    91. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بله

60 65.93%
    • خیر

31 34.07%
    صفحه 13 از 29 نخستنخست ... 312131423 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 181 به 195 از 427
    1. Top | #181
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من یه حرفی بگم و برم کار دارم :
      اگه به بچه های جانبازان و ایثارگران سهمیه هم ندن و فقط براشون رایگان بهترین کلاس ها رو با بهترین اساتید بذارن که نظر اکثر دوستانه ، بازم یه عده میان گیر میدن که اینا داره واسشون خرج میشه و کلاس رایگان دارن و این حرفا .اگه راست میگن مثل ما با چی و چی و چی بیان قبول شن .
      سهمیه یه جور بی عدالتیه درست
      ولی کسی که بخواد برای قبول نشدنش بهونه بیاره ، بهونه رو میاره ، حالا گیریم اصا کنکور با عدل علی (علیه السلام ) اجرا بشه .
      میگن یه روز همسایه ملا رفت در خونه ملا و ازش طناب خواست ، ملا گفت روش زرشک پهن کردیم . همسایه گفت ملا رو طناب که زرشک پهن نمیشه کرد ، گفت میخوام ندم ، و الا میگفتم روش آرد پهن کردیم .
      حکایت خیلیها...

2. Top | #182
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      یه جمله می گم بی طرفانه قضاوت کنید ؛

کجای دنیای اسلام احقاق حق ( که شما می گید سهمیه حقه ) یک مسلمان با حق خوری مسلمان دیگه توام شده ؟؟ شما یک نمونه بیار تا کل بچه ها رو قانع کنی .... لازم نیست به بقیه ی پست ها ، فقط به این پست جواب بده ...

موفق باشید ...

3. Top | #183
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چرا بعضیا که از سهمیه استفاده میکنن...قاطعانه نمیگن ما از سهمیه استفاده کردیم همکلاسیمون با سهمیه قبول شده بود سه ماه روش کار کردیم تا اخری گفت سهمیه ای هست ..هنوز رتبه کشوریش به ما نگفته

4. Top | #184
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moho نمایش پست ها
      از اون حرف هایی بود که واقعا من رو قانع می کنه

اتفاقا با وجود چنین سهمیه هایی بعضی از مردم روز به روز از ارزش های جامعه فاصله می گیرند .... سهمیه بدیم که در جنگ بعدی افراد بیشتری بیان جبهه !!! .... هر چی هم سهمیه ندن ، جون انسان براش عزیز تر از هر هدف مادیه !!! هر چقدر هم به شما سهمیه بدن آیا حاضری بخاطر همین سهمیه ها بمیری ؟؟؟؟ دلیلی که عمده ی شهدای ما بخاطرش شهید شدن این نبود .... شهید شدن که عدالت توی جامعه برقرار بشه نه این که روی خونشون بساط بی عدالتی به پا بشه ...

بزرگ ترین هدف امام علی (ع) در دوره ی حکومتشون برقراری عدالت اجتماعی بود .... موندم می خوایم اون دنیا چی جوابشون رو بدیم ... و نمونه هایی از این دست ...
      تو دوره ابتدایی یه داستانی بود در مورد امام علی بود فک کنم
      به پیرمرد نصرانی رو دید که داره گدایی میکنه از بیت المال بهش پول داد و گفت وقتی جوون بود ازش استفاده کردید و حالا زحماتشو نادیده میگیرین
      یا اون درس عربی سال 2 که در همین مورد بود
      سلامتی یکی رو بگیر اما کمکش نکن اموراتشو اداره کنه
      پدری که نمی تونه به بچه ش کمک کنه بهتر درس بخونه ، بچه ش سهمیه میگیره
      غیر عادیه ؟

5. Top | #185
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      وای به حال اون پزشکای آینده که با این سهمیه ها پزشکی قبول شدن.
      ...

6. Top | #186
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alabd57 نمایش پست ها
      دوست عزیز
      برای چندمین بار میگم بازم اینجا دوباره میگم: این آدم با مشخصاتی که شما دادید هرگز استحقتق پزشک شدن رو نداره. 3 بخشه: نَ + دا + ره !!!!!!!!!!
      بازم میگم. هدف اصلی ما از این تاپیک این بود که فقط بگیم همه ی ایثارگرا تنبل نیستن. خودمم تمام اطلاعات کارنامه قلم چی و ... رو دادم تا بعنوان یه شاهد زنده (!!!!!) به همه اثبات بکنم که اشتباه میکنن.
      منی که الان میتونم برم دانشگاه تهران پزشکی بخونم و سهمیه ایثارگری هم داشتم توی جامع قلم چی میانگینم حدود 7500 بود. حالا حقم هست که پزشکی تهران رو انتخاب کنم یا نه؟؟
      بازم میگم: پیشنهاد من به مجلس شورای اسلامی این هست که علاوه بر اون شرایط سختی که گذاشتن، برای 3 رشته ی پزشکی، دارو و دندان بیان شرط دیگری هم بذارن مبنی بر اینکه نباید رتبه کشوریشون از 15000 یا 20000 بیشتر باشه. هرکی موافقه دستش بالا!!!!!!

ولی جدی موفقید یا نه؟؟ یا بازم میگید کلا باید این سهمیه حذف بشه؟؟

عزیزم کارنامه ی کنکورت رو بگذار ، اون وقت معلومه میشه که استحقاقش رو داشتی یا نه !!! ملاک کنکوره نه تراز قلمچی ... اونم بالاترین ترازتون

اگه موردی نیست ، پس چرا کارنامت رو مثل خیلی دیگه از بچه ها کامل نمی گذاری ؟؟؟

بچه ها رو هم مسخره نکنید .... بیان هر کسی نشون دهنده شخصیتشه .... اگه قبول ندارید من دیگه حرفی ندارم ....

ویرایش توسط moho : 03 مرداد 1394 در ساعت 17:05

7. Top | #187
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      عزیزم کارنامه ی کنکورت رو بگذار ، اون وقت معلومه میشه که استحقاقش رو داشتی یا نه !!!

فعلا تو صفحه ی 10 هستش بنده خدا...ولش کنید دیگه

8. Top | #188
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خب بابای منم تقریباً 2 سال جبهه بوده و تو میدون جنگ. حتماً باید ترکش بخوره تا امتیاز بدن ؟؟؟
      ...

9. Top | #189
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عزیزم کارنامه ی کنکورت رو بگذار ، اون وقت معلومه میشه که استحقاقش رو داشتی یا نه !!!

جالبه دلایلیم که میاره برای خودش قانع کنندس...
      این قسمت قضیه منو خیلی میخندونه...

10. Top | #190
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin ZD نمایش پست ها
      تو دوره ابتدایی یه داستانی بود در مورد امام علی بود فک کنم
      به پیرمرد نصرانی رو دید که داره گدایی میکنه از بیت المال بهش پول داد و گفت وقتی جوون بود ازش استفاده کردید و حالا زحماتشو نادیده میگیرین
      یا اون درس عربی سال 2 که در همین مورد بود
      سلامتی یکی رو بگیر اما کمکش نکن اموراتشو اداره کنه
      پدری که نمی تونه به بچه ش کمک کنه بهتر درس بخونه ، بچه ش سهمیه میگیره
      غیر عادیه ؟
      ببین داداش گلم...ببین بازم گفتی...داداش تو هر سهمیه ای میخوای بگیر...ولی سهمیه عملی.....!!!!!!!!
      خب تو اول این جمله ی من رو 2 3 بار قشنگ بخون...شاید دیگه از این پست های پر محتوا ندیهمه ی پست هات همین مطلب رو داره بیان میکنه...با اینکه خودت هم میدونی سهمیه ی علمی بی عدالتیه(بر فرض اینکه سهمیه های دیگه عدالت باشه!!!!!!!!!!!!!!!)

11. Top | #191
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nak نمایش پست ها

نمیدونستم منطقه چنده
      هر3تا منطقه رو گذاشتم
      بدون ربط به بحث سهمیه
      دوست عزیز اون رتبه 3 هزار که توی کارنامه هست بین 3700 نفره .
      نسبت بگیرید میشه یه چیزی مث همین رتبه هایی که اینجا آوردید

12. Top | #192
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      ببین پسر خوب من تورو آدم با شعوری حساب کردم وقت گذاشتم برات جواب نوشتم...تو حق نداری مخاطباتو ابله فرض کنی...کل کارنامتو بذار پسر خوب...عمه منم کل وقت اختصاصیارو بذاره رو شیمی احتمالا 97 بزنه...
      کل کارنامرو بذار...با بچه حرف نمیزنی که...
      ببخشید نمیدونستم که کسی رو ابله خطاب کرده باشم!!
      اصلا شما فلسفه کارنامه گذاشتن من رو فهمیدی؟؟ اگه از همون پست اول شروع به خوندن میکردی میفهمیدی. من کارنامه جامع قلم چیم رو اولین پست گذاشتم و از تو صفحه شخصی خودم هم عکس گرفتم که نگن رفته از یه جای دیگه آورده. اما دوست عزیزمون گفت من قبول ندارم و کارنامت رو بذار. منم بخشی از اون رو فقط به جهت اینکه مشخص بشه بنده آدم دروغ گویی نیستم گذاشتم. نمی خواستم که درصدام رو به رخ بقیه بکشم. به قول شما برو فقط همون شیمیت رو 91 بزن بعد بیا با هم صحبت کنیم. قصد خودستایی نیست به قرآن. بحثم سر اینه که شما به بنده اعتماد ندارید. به قلم چی اعتماد دارید؟؟ این آدرسایی که گذاشتم رو برو ببین. همشون از برترای ایثارگران هستن. کارنامه آزمونای جامعشون هم گذاشتن. برو ببین ما تو جامعه ایثارگری با چه خرخونایی رقابت میکنیم!!
      اینم آدرس:
      http://www.kanoon.ir/Public/StudentProfile.aspx?year=94&pid=895250046

على الهى پرست

امير عارفى ايورى

عرفان طاهرى فرد

مسلم شهسوارى

بازم بگم یا کافیه؟؟ بحث ما سر اینه که تو خود ایثارگران هم درس خون هست تنبل هم هست. همه جا همینطوریه. ولی چرا وقتی نوبت به ما ایثارگران میرسه سریع میگن تنبل؟؟؟!!!!! نه میدونن رتبمون چند بوده نه میدونن چقدر زحمت کشیدیم نه میدونن .........
      موفق باشید
      برای سلامتی و تعجیل در فرج قطب عالم امکان حضرت صاحب الزمان صلواتی عنایت فرمایید.
      "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"

13. Top | #193
      nak
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      خب بابای منم تقریباً 2 سال جبهه بوده و تو میدون جنگ. حتماً باید ترکش بخوره تا امتیاز بدن ؟؟؟

والا بابای من که جانبازه
      اصلا دنبال کاراش نرفته
      این کارنامه رو دیدم فهمیدم سرم کلاه رفته
      اما سرسوزنی برام مهم نیست

14. Top | #194
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اصلا شما فلسفه کارنامه گذاشتن من رو فهمیدی؟؟ اگه از همون پست اول شروع به خوندن میکردی میفهمیدی. من کارنامه جامع قلم چیم رو اولین پست گذاشتم و از تو صفحه شخصی خودم هم عکس گرفتم که نگن رفته از یه جای دیگه آورده. اما دوست عزیزمون گفت من قبول ندارم و کارنامت رو بذار. منم بخشی از اون رو فقط به جهت اینکه مشخص بشه بنده آدم دروغ گویی نیستم گذاشتم. نمی خواستم که درصدام رو به رخ بقیه بکشم. به قول شما برو فقط همون شیمیت رو 91 بزن بعد بیا با هم صحبت کنیم. قصد خودستایی نیست به قرآن. بحثم سر اینه که شما به بنده اعتماد ندارید. به قلم چی اعتماد دارید؟؟ این آدرسایی که گذاشتم رو برو ببین. همشون از برترای ایثارگران هستن. کارنامه آزمونای جامعشون هم گذاشتن. برو ببین ما تو جامعه ایثارگری با چه خرخونایی رقابت میکنیم!!
      اینم آدرس:

على الهى پرست

امير عارفى ايورى

عرفان طاهرى فرد

مسلم شهسوارى

بازم بگم یا کافیه؟؟ بحث ما سر اینه که تو خود ایثارگران هم درس خون هست تنبل هم هست. همه جا همینطوریه. ولی چرا وقتی نوبت به ما ایثارگران میرسه سریع میگن تنبل؟؟؟!!!!! نه میدونن رتبمون چند بوده نه میدونن چقدر زحمت کشیدیم نه میدونن .........
      موفق باشید
      برای سلامتی و تعجیل در فرج قطب عالم امکان حضرت صاحب الزمان صلواتی عنایت فرمایید.

تا کارمانه کاملتو نذاشتی من دیگه ادامه این بحث رو باهات منطقی نمیبینم...چون من الان همه اون درصدایی که قرمز کردیو نهایتا گذاشتم رو 10 درصد...بقیم همین کارو کردن...پس تا نذاشتی کلا جواب ندی بهتره...
      امیدوارم به حدی از شخصیت و شعور برسی که بفهمی حق و حق خوری چیه و نتیجش به کجا میرسه...
      موفق باشی...

15. Top | #195
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اینم آدرس:

على الهى پرست

امير عارفى ايورى

عرفان طاهرى فرد

مسلم شهسوارى

موفق باشید

خب اینا حداکثر 100 نفرند .... بیشترند عایا ؟؟؟ بقیه ی پذیرش ها چی ؟؟؟ ....

صفحه 13 از 29 نخستنخست ... 312131423 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 20 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن