کار چی ؟ بستگی داره دلت بخواد کجا کار کنی و بعد چه مقطعی شاغل بشی !! اگه پارتی نداری و دوس داری بعد لیسانس شاغل بشی تو پتروشیمی پالایشگاه هیچ فرقی بین دانشگاها نیس .. اگه دلت میخواد شرکتا خصوصی بری ارزش داره صنعتی اصفهان یا تهران ... البته اینم در نظر بگیر خوابگاهی بودن سخته بازدهتم میاره پایین .. تو شهره خودت میتونی یه معدل عالیم بیاری !! رفیقم یه ترم مهمان گرفت صنعتی اصفهان همه نمراتش یازده دوازده شد برگشت
سلام
به نظر من حتما برو دانشگاه و به کنکور هم دیگه فکر نکن.
این یک سال ارزشش بیش از اینه که برا بهتر کردن دانشگاه بخای دوباره استرس کنکور و باسختیای راهش به جون بخری آخر معلوم نباشه چی سرت بیاد!!!
رتبه ی خوبی آورده ی، دانشگاه اراک هم خییلی خوب دانشگاهیه !!! نمیدوم برا چی میگی دانشگاه بهتر!!!
کلنا عباسک یازینب
من شنیدم سر عشاق به زانوی شماست
و از آن روز سرم میل بریدن دارد
الهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله
من بهتون پیشنهاد می کنم که برق رو تو دانشگاه شهرتون بخونید چون ممکنه سال دیگه هر اتفاقی بیفته و شما خدای نکرده نتونید اصلا کنکور بدید و همین که یه سال از عمرتون تلف میشه واقعا اگه رشته برق رو دوست دارید پیشنهاد میکنم که دوباره کنکور ندید.
موفق باشید!
داداش
نگران دانشگاه نباش برای لیسانس زیاد به دانشگاه اهمیت ندا سعی کن برای فوق دانشگاه تهران یا اصفهان قبول شی
همیشه فوق لیسانس اهمیت داره
حالا این نظر من بود
موفق باشی
بای![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)