خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات

مشاور خوب از تهران کسی میشناسه؟

سلام دوستان نمی دونم چی بگم ولی از شانس و بی دقتی ویک اشتباه بچگانه... جابجا زدن زیست درصد زیستم از 70 به 40 درصد رسید و من یک سال موندم پشت کنکور..........(شایدم قسمت بوده)
      ب هر حال می خوام واس کنکور 95 شروع کنم ولی نمی دونم چ کنم ...از کجا شروع کنم ؟؟؟؟

دوستان دنبال ی مشاور خوب میگردم از تهران ک طی یک سال پشتیبانی کنه منو (البته با قیمت مناسب..) اگ کسی سراغ داره معرفی کنه؟؟؟؟
      .
      .
      .
      از شما دوستان عزیز اگر کسی پشت کنکور مونده بوده و امسال نتیجه گرفته هم کمکی کنید ممنون میشم چون نمی دونم از کجا شروع کنم.......

منتظرم......

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Sheytani
      نمایش مشخصات
      عنوان ویرایش شد و به بخش مناسب منتقل شد.

استارتر دقت کن

درضمن تاپیک زیر 12ساعت upنکنید لطفا.

کسی بدونه جواب میده.

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام ینی کسی نمیشناسه و کسی نمتئنه کمک کنه ؟؟؟؟
      ..
      .
      .
      .
      دارم دیبونه مبشم......

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi-de نمایش پست ها
      سلام دوستان نمی دونم چی بگم ولی از شانس و بی دقتی ویک اشتباه بچگانه... جابجا زدن زیست درصد زیستم از 70 به 40 درصد رسید و من یک سال موندم پشت کنکور..........(شایدم قسمت بوده)
      ب هر حال می خوام واس کنکور 95 شروع کنم ولی نمی دونم چ کنم ...از کجا شروع کنم ؟؟؟؟

دوستان دنبال ی مشاور خوب میگردم از تهران ک طی یک سال پشتیبانی کنه منو (البته با قیمت مناسب..) اگ کسی سراغ داره معرفی کنه؟؟؟؟
      .
      .
      .
      از شما دوستان عزیز اگر کسی پشت کنکور مونده بوده و امسال نتیجه گرفته هم کمکی کنید ممنون میشم چون نمی دونم از کجا شروع کنم.......

منتظرم......
      با عرض سلام و وقت بخیر

اگه مشکل شما تنها یک بی دقتی بوده ، شاید به قول شما قسمت بوده

خب حقیقتش نیازی به مشاور ندارین ...... یک آزمون ثبت نام کنین و با برنامه اون پیش برین

هر وقت هم که به مشکلی برخورد کردین ، اونو در سایت مطرح کنین دوستان به سوال شما پاسخ میدن

توصیه می کنم انتخاب رشته امسال رو هم با دقت انجام بدین ، شاید امسال هم قبول بشین

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi-de نمایش پست ها

.
      .
      .

منتظرم......
      اگه رتبه احتمالی سنجشتون خوب بوده

و فقط تو کنکور اشتباه کردید

ایرادی نداره فکر کنم قلمچی گزینه خوبی واستون باشه
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

6. Top | #6
      کاربر فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      همت یار (هزینه ش بالاست یکم ) ولی خیلی خوبه جعفر قلی هم خوبه

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      سهراب فرهپور

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن