دوستان سلام من 25 سالمه (لیسانس روزانه دارم) و دندون یا پزشکی میخوام. و دلم زیاد با دارو نیست.
رتبه من تو سهمیه منطقه 2:
3348 زیر گروه 1
3394 زیر گروه 2
دولتی دندون و پزشکی مطمئنم نمیارم مگر شاااااید این بومیای با تعهد که نمیزنم... تحمل یه عمر زندگی تو یه منطقه دور افتاده رو ندارم.
و دارو احتمالا بیارم شهرستانا.... که البته همونطور که گفتم دلم زیاد با دارو نیست.
از اون طرف همونطور که میدونید دولتی برا ما لیسانسا خیلی گرون شده ... تقریبا شهریه ش رو کردن مث پردیس.
واسه همین اینروزا دارم به شدت به آزاد فکر میکنم مخصوصا دندون ازاد.
حالا اینجا یه سوال اساسی پیش میاد:
بنظرتون آزاد ارزش داره؟؟؟؟ مثلا آزاد شیراز(با سهمیه بسیج فک کنم میارم)
نمیدونم چرا حس خوبی بهش ندارم!
احساس میکنم تا آخر عمر انگ دانشگاه آزادی به آدم میچسبونن!! و از خودم رضایت ندارم... واسه ادامه تحصیل کارم سخت میشه و پایه ضعیف بالا میام...
احساس میکنم اگه برم پزشکی یا دندون آزاد اون پرستیژی که باید داشته باشم رو نخواهم داشت نسبت به دولتیا...
آیا این احساس من درسته و واقعا آزاد ارزش نداره؟ یا نه بنظرتون فرقی نداره؟
من بخاطر خدمت با 5 ماه خوندن و از صفر شروع کردن این رتبه رو آوردم و یجورایی مطمئنم بشرطی که از مهر با همین انرژی امسال بخونم میتونم حتی زیر 1000 هم بیارم.
بنظرتون با توجه به اینکه الان 25 سالمه و الان شهریه دولتی پزشکی و دندون واسه ما 12 میلیونه و این ریسک وجود داره که قوانین باز هم تغییر کنه و آینده کنکور و قوانینش کاملا غیر قابل پیشبینیه:
بنظرتون بمونم یا برم؟
اگه میگید برم، بنظرتون با توجه به اینکه دلم زیاد با دارو نیست برم دارو؟ یا آزاد برم همون پزشکی یا دندون که دوس دارم؟
آزاد بنظرتون ارزش داره؟؟؟؟
.
.
.
دارم کلافه میشم