من یه دوستی داشتم و دارم که رتبه 700 منطقه 1 بود ! علاقه زیادی به داروسازی داشت ولی الان خیلی پشیمونه ! خیلی خیلی پشیمونه .. چون بدون دونستن اطلاعات و اینده این کار بهش علاقه پیدا کرده بود !
من جای شما باشم حتما پزشکی میزنم بدون تردید و بدون شک ! درسهای داروسازی از خود پزشکی سخت نباشه راحت هم نیست .. اینده کاری داروسازی نیازمند سرمایه ! و سر و کله زدن با چند تا کارگر و نگران بودن در مورد سرمایه و فروش دارو و کش نرفتن و اینجور چیزهاست .. در امدش هم خودت رو جر بدی و استراحت نداشته باشی و بتونی با دکترهای اطراف همکاری کنی یه چیزی در حدود روزی 15 میلیون ـه ! بیشتر از این واقعا نمیشه تازه از این 15 میلیون فقط 20 درصد سود ـه ! یعنی 3 میلیون ! اصلا بزاریم 5 میلیون ! ماهی میشه 125 میلیون ! حالا این وسط اگه اشتباه نبودن قیمت و کش رفتن ها رو حساب نکنیم اینجوری میشه ! .. ولی پزشک ـه متخصص روزی شاید 15 -10تومن در بیاره ! ماهی حساب کنی میشه میشه 300 تا 450 میلیون ! رقم خیلی بالاست ..
یه دکتر داشتیم که خود کشی کرد تنها تو حسابش 160 میلیارد پول بود ! حین 15 سال اینو دراورده بود .. 160 میلیارد رقم کمی نیست ..
بابای من حداقل 10 سال به خاطر این کار پیرتر شده .. واسه اینده بچه هات هم خیلی خیلی بهتره که پزشکی رو بزنی ..
فکر کن بعد انتخاب کن ..