دردی که انسان را به سکوت وا میدارد،
بسیار سنگین تر از دردی ست که انسان را به فریاد وا میدارد...!
و انسانها فقط
به فریاد هم میرسند،
نه به سکوت هم...!
فروغ فرخزاد
سازمان وظیفه عمومی ناجا - اخبار > دانشجویان انصرافی تا پایان سال 92 از طرح جریمه و تعیین تکلیف مشمولان غایب بهر ه مند می شوند .
آقا یه سوال دانشجوی شبانه که انصراف بده(کلا دانشجویان انصرافی )باید به نهاد خاصی مراجعه کنن برای اجازه شرکت در کنکور 95 یا نیازی نیست؟
مشاور
ویرایش توسط artim : 07 مرداد 1394 در ساعت 17:40
با عرض سلام و خسته نباشيد،من الان نزديك 6 ماه واسه كنكور95مطالعه ميكنم..كه متن زير را در يك جايي مطالعه كردم كه كلا نااميد شدم از خواندن--ايا شرايط زيل مربوط به من ميباشد؟ايا من مجاز به تحصيل رايگان در رشته ي پزشكي اگر در كنكور95خواهم بود؟؟،خواهش ميكنم راهنماييم كنيد
متن زير را ديدم يك نوبت از دو نوبت قبولي: ((هر فرد در ايران حق دارد 2 بار در دانشگاه هاي سراسري در دوره هاي روزانه(تحصيل رايگان) متمركز يا نيمه متمركز پذيرفته شود. اگر فردي يك بار در رشته هاي روزانه پذيرفته شود و ثبت نام نكند يا انصراف از تحصيل بدهد علاوه بر محروميت از شركت در كنكور سراسري سال بعد، يك نوبت از دو نوبت قبولي او نيز حذف شده است.))) من دركنكور سراسري سال 88 در رشته ي تربيت معلم(كارداني)قبول شدم،و بعداز فراغت از تحصيل دردرسال 90 در كنكور سراسري سال 90 شركت كردم،و در رشته ي پرستاري قبول شدم،ولي متاسفانه با مشكل نظام وظيفه مواجه شدم و پيگير ثبت نان نشدم و 3ماه بعد راهي خدمت سربازي شدم.بعد سربازي استخدام شدم و الان من اموزگار نيز هستم.ميخواستم راهنماييم كنيد ايا من ميتوانم در كنكور سراسري95 اگر در رشته پزشكي قبول بشوم اموزش رايگان ادامه تحصيل بدهم.؟؟؟سپاسگزارم منو راهنمايي كنيد
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
آدم ها را از آنچه درباره ديگران مي گويند بهتر مي توان شناخت تا از انچه درباره انها ميگويند..
-----------------------------------------------------
سگی نزد شیر آمد گفت
بامن کشتی بگیر
شیر سر باز زد
سگ گفت:نزد تمام سگان خواهم گفت
شیر از مقابله با من می هراسد
شیر گفت
سرزنش سگان را خوشتر دارم از اینکه شیران مرا شماتت کنند
که با سگی کشتی گرفته ام !!!
http://www.hattrick.org/Signup/Invite.aspx?ref=BQ7NH4
سلام
من پارسال کنکور دادم و پیام نور قبول شدم و دو ترم مرخصی گرفتم امسال دوباره کنکور دادم و روزانه قبول شدم حا میخوام بدونم اگه امسال من روزانه رو ثبت نام نکنم و همون پیام نور بمونم سال بعد از کنکور محروم میشم یا اینکه فقط از دوره روزانه ؟
منظورم اینه که میتونم سال بعد پردیس ثبت نام کنم ؟
" God is that infinite All of which man knows himself to be a finite part "
|خداوند ، آن بی نهایتی است که هر انسانی خودش را یک بخش محدود از آن میداند|
جواب جفتش میشه آره
ولی این چه وضعشه هی از این انصراف بدی ، بری اون یکی بعدش از اون انصرا ف بدی بری یکی دیگه خب درست بشین بخوان ک یه چیزی قبول بشی نخوای هی انصراف بدی و ضرر مالی و زمانی کنی
" God is that infinite All of which man knows himself to be a finite part "
|خداوند ، آن بی نهایتی است که هر انسانی خودش را یک بخش محدود از آن میداند|
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)