خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 17 از 17
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sarah B نمایش پست ها
      ب نظر من برو سراغ علاقه ت! تاریخ اونقدرام بد نیست!
      فوقش تا دکتری میخونی میشی استاد دانشگاه!! بده؟!
      ببین غیر از تاریخ علاقه ی دیگه ایی هم داری یا نه؟ ک حتما داری!
      من میگم بمون واسه ساله بعد! اینده تو خراب نکن!
      برو رشته ایی ک علاقه داری! و حاضری یه سال واسش پشت کنکور بمونی!
      هزار تا رشته هست! برو تو دفترچه انتخاب رشته نگاه کن!
      ب ریاضی علاقه ایی نداری مجبور نیستی بخونیش! ب حرف دیگران گوش نده ب حرف قلبت گوش بده!
      شاید اگه بری رشته ی تاریخ بخاطر علاقه ایی ک بهش داری بتونی خیلی توش پیشرفت کنی!
      من خودم رشته م زبانه مردم خیلی مسخره م میکردن ک تو ک رشته ت انسانیه برو حقوق بخون!
      میگفتن ک زبان کار نداره و... اما من بهش علاقه داشتم! ب حرف دلم گوش دادم! رفتم سمت علاقه م!
      و حالا خیلی راضیم ک ب حرف مردم گوش ندادم!

برو سمت علاقه ت! ب مردم گوش نده! ب خودت گوش بده!
      موفق باشی
      صد رحمت به زبان، وضعیت تاریخ خیلی بدتره! ببین دیگه چطوره که همه دبیرا و دانشجوی دکتری تاریخ بهم گفتن تاریخو بعنوان رشته اصلی انتخاب نکن، منم همین کارو کردم، فعلا میخوام مدرک مهندسی بگیرم بعدش تاریخم میخوام بخونم، واسه خوندن تاریخ دیر نیست تا وقتی پیر شم با خوندن تاریخ مشکل ندارم! هدفم دکتری تاریخه و اپلای کردن به خارج چون تاریخی که نو ایران درس داده میشه رو نمی پسندم. یه تاریخدان با مدرک آی تی یا عمران بهتر نیست؟!
      الان بین چهار رشته مکانیک و عمران و آی تی و صنایع کدومو پیشنهاد میدید؟ من خودم عمران و آی تیو دوس دارم اما یکی از دوستان گفت آی برنامه نویسی و گسسته و جبر زیاد داره، بنظر شما یعنی از عمران و مکانیک سخت تره؟
      راستی خیلی ممنون بخاطر توصیه هات :-)

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammadgw نمایش پست ها
      دوستان گل بالاخره دارم به نتیجه هایی میرسم! دانشگاه بو علی همدان پارسال با 17000 عمران برداشته! دانشگاهای دولتیو میزنم قبول شدم که هیچ قبول نشدم نمیرم، فقط اگه قبول نشدم منع که نداره؟
      هم چنین اگه دولتی قبول نشدم میخوام برم غیر انتفاعی های خوب مثله علم و فرهنگ تهران یا علم فرهنگ شمال آمل یا اصفهان، نظرتون چیه ؟ اینا بدرد بخورای غیر انتفاعی هستن، نزدیکم هستن، از آزاد خرجشون کمتره. غیر انتفاعیا خوابگاه دارن یا نه؟
      الان موندم بین رشته ها، عمران، مکانیک، آی تی یا صنایع!
      ن اگه قبول نشی هیچ منعی نداره...البته اینو بگم دانشگاه فقط (روزانه)اگه قبول بشی و نری منع داره.
      فقط دانشگاه های روزانه خوابگاه دارن ک اونم شامل همشون نمیشه ..اما دانشگاه های دیگه خوابگاهاشون (مثل غیر انتفاعی)اگه هم وجود داشته باشه در ازاش هزینه ای میگیرن.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن