عذاب دنیا بهتره یا عذاب آخرت؟!
خدا رحمتش کنه انشالله ...
ای کاش نمیکرد اینکارو ...
حیف
آخه دختر جان پدر مادرت چ گناهی کردن
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
چقدر ملت کم ظرفیتی شدیم که به خاطر کنکور خودکشی می کنیم
اخه برا کنکور ؟ بشین درستو بخون تلاش کن چرا خودتو اون خونوادتو بدبخت تر از قبل می کنی
کلا این دخترا ظرفیتشون به شدت پایینه
همین کارا رو میکنن دو روز دیگه اعلام میشه به خاطر خودکشی ی نفر تاثیر سوابق تحصیلی 90 % شد
حالا خر بیار باقالی بار کن
هم به خودتون اسیب میزنین هم به ما والا
به هر حال خدا رحمتش کنه
طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید
باید بنویسی کم عقلی حادثه افرید یعنی این فرد تا اخر عمر هیچ شکست دیگه ای توی زندگیش نمیخورد که بخواد منجر به خودکشی بشه و فقط توی کنکور شکست میخورد!
خلاف قوانین
ویرایش شده.
مثل روشن فکرا نظر میدی گل پسر .
شما 500 شدی و ایشون خراب کردن
به جای اینکه روشن فکرانه نظر بدین بهتر نیس یه فاتحه بفرستین برای کسی ک دستش از دنیا کوتاه هس ؟
به قول اون دوستمون با کفش همون شخص راه برو بعد نظر بده ...
شما زحمت کشیدی و 500 شدی ، دمتم گرم انشالله موفق شی .
اما اون دختر مرحوم ازش چی میدونی که کم عقل خطابش میکنی ؟
پ.ن : دوستان روشن فکر (!) یه فاتحه برای اون مرحوم بفرستن به جای کم عقل خطاب کردنش .
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
ویرایش توسط Egotist : 31 تیر 1394 در ساعت 13:32
اگه آدم دقیقا جاش بود و خودکشی نمیکرد اون موقع حق داشت بیاد راجع به موقعیت نظر بده
در غیر اینصورت بهتره سکوت اختیار کنه
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
خداییش کشور ما کشور نیست،رشته های علوم پایه و تحقیقاتی که تو کشورای دیگه حرف اول رو میزنن تو کشور ما نه درامد داره و نه جایگاه اجتماعی...چرا منی که ژنتیک دوست دارم عملا نمیتونم انتخابش کنم؟
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
آها .... تنها شرایط ایشون قبول نشدن تو کنکور بوده ؟!
شما از کجا میدونی ؟ از کجا میدونی 100جور مشکل دیگه نداشته و قبول نشدن فقط جرقه بوده باشه ؟
از کجا میدونی قبول نشدن 100جور مشکل واسش بوجود نمیورده ؟
از کجا معلوم تنها امید زندگیش قبول شدنش نبوده باشه ؟!
بیخیال بابا
ی جوری حرف میزنیم انگار ی عمر تو بدن طرف زندگی کردیم ، حالا حق داریم قضاوتش کنیم !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)