با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
والا من که همه ی آرزو هام برباد رفت
انتظار زیر 500 داشنم فکر می کردم زبان تخصصی بالای هشتاد ، نود می زنم ولی شد این:
حقیقتش هدفم ادبیات تهران یا بهشتی یا علامه بود
ولی با این وضع یه رشته در و پیت مثل مترجمی یا نمی دونم فرانسویو این چیزا تو یه دانشگاه ضعیف هم قبول نمیشم
دلم می خواست شکست هایی که تو رشته ریاضی خوردم رو با موفقیت تو رشته زبان هم واسه خودم و مهمتر از اون خانوادم جبران کنم ولی نشد
پدر و مادرم بعد از اینکه بهشون رتبه داغون ریاضیم رو گفتم با امیدواری رتبه زبانم رو پرسیدن گفتن عدد رتبه زبانم به پدر و مادرم یکی از دردناک ترین کارهای زندگیم بود
هیچوقت صدای پدرم که گفت اشکال نداره رو فراموش نمی کنم انگاری درد عمیقی توش بود
خدایا من آدم بدیم ولی حق پدر و مادرم این نبود خودت می دونی که من برای زبان تلاش کردم که اگه تلاش نمی کردم مثل رتبه ریاضی اهمیتی بهش نمی دادم
در ضمن هیچوقت از اونایی که واسه تفریح اومدن زبان شرکت کردن و فقط رتبه امثال منو بدتر کردن نمیگذرم شاید یه عدد بهتر می تونست به جای یه درد عمیق برای پدر و مادرم یه حداقل یه لبخند براشون بیاره بعضی وقت ها بهم سرکوفت می زنن ولی بهشون حق می دم سخته وقتی بچه های اقوام و آشنایان رتبشون سه رقمیه و من اینطوری سخته وقتی پدر و مادر همون بچه ها رتبه خوب پسرشون رو به پدر و مادر می گن و رتبه من رو ازشون می خوان "فکر نمی کردم گفتن یه عدد می تونه این قدر سخت باشه"
حقیقتش توی تاپیک ها پست نمیذاشتم ولی همیشه مطالب رو می خوندم جا داره به اون هایی که رتبشون خوب شده تبریک بگم
به اون هاییم که بد شده من جمله خودم این تکه از آهنگ تیتراژ برنامه گزینه دو رو میگم که میگه "آخرش هرچی شد آخر دنیا نیست"
راستی اگه می دونید حداقل رشته هایی که قبول میشم چیه حتما بهم بگین با تشکر در پناه حق باشید ان شاء الله
بچه ها ببخشید اگه طولانی شد دلم پر بود![]()
ویرایش توسط albert : 01 مرداد 1394 در ساعت 03:24
ناراحت نباش.حتما خیرت توشه..آخر راه نیست...ضمنا به قول خودت واسه تفریح زبان شرکت کردند.معمولا هم بیشترشون از تاپ های تجربی و ریاضی هستند و طبعا ترجیح میدند مهندس یا دکترشند.پس زبانو انتخاب رشته نمیکنند.شماباید انتخاب رشته ی عالی انجام بدید.اتفاقا رتبتون هم خوب شده.حداقل از من یکی خیلی بهتره.ضمنا من شدم۶۰۰۰ واسه نتیجه فرانسه ی تهران هم تو انتخاب رشته دیدم..ناامیدنشید.
سلام
با 14000 منطقه 2 میشه زیان انگلیسی دانشگاه آزاد تهران قبول شد ؟؟؟؟؟؟
لطف درست جواب بدین چون واقعا حیاتی و مهمه
رتبه 2076 بد نیست حقیقت امر . به نظر من خوبه . فقط از یه مشاور برای انتخاب رشته کمک بگیر حتما که بهترین نتیجه رو بگیری .
نمیدونم چرا بعضی از شماها اینقدر این رتبه رو جدی میگیرید . بعد لیسانس خواهی فهمید که با خودت و خانوادت سر یه چیز بسیار کم ارزش اعصابتونو خورد میکردید
وقتی لیسانسو گرفتی میفهمی الان چی گفتم
بچه ها، غصه این رتبه ها رو نخورید .. اولش ناراحت بودن طبیعیه اما حتما حکمتی داشته. به خدا اعتماد دارین که؟
خود من 10 سال پیش، بعد سه بار کنکور دادن پیام نور قبول شدم!! در شرایطی که با رتبه نجومی ای که من داشتم مشاورم گفت حتی اطراف تهران هم قبول نمیشی! اما من تو رشته ای که فکر میکردم دوست دارم و خود تهران هم قبول شدم! اما توش شکست خوردم و همونجا تغییر رشته دادم و الان ارشد میخونم. و حالا با خیال راحت به روزانه زبان فکر میکنم. دیگه هیچ فشاری از طرف خانواده روم نیست و آزادانه میرم دنبال علائقم.
به این فکر کنید شاید مسیری که خدا براتون در نظر گرفته بهتر از مسیری باشه که خودتون میخواهید.
سرنوشت من این بود که از رشته ریاضی وارد دانشگاه بشم اما در نهایت یک رشته ی انسانی رو ادامه بدم.
هیچوقت ناامید نشید. فقط از فرصت ها استفاده کنید.
ادب 67
عربی62
دینی 94
زبان73
تخصصی 61
رتبه منطقه 3 شده 138
توکلتون بخدا انشالله قبول میشیم همه یه رشته خوب
ممنون بچه ها که دلداری میدین
راستش اگه شما می خواستین بین
ادبیات انگلیسی شیراز یا
یکی از های زبان های تهران (به جز انگلیسی و احتمالا فرانسوی که قبول نمیشم) یا
مهدسی صنایع خلیج فارس بوشهر (احتمالا شبانه)
یکیو انتخاب کنید کدومو انتخاب می کردید؟
در ضمن من اهل بوشهرم و البته اصلا هم شهرمو دوست ندارم دوس دارم تا می تونیم ازش دور شم پس مسافت برام امتیازه یجورایی
بعد اینکه به نظرتون کدوم زبون بعد از انگلیسی بهتره واسه خوندن فرانسه آلمانی چینی .... ؟
ویرایش توسط albert : 04 مرداد 1394 در ساعت 15:09
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)