مـــــــــــا آزمـــــــــوده ایمــــــ در این شهــــــــــــــر
بختــــــــــــــــــــ خویش
بیــــــــــــــرون بایــــــد کشیـــــــــد از این ورطــــه
رختـــــــــــــــــ خویش
زندگییک کلمه که هر کس برای خودش به یک نحو ترجمه میکنه و این ترجمه سر لوحه اعمالش میشهخیلیا زندگی و محل گذر میدونن و بعضیا یک زنگ تفریح بعضیا بی ارزش میخوننش بعضیام به خاطرش زندگیشون و میبازناما این زندگی برای من یک سفره سفری که مقصدش مرگه مرگی که بعد از اون میتونیم بگیم خوش گذشت؟بد گذشت؟چطور بود و ... همه چی دست خودمونه تو این مسیر چیکار میکنیم چیکارا که باید بکنیم و نمیکنیم و چه کارها که نباید و میکنیمفقط امیدوارم با سر بلندی به آخر این مسیر برسم و بعدش بگم اوووف چه حالی داد
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
ببخشید که اینرو میگم ولی هم لوگو و هم دامین انجمن واقعا خنده داره و اصلا در سطح چنین انجمن بزرگی نیست
امیدوارم مدیران دقت بیشتری داشته باشند از این به بعد!
ضمنا هیچ طراح خوبی نمیاد داخل این تاپیک برای مدیران یه لوگوی حرفه ای دیزاین کنه!
پس اگر تصمیم بر تغییری دارید از جای درستش اقدام کنید
والله بنده که ایده ای ندیدم!
اما در مورد دامین
پسوند .IN که متعلق به کشور هنده، میشه بفرمایید چه نسبتی با ما داره ؟
مگه وقتی پسوردهای یک دامین ثبت شده باید بدترین پسوند رو انتخاب کرد؟
شما میتونستید از پسوند .WS هم استفاده کنید. حداقل میشد گفت که معنی WebSite رو میده!
اما هند واقعا خنده داره
میشه واژه ی konkur رو برای من تلفظ کنید؟
تلفظ این واژه کنکیور هست دوست عزیز!
اگرم شکی در این مورد دارید با یه متخصص زبان صحبت کنید تا فرق o و u رو در پینگلیش واستون تشریح کنند
بنده از 11 سالگی در زمینه هاستینگ فعالیت داشتم
زمانی که شما این وب رو نداشتید ما در کنار آقای اعتصامی ( مدیر سابق هاست دی ال ) فروش DED داشتیم!
پس فکر نکنید که تک تک اعضای این انجمن هیچ اطلاعی از مباحث وب ندارن و اگر نظری میدن کارشناسی شده نیست!
در هر حال بنده نظرم رو دادم
انتخاب دامین باید از روز اول درست انجام میشد
اما در مورد لوگو امیدوارم فکر درستی کنید!
موفق باشید
ممنون دوست عزیز
همین دامین هم اندازه همون دات کام و ... داره سالیانه پول خرجش میشه و از لحاظ هزینه هیچ فرقی ندارن
افراد طمع کاری هستند که همین دامین konkur.ir را که هزینه ثبتش برای 5 سال 15 هزار تومن هست رو رزرو کردند و به ما پیشنهاد میلیونی جهت خریدش رو میدن که هیج عقل سلیمی سراغ اینکار نمیره
ادرس سایت هم لزومی نداره که دقیقا معنی بده و کافیه منظور رو برسونه که از این لحاظ واژه konkur برای " کنکور " خیلی ساده و خوب است . درکل کنکور یک واژه فرانسویست
من که نمی تونم ادرسی رو که سه ساله ثبت شده است و کل پسوردهای سایت اصلی بر اساس همین ادرس رمزگذاری شده است رو یکهو عوض کنم
لوگو رو هم ایشالله روز تولد انجمن تغییر میدیم
دوست عزیز...این کلمه کنکور konkur به فینگلیش نوشته شده نه انگلیسی
شما هم یکم درمورد فینگلیش بدانید این را متوجه میشوید
o >>>> ُ مثل کُ
u >>>> او (یو) مثل کو
900 هزار تومن کتاب کنکور فقط سیصد تومن
http://forum.persiantools.com/thread...%D9%86.711604/
http://esam.ir/itemView.aspx?IDi=953...dItemStatus=ok
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)