کسی میشناسین از اعتراض نتیجه گرفته باشه؟؟
اخه اگه کار زیسته تو شهر یه رتبه 300داریم اونم زیستش 50ــه ولی عمومی هاش بالاتره
چاره کار اعتراض نیست. اینا که اینهمه دیر نتیجه رو اعلام میکنن مشغول محاسبه درصد نیستن چون کامپیوترها خیلی سریع این کارو انجام میدن بلکه مشغول بستن راه های بهانه جویی برخی افراد و اعتراض دیگران هستن.
خطای کاریشون صفر نیست ولی در مورد شما علی آقا فکر کنم خطایی در کار نبوده ... اگه خطایی باشه بعلت عوامل انسانیه مثلا چند سال پیش یکی از دو رقمی های یزد ، رتبه ی اولیه ای که براش اومد 10000 بود ... چون مطمئن بود این رتبه رو نمی آورده اعتراض کرد و پاپی شد ، بعدا مشخص شد پاسخنامش طی جابجایی تا خورده بوده !!!
ولی بعیده که اشتباهی در مورد رتبه ی شما رخ داده باشه ... علی آقا با خانواده حرف یزن و شرایط بد کنکور و عواملی رو که ممکنه برای یک پشت کنکوری پیش بیاد براشون توضیح بده مطمئنم که اجازه می دن راه دور هم بری ...
امیدوارم هر اتفاقی که برات میفته زیبا و خوب باشه ....![]()
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
خیلی خوب شد کارنامتو خودتو و دوستتو گذاشتی تا بازم بعضیا بهانه جویی نکنن که نهایی مهم نیست و اینا ... نهایی مهمه خیلیم مهمه ...
ولی با این حال بازم خوب اومدی کارت عالی بوده تبریک بخاطر رتبت زیادم ناراحت نباش
چطوری اعتراض میزنن؟؟؟ میشه به منم بگید؟
آنقدر زمین خورده ام که بدانم
برای برخاستن نه دستی از برون
که همتی از درون لازم است
حالا اما
نمی خواهم برخیزم
می خواهم اندکی بیاسایم
فردا بر می خیزم
وقتی که فهمیده باشم
چرا زمین خورده ام
وااااااااا ! پدر چیو در میاری؟ خب زیستشو ازت 20% بالاتر زده! 20% اونم توی زیست خیلی هم خفن رتبه جا به جا می کنه، اصلا چیز عجیبی نیست
عزیز اختلاف ها خیلی کمه!
مثل پارسال نیست!
اگه پارسال بود اره
امسال سخت گرفتند دانش اموزان ضعیف و قوی تر مشخص نشدند!
و اونهایی که استرس کمتر داشتند نتیجه ناحق گرفتند!
طرف تا حالا به 300 تا فاصله ترازی من نرسیده بود الان رتبه اون 100 شده من 470
پس گلگی نداره خدا خواسته!
من با اون 200 تا تراز فاصله داشتم و درصد هایی که من تو دفترچه زدم از اون بالاتره ولی حیف من بی دقتی ام خیلی زیاده چون سرعتم رو ت کنکور زیادی بالا اوردم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)