مبادا بدوزی نگاه دلت را
به مردم که بازار یوسف فروشی
دراین دوره بد شدیدا گرفته
سلام به دوستان! (کنکور ریاضی)
کسانی که به معدل غر میزنند یه لطفی بکنند!
چند کارنامه با تاثیر معدل و بدون تاثیر معدل در تخمین رتبه ها وارد کنید و نتیجه را مقایسه کنید!
-----------------------
من کارنامه زیر ( بدون تاثیر ) را در کانون (کنکور 93) وارد کردم و رتبه بهتری به من داد در حالی در کنکور سراسری رتبه بدتری توسط سازمان سنجش اعلام شده!!
نمرات خام دروس امتحاني گروه آزمايشي :علوم رياضي و فني
--- --- --- --- --- ميزان تاثير سوابق تحصيلي 1 --- --- 20220 19249 18071 رتبه در سهميه بين 54446 نفر 2 --- --- 48698 45539 41727 رتبه کشوري (بدون سهميه) بين167868 نفر 3 --- --- 5738 5865 6022 نمره کل نهايي 4 رتبه کل در سهميه و آخرين رتبه مجاز شده در دوره هاي روزانه و نوبت دوم گروه آزمايشي علوم رياضي و فني
نمره درس عنوان درس رديف 16/0 زبان و ادبيات فارسي 1 0/0 زبان عربي 2 25/4 فرهنگ و معارف اسلامي 3 69/4 زبان خارجي 4 32/1 رياضيات 5 1/5 فيزيك 6 0/0 شيمي 7
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه) آخرين رتبه مجاز در سهميه ( دوره هاي روزانه ونوبت دوم ) رتبه کل در سهميه ماکزيمم نمره کل زير گروه ها 43116 46346 18444 6022
----------------------------------------------
اما چند کارنامه دیگه نتیجه ای متفاوت ارائه می دهد!!
تخمین کانون رتبه بدتر از رتبه 94 ایشان است!
امتحان کنید! خرجش چند دقیقه با اندکی حجم اینترنت هست!! (جدی نگیرید!)
من در رقابت با هیچ کس نیستم. در مسابقه با خودم تلاش میکم. هیچ رغبتی ندارم به هر نحوی ، شکلی یا فرمی وارد بازی بهتر بودن از کسی شوم. تنها هدفم این است که بهتر از گذشته ام شوم.
دوستان من به نمره چندتا درس اعتراض کردم تو سیستم پاسخگویی
بعد چند روز جواب اعتراضو میدن؟خیلی طول میکشه؟
سلام کنکور تجربی رتبه زیر گروه یک و چهار به نرنیب 8761 - 9680
خودم ساکن شیرازم به نظرتون با این رتبه میتونم سراسری مدیریت بازرگانی شیراز قبول شم؟؟؟
فلسفه زندگیِ انسان امروز در این جمله خلاصه می شود:
《فدا کردن آسایش زندگی برای ساختن وسایل آسایش زندگی !》
سلام دوستان
تبریک میگم به کسایی که رتبه خوب اوردند.
امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید.
دوست دار همتون![]()
تویی که یه دریا امیدی برام
مثل حسرتی بی کرانم نکن/
بگیر از من این زندگی رو ولی
دیگه با خودت امتحانم نکن
اینم عکس کارنامه من با معدل 17.04 لطفا بهم بگید 100 درصد مدیریت بازرگانی شیراز سراسری روزانه میارم؟؟؟؟ خودم ساکن شیرازم
![]()
فلسفه زندگیِ انسان امروز در این جمله خلاصه می شود:
《فدا کردن آسایش زندگی برای ساختن وسایل آسایش زندگی !》
بچه های انجمن خیلی هاشون پشت کنکوری بودن
چرا نمیاد گزارش بدید
عاغا نذارید اسم بیارم - مرد باشید و خودتون رو لو بدید
هر کی میخاد سال دیگه بترکونه بیاد اینجا خودش رو لو بده -باور کنید تو ایندش تاثیر داره
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)