سلام دوستان. من همین الان عضو سایت شدم ببخشید اگه سوالم تکراریه چون تازه واردم. من شهرستان زندگی میکنم. خواستم بدونم به نظرتون واسه درس خوندن تو رشته مهندسی شیمی ، دانشگاه علم و صنعت بهتره یا صنعتی اصفهان؟ بی نهایت ممنونم اگه جوابم رو بدید.
سلام دوستان. من همین الان عضو سایت شدم ببخشید اگه سوالم تکراریه چون تازه واردم. من شهرستان زندگی میکنم. خواستم بدونم به نظرتون واسه درس خوندن تو رشته مهندسی شیمی ، دانشگاه علم و صنعت بهتره یا صنعتی اصفهان؟ بی نهایت ممنونم اگه جوابم رو بدید.
من در هر دو دانشگاه رفت و آمد داشتم تا حالا . بنظرم هر دو دانشگاه در یک سطح هستند ولی از لحاظ بار علمی فکر میکنم صنعتی اصفهان بالا تر باشه
البته دانشگاه صنعتی اصفهان در خود شهر اصفهان نیست و در شهرستان خمینی شهر که اطراف اصفهان هست قرار داره ولی از لحاظ امکانات علم و صنعت بالاتره
فرستاده شده از GT-S5303ِ من با Tapatalk
«امام جعفر صادق(عليهالسلام)»:
به ياد آن ساعتي باش که بندبند تو در قبر از هم جدا ميشوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برميگردند. اين تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّي ميدهد. (المحجّةالبيضاء، ج ٨، ص ٢٤١)
من راجع به رشته ی مد نظر شما یعنی مهندسی شیمی دقیقا نمیدونم .ولی بنظرم صنعتی اصفهان بهتر باشه .چون تو رنکینگ های جهانی .صنعتی اصفهان اکثرا یا اوله یا دوم .گاها از شریف هم بالاتره![]()
خیر . دقیقا یادم نمیاد کجا دیدمش ولی فک کنم سایت گاج بود .میگردم اگه پیدا کردم میزارمش
ویرایش:
بفرما http://www.kanoon.ir/Article/96502 الته لیست هایی هم دیم که توش شریف اول و اصفهان دوم بود (بیشتر لیستا شریف برتر بود ) ولی تقریبا توی همشون بعد از شریف .دانشگاه صنعتی اصفهان بوده ونه دانشگاه تهران
ویرایش توسط ali 221488 : 28 تیر 1394 در ساعت 11:32
رنکینگ QS معتبرترین رنکیگ برای دانشگاه های مهندسی جهان
QS World University Rankings by Faculty 2014 - Engineering and Technology | Top Universities
دانشگاه تهران در رتبه 298 قرار داره
شریف در 332
بقیه دانشگاه های ایران حتی زیر 500 هم نیستن تو این رنکینگ می تونین خودتون ببینید
من نمیدونم کانون این چیزا رو از کجا واسه خودش درست میکنه
رنکینگ qs معتبرترین رنکینگ جهانیه و توش حتی اسم صنعتی اصفهان نیس!
یکی از ساده ترین دلایلی هم که میگن بهترین و معتبرترین این رنگینگ اینه که اگه تو گوگل عبارتی مشابه عبارت زیر و سرچ کنین اولین چیزی که واستون میاره رنکینگ QS هست
best ranking for engineering faculties
ویرایش توسط sima1991 : 28 تیر 1394 در ساعت 12:00
درست علی اقا امسال هم جز صد دانشگاه برتر اسیا شد اکثراهم تو رتبه یک تا سه ایران
فقط محیط ها وجو دانشگاه راهم درنظر بگین فقط درس نیس
ویرایش توسط MohadeseH_M5R : 28 تیر 1394 در ساعت 19:18
اطلاعات غلط ندین دو روز دیگه این بچه ها میرن میبینن اون دانشگاه همچین خبری نیست آهش واسه ما میمونه و باید کلی دوباره سر ارشد خودشونو بیارن بالا که بیان تهران
اگه نمی دونین اطلاعات غلط ندین حداقل
من درحال حاضر وتا دو سال دیگم دانشجو صنعتی هستم
هیچ اطلاعات غلطی هم ندادم
تو سایت دانشگاه زدن از تبریک هایی هم ک برخی اساتیدمون میگفتن میگم ولی هست تو سایت من کاری بحرف اساتید ندارم
فک میکنم تعصب دارین رو دانشگاه که اینجوری واکنش نشون میدین میگین اطلاعات غلط ندین
مطمینن برند پیش مشاورا راهنماییشون هم میکنن
QS World University Rankings by Faculty 2014 - Engineering and Technology | Top Universities
اینو ببینین مال سال 2015 هم هست هر سال تازه کمی دانشگاه رتبه بهتری میاورد امسال یکم بدتر شده بازم تو 500 تا هست حداقل
من با تعصب نمیگم
با استدلال دارم میگم
تو بهترین رنکینگ دانشگاه های مهندسی دنیا از دانشگاه های ایران فقط اسم شریف و تهران قید شده ولاغیر!
مستند لینکش هست و میشه دید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)