خوب دوستان عزیز وقتی تو لویزیون میگه نتایج تا 1 مرداد میاد . بعد یه جای دیگه هم میگن بعد از عید فطر
مشخص میشه که نتایج 28 یا 29 میاد...
به نظرم اگه فردا عید باشه ،نتایج 1 شنبه میاد .... اگر هم شنبه عید باشه نتیجه ها 2 شنبه میان
حالا یه روز دو روزش فرقی نمی کنه ... مهم اینه که نتیجه ها مورد رضایتمون باشه ( انشاءالله )
دیر یا زود-صبح یا شب بالاخره میان نتایج و هر کس به اندازه تلاشش نتیجه میگیره اخه به قول یه استاد: کنکور عادلانه ترین ازمونیه که تو ایران برگزار میشه.
"برای موفقیت همه بچه های انجمن دعا کنید"
همیشه سکوت نشانه ی تایید حرف طرف مقابل نیست ، گاهی
نشانه ی قطع امید از سطح شعور اوست !!!
(میشل فوکو)
ویرایش توسط moosoolina : 25 تیر 1394 در ساعت 17:48
همیشه سکوت نشانه ی تایید حرف طرف مقابل نیست ، گاهی
نشانه ی قطع امید از سطح شعور اوست !!!
(میشل فوکو)
خلاف قوانین
ویرایش شده.
دیگه دارم به اخر میرسم
عدالت رو تو سهمیه های مختلفی که تو کنکور هست میشه احساس کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نمونه اش سهمیه هیات علمی. من موندم اینا چرا امتحان میدن خب بگن بدون ازمون بفرمایید تو دیگه.
وقتي ميگن کنکور عادلانه ترين آزمون منظور اين نيس که عين عدالته! حالا اين سهميه هاي کنکور که چيزي نيس قابل قبوله!
شما اگه آزموناي استخدامي وزارت خونه ها رو ببيني ميفهمي که يه بخش اعظمش سهميه ايثارگران و خانواده شهدا و .... هس! يه بخش بزرگ ديگه سهمبه فرزندان کارکنان همون وزارت خونه س! علاوه بر اين سهميه ها حق تقدم با افراد بومي اون ناحيه س! و علاوه همه اينا آزموناش مث کنکور امن نيس. يني تقلب توش خيلي راحته. و باز هم علاوه همه اين ها بهتر از همه آزمون ميدي ولي بعد اعلام نتايج حتي اسمتم براي مصاحبه در نمياد چه بسا از قبل آزمون, اونايي که قراره استخدام بشن, استخدام شدن!
فک کنم کاملا شيرفهم شديد که کنکور عادلانه ترين آزمونه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)