خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

شرایط عضویت دانشکده پرستاری ارتش

سلام دوستان.
      من شاید حدود رتبه ام حدود 30000 بشه. آیا شانسی برای دانشکده پرستاری ارتش دارم؟
      بعدشم موقع ثبت نام دانشگاه امام صادق رو تیک زدم . آیا همین مورد برای اعلام علاقه مندی کافیه؟
      بعدش اگه بخوان برای مصاحبه و اینجور برنامه ها دعوت کنن خودشون تماس میگیرن یا ما باید ثبت نام کنیم؟ و این قبل از انتخاب رشته است (مثل اطلاعات) یا بعدش؟
      تورو خدا کمک کنید خیلی حیاتیه!

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farshad96 نمایش پست ها
      سلام دوستان.
      من شاید حدود رتبه ام حدود 30000 بشه. آیا شانسی برای دانشکده پرستاری ارتش دارم؟
      بعدشم موقع ثبت نام دانشگاه امام صادق رو تیک زدم . آیا همین مورد برای اعلام علاقه مندی کافیه؟
      بعدش اگه بخوان برای مصاحبه و اینجور برنامه ها دعوت کنن خودشون تماس میگیرن یا ما باید ثبت نام کنیم؟ و این قبل از انتخاب رشته است (مثل اطلاعات) یا بعدش؟
      تورو خدا کمک کنید خیلی حیاتیه!
      شرایط اش تو دفترچه شماره تو که قراره بیاد هست
      بر حسب تراز هست فکر کنم تراز حدود 5500
      بصورت چند برابر ظرفیت هست قبولی اولیه که اتفاق افتاد تاریخ میزنن تو سایت که برای مصاحبه فلان تاریخ فلان جا بیاین
      مشاور

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من پارسال قبول شدم ولی نرفتم برای مصاحبه امسال ارتش فکر نکنم پرستاری داشته باشه چون موقع اعلام علاقمندی ندیدم ولی به جاش پرستاری سپاه بود

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز،ارتش امسال پرستاری ورنمیداره،فقط دارو
      وسپاه هم پزشکی،دارو وپرستاری ورمیداره اونم باظرفیت خعلی کم که احتمالش واقعاکمه،خودتودل خوش نکن به اوانا

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن