با توجه به وضعیت شیمی کنکور که سخت و تقریبا غیرقابل پیش بینی میشه هرسال ، به نظرتون فایده ای داره که علاوه برای خود کتاب های تست مبتکران ، کتاب های شیمی تکمیلی رو هم کار کنم ؟ تکمیلی ها چطورن ؟
با توجه به وضعیت شیمی کنکور که سخت و تقریبا غیرقابل پیش بینی میشه هرسال ، به نظرتون فایده ای داره که علاوه برای خود کتاب های تست مبتکران ، کتاب های شیمی تکمیلی رو هم کار کنم ؟ تکمیلی ها چطورن ؟
دردی که انسان را به سکوت وا میدارد،
بسیار سنگین تر از دردی ست که انسان را به فریاد وا میدارد...!
و انسانها فقط
به فریاد هم میرسند،
نه به سکوت هم...!
فروغ فرخزاد
اره شیمی واقعا داره سخت میشه ولی راه حلش اینه که شما تمرین و تعداد تست هاتون رو بیشتر کنید ، هرچقدر بیشتر تست بزنید راهکار دستتون میاد و حتی میتونید از پس تست های خلاقانه کنکور بر بیاید . هر چند باز هم تاکیید میکنم از کتاب درسی فاصله نگیرید ...
در مورد سوالتون پیشنهاد نمیدم شیمی تکمیلی رو بهتره واسه تست بیشتر از منابعی مثل شیمی میکرو طبقه بندی گاج که سال به سال و هم جامع داره و واقعا مخصوصا شیمی 3 اون واقعا تست های عالی داره و اگه مبتکران رو خوب خوندین میتونید بیاین سراغ این تست ها ؛ تست های سراسری سال های گذشته هم در اولویت باشه و اینکه سوالات ازمون های ازمایشی هم بسیار عالیه واسه تست بیشتر ... امیدوارم موفق باشید
من یه نظر دارم که از رتبه های برتر کنکور یاد گرفتم
اون زمانی که تستای زیست سخت شده بوده و کتابی مثلش تو بازار نبود رتبه های برتر کنکور چکار میکردن ؟
تست های آزمون های آزمایشیراهکارشون بود
میتونید مصاحبه هاشون رو ببینید ، موفق باشید و موید
این کاریه که خودمم میخوام بکنم
البته دوستمون هم اشاره کردن![]()
گه ملحد و گه دَهری و کافر باشد
گه دشمن خلق و فتنه پرور باشد
باید بچشد عذاب تنهایی را
مردی که ز عصر خود فراتر باشد
دکتر شفیعی کدکنی
به نظرم برای شیمی3 پرسش های چهارگزینه ای شیمی3 مبتکران به تنهایی خوبه ، اگر وقت زیاد هم دارین با زدن تست های شیمی3 خیلی سبز کارتون راه میافته و برای کنکور هم کافیه....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)